Трагедията с падналия самолет
Модератор: Общи модератори
Re: Трагедията с падналия самолет
Din написа:
Колко военни конфликта спретнаха последните години тези пийсмеикари на който не спираш да им целуваш задниците.Защо не искаш да разбереш че преди всеки конфликт има такъв инцидент....
Много ми са иска да видя как тези посерковци как ше стъпят на свещената земя . че последният дръзнал го изпратиха до утях![]()
Ти руснаците си ги мрази колкото искаш сигурно си имаш причина,но пак да те попитам че горе са хвана че ти обиждам хората на кенийския негър КОЙ има нужда от този акт
Свещена земя е българската, "руснако"

И щом не ме радва руската империалистична политика, не значи че се кефя на американската империалистична ! За какво целуване на задници говориш така и не разбрах, странни птици сте и не само че сте странни, но сте и с промити мозъци като този гергов, дето не иска сега да става председател на бсп, защото трябва да се откаже от руското си гражданско (да с руско гражданство и е "почтен" гражданин..)
Най-странното което намирам у вас е че гледате монетата само от 1-та страна, ето списък на войните в които е участвала Русия от 1991-2014
1. War of Transnistria (1992)
2. East Prigorodny Conflict (1992)
3. Civil War in Tajikistan (1992–1997)
4. Georgian Civil War (1993)
5. First Chechen War (1994–1996)
6. War of Dagestan (1999)
7. Second Chechen War (1999–2009)
8. Russo-Georgian War (2008)
9. North Caucasus Insurgency (2009 - ?)
10. 2014 Crimean crisis (2014 - ?)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wa ... ing_Russia
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wa ... ted_States
Ако разгледате списъка се вижда и че Русия и САЩ имат горе-долу еднакъв брой войни, а от 1991-2014 Русия води с 2 повече.. така че отпада твърдението че Америка ви е противна щото воюват, или пък за Русия може, маи някои чувстват близка руската душа а

Само ще допълня че България е пострадала най-много от Русия и Англия и всички хиляди български слуги на Русия.. не са 1 или 2-ма българите, които са служили директно на Русия или са искали да направят тази територия руска.. та радвам се че така се подредиха нещата за Путин от които няма как да излезе сух, няма да има нужда дори от "либерализъм на сила" за руснаците, а сами ще си го предизвикат отвътре! Дораснали са и време за нова модерна Русия, имат ресурсите да живеят като в Дубай х2, а не като сега всичко за олигарсите около императора.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
acer написа:Din написа:
Колко военни конфликта спретнаха последните години тези пийсмеикари на който не спираш да им целуваш задниците.Защо не искаш да разбереш че преди всеки конфликт има такъв инцидент....
Много ми са иска да видя как тези посерковци как ше стъпят на свещената земя . че последният дръзнал го изпратиха до утях![]()
Ти руснаците си ги мрази колкото искаш сигурно си имаш причина,но пак да те попитам че горе са хвана че ти обиждам хората на кенийския негър КОЙ има нужда от този акт
Свещена земя е българската, "руснако"![]()
И щом не ме радва руската империалистична политика, не значи че се кефя на американската империалистична ! За какво целуване на задници говориш така и не разбрах, странни птици сте и не само че сте странни, но сте и с промити мозъци като този гергов, дето не иска сега да става председател на бсп, защото трябва да се откаже от руското си гражданско (да с руско гражданство и е "почтен" гражданин..)
Най-странното което намирам у вас е че гледате монетата само от 1-та страна, ето списък на войните в които е участвала Русия от 1991-2014
1. War of Transnistria (1992)
2. East Prigorodny Conflict (1992)
3. Civil War in Tajikistan (1992–1997)
4. Georgian Civil War (1993)
5. First Chechen War (1994–1996)
6. War of Dagestan (1999)
7. Second Chechen War (1999–2009)
8. Russo-Georgian War (2008)
9. North Caucasus Insurgency (2009 - ?)
10. 2014 Crimean crisis (2014 - ?)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wa ... ing_Russia
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wa ... ted_States
Ако разгледате списъка се вижда и че Русия и САЩ имат горе-долу еднакъв брой войни, а от 1991-2014 Русия води с 2 повече.. така че отпада твърдението че Америка ви е противна щото воюват, или пък за Русия може, маи някои чувстват близка руската душа а![]()
Само ще допълня че България е пострадала най-много от Русия и Англия и всички хиляди български слуги на Русия.. не са 1 или 2-ма българите, които са служили директно на Русия или са искали да направят тази територия руска.. та радвам се че така се подредиха нещата за Путин от които няма как да излезе сух, няма да има нужда дори от "либерализъм на сила" за руснаците, а сами ще си го предизвикат отвътре! Дораснали са и време за нова модерна Русия, имат ресурсите да живеят като в Дубай х2, а не като сега всичко за олигарсите около императора.
Нали не искаш да ми кажеш че едни 500 г от нашата история са по малко навредили.Или и ти като твойте съпартийци го наричате присъствие а не робство ма много в офф ше излезем да ми обясниш как за тези години духовно морално и културно НЕ сме са сринали....че и още ни държи да стоим като овце и да се примиряваме с всичко.
Темата на крокодилчето беше за трагедията.Мен лично ме хвана яд как всички скочиха и почнаха да обвиняват,без даже да има официално становище по случая.Някак си твърде угодно и дълго чакано им дойде този инцидент ...... Те загубиха цял самолет ...имали били запис с изстрелването на ракета,ми нека да го покажат да докажат че е автентичен какво чакат.

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
acer написа:.....
Ако разгледате списъка се вижда ....
Ти обаче, кво видя, като разгледа списъка. Аз видях, че едните се бият на "собствена" територия, а другите леят мозък из целия свят.
Да уточним, че не обичам руснаците, една от причините, е че бях принуден 6 години да карам Москвич, но няма как да забравя, че ни лишиха от "присъствието" на едни хора, което в момента други "хора" толерират. Няма да забравя, че ако не беше съюза с въпросните, края на 80-те, по време на възродителния процес, щяха да ни се случат едни неща .... по-точно нямаше да има вазелин по аптеките.
Съболезнования към близките на загиналите.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век

MatriX_Fucked написа:Абе, откакто в този форум един изявен член се изказа, че трябвало да сме благодарни за турското робство, че видиш ли, благодарение на него не сме поразени от черната смърт (чумата)...

Е това искам да го видя с очите си написано...
По темата:
520i написа:Останал съм с впечатлението, че когато нещо се случи, този който говори най-много- той е виновен.
И аз съм на това мнение. Няма как самолета да е свален от руснаците и те да мълчат като бит педераст 3-4 дни, при положение, че всички останали имаха теории и доказателства 30 мин. след падането

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Използваха този самолет като Троянски кон с който да превземат крепостта на бунтовниците.Сега се гласят там да влизало НАТО, стотици експерти и капацитети и най-вече да припишат всичко на Русия.
п.с прави ми впечатление, че авторирететни независими печатни издания коментират случващото се в Украйна под заглавие "В навечерието на Третата световна война"
п.с прави ми впечатление, че авторирететни независими печатни издания коментират случващото се в Украйна под заглавие "В навечерието на Третата световна война"
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
nickstorm написа:ивчо написа:http://fakti.bg/world/106768-koi-targuva-s-pametta-na-patnicite-ot-polet-mh17?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage
Има и изявление на САиЩ по повод това ...
Мен ми е чудно гА ще се надупим again !?![]()
Без никой да ни пита даже![]()
Има вероятност самолетът да е бил свален от изтребител, с картечница. На руския форум на Е36 има снимки на парчетата от самолета-вижда се откос по едно от крилата. Интересно какво изявление ще направят, ако се окаже че не е бил свален с ракета земя-въздух?
А и друго. Защо все руснаците трябва да са отговорни за това, което се случва в източна украйна? Щото целия свят им се кани със санкции. Украинците бомбардират собствените си градове и избиват цивилно население, санкциите са за РусияПри нормална реакция ООН би трябвало да са въвели омиротворителни сили (руски, международни) още с падането на първия снаряд в Славянск, само че на хамериканците не им изнася. Помните ли какво направиха със Сърбия заради Косово?
Еми то принципа на действие на тези ракети Бук е точно такъв - взривяват се близо до самолета и разпръскват осколки 20мм съчми, демек пораженията от тях са точно все едно някой е стрелял с картечница по самолета. ООН никога не е била "нормална" организация и въобще не знам за какво съществува - уж се създава след ПСВ с цел да предпази света от бъдещи конфликти, но до сега успеха и е нулев. Въпроса е, че все повече обикновени хора се осъзнават, кои са "лошите" в този конфликт и това не са руснаците

Не Мы такие, Жизнь такая
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Кога са мълчали руснаците незнам, вие кво искате всеки ден едно и също ли да говорят...имаше изявление и на путин, на лавров, има 10 официални въпроса от зам. министъра на отбраната на русия, на които украинците мълчат, също за украинските батареи бук, разположени там заради свалените, ан и су, ден преди малайзиския и т.н. и т.н.
п.п. без официална версия на ОССЕ, всичко друго са само теории и спекулации...може и сам да си е паднал примерно.
п.п.2 Чета, че са пратили и специалисти на ФБР...да им помагат явно.
п.п. без официална версия на ОССЕ, всичко друго са само теории и спекулации...може и сам да си е паднал примерно.
п.п.2 Чета, че са пратили и специалисти на ФБР...да им помагат явно.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Едва ли ще се разбере някога истината от т.нар. официални органи и лица. По простата причина, че безпристрастно и безкористно изследва не може да бъде осъществено.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Моля Ви, да не намесваме пак темата САЩ вс Русия. Темата е пусната, защото много хора следят различни източници, за което хора като мен нямат време и предпочитат да се информирам от тук, отколкото от случайни новинарски сайтове.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Е ми тва е точно .Карат ги да се обясняват като виновни хлапета пред Европа и е въпрос на национална гордост и манталитет ако щете .САЩ колко пъти досега са давали обяснения за престъпленията които извършват постоянно ? Никога ! Обаче охотно дават нареждания как да бъдат санкционирани другите .Как без разследване разбраха виновника за инцидента с тоя самолет та на часа имаха готови обвинения ?Ще се разбере истината за този самолет колкото се разбра за всичките други подобни инциденти по света .След години ,и половинчани обяснения на разни разследващи търсещи сензация.
Настройването на общественото мнение срещу Русия е факт .Ежедневно ,методично и доста професионално се насажда негативно мнение в европейските граждани.Ако се направи един безпристрастен анализ ,неизбежен става извода че се подготвя общественото мнение за силова акция срещу Русия.Но тъй като на САЩ не им стиска да направят сами такава крачка търсят всякакви варианти да въвлекат още страни в конфликта.
Настройването на общественото мнение срещу Русия е факт .Ежедневно ,методично и доста професионално се насажда негативно мнение в европейските граждани.Ако се направи един безпристрастен анализ ,неизбежен става извода че се подготвя общественото мнение за силова акция срещу Русия.Но тъй като на САЩ не им стиска да направят сами такава крачка търсят всякакви варианти да въвлекат още страни в конфликта.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Jordana написа:подготвя общественото мнение за силова акция срещу Русия
Като стане някакъв конфликт и мантрата почва да се налива. За толкова години история не ви ли е ясно, че това няма да се случи, защото и двете страни им е ясно, че това е равносилно на взаимно унищожение. Всякакви конфликти ще са чрез посредници. Директен няма да има. Плюс това сегашната администрация на САЩ е най-меката от може би Кенеди насам.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
на САЩ им трябват военни конфликти
и си ги създават
отиват с торбите долари, купуват хора, плащат обучения, екипировка, бонуси за послушните и правят революцийка, след която да се намесят "о-моритворително", тоест да уморят колкото се може повече хора, че да има нужда от тяхно присъствие
знаете ли колко човека умряха в Ирак след като отидоха там? - спрягат се около милион жертви
трагедията със падналия самолет е просто стъпка в посока по-мащабен локален конфликт
и си ги създават
отиват с торбите долари, купуват хора, плащат обучения, екипировка, бонуси за послушните и правят революцийка, след която да се намесят "о-моритворително", тоест да уморят колкото се може повече хора, че да има нужда от тяхно присъствие
знаете ли колко човека умряха в Ирак след като отидоха там? - спрягат се около милион жертви
трагедията със падналия самолет е просто стъпка в посока по-мащабен локален конфликт
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Хаос написа:отиват с торбите долари, купуват хора, плащат обучения, екипировка, бонуси за послушните и правят революцийка, след която да се намесят "о-моритворително",
E Русия не прави ли същото... И едните и другите са такива, методите са различни, дестинациите също - резултатите винаги са еднакви...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Мисля че грешиш колега. Не на САЩ им трябват. Сегашната администрация е най-миролюбивата от доста години, както беше отбелязано. Поне от публичните прояви това се вижда. Кой тогава използва тази администрация за да я въвлече в конфликт? Мога да кажа това, следете парите, те са най-сигурната следа. Войните избухват, за да спечели някой. Понякога печалбите си струват няколко стотин живота, споменете си световния търговски център в Ню Йорк. Какво да кажем за по-отдавнашни далеч по-кървави конфликти. Истината не е на повърхността, нито ще ви я каже някой от телевизията.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
И тая тема я обърнахме на политика и на караница, както винаги. А дори не е ясно дали шибания самолет е гръмнат от ракета. Освен няк'ви експерти по самолетни двигатели аз други не съм чул да са ходили дори на оглед, а местните мангали са поразграбили останките най-вероятно ....а теориите си вървят.
Дайте да изчакаме офиц. версия (или поне записите от FDR, CVR ) и после да продължаваме, пък дори и да е спукана като за "Курск", "twa 800 " uss Vincennes" и сие.
Няма какво да обсъждаме пропагандата, щото и едните и другите са налапали толкова надълбоко бастуните, та чак не се усещат, погледнато отстрани, какви глупости приказват уж аргументирано
Дайте да изчакаме офиц. версия (или поне записите от FDR, CVR ) и после да продължаваме, пък дори и да е спукана като за "Курск", "twa 800 " uss Vincennes" и сие.
Няма какво да обсъждаме пропагандата, щото и едните и другите са налапали толкова надълбоко бастуните, та чак не се усещат, погледнато отстрани, какви глупости приказват уж аргументирано

Ubi dubium, ibi libertas