Трагедията с падналия самолет
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Трагедията с падналия самолет
Руснаците не дават всичко което имат по случая. Игра на нерви е , кой първи ще си покаже картите. Само с тия голите обвинения "те бяха" няма да мине работата.Има международен екип на мястото и изобщо всичкото това трябва да се разследва от международна комисия. Американците да кажат кво правят с тоя сателите там и какво са заснели .И въпроса защо като са знаели за сателита ще свалят боинга като е ясно че ги снимат? Няма връзка изобщо .
Моята теория е че на Путя му се размина ракетката в задника. Чакалили са го и спътника е бил за това там позициониран точно в тоя момент и долу укроидите са наслагали ЗРК то заради това .Дигнали са една сушка само да потвърди визуално че е тоя самолета и са го отстреляли .Грешката е от еднаквата разцветка на двата самолета която лесно може да се сбърка от пилота на изтребителя както и от пренаселеното въздушно пространство в тоя момент точно с още 3 самолета в района. Изобщо ЗРКто не е питало самолета свой ли чужд е ,направо са тряснали една ракета и са се изнесли от района. Тях са и заснели случайно като се изнасят натоварени на камиони с една липсавашща ракета в пусковата машина .
Моята теория е че на Путя му се размина ракетката в задника. Чакалили са го и спътника е бил за това там позициониран точно в тоя момент и долу укроидите са наслагали ЗРК то заради това .Дигнали са една сушка само да потвърди визуално че е тоя самолета и са го отстреляли .Грешката е от еднаквата разцветка на двата самолета която лесно може да се сбърка от пилота на изтребителя както и от пренаселеното въздушно пространство в тоя момент точно с още 3 самолета в района. Изобщо ЗРКто не е питало самолета свой ли чужд е ,направо са тряснали една ракета и са се изнесли от района. Тях са и заснели случайно като се изнасят натоварени на камиони с една липсавашща ракета в пусковата машина .
Последна промяна Jordana на 22 Юли 2014, 0:30, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
След цялата какафония през последните дни само в едно съм сигурен - самолетът е свален, защото по позапазените части от обшивката се виждат множество пробойни от осколки в посока отвън навътре, и който и с каквото да го е свалил (зенитно-ракетен комплекс или изтребител) със сигурност го е направил с ясното съзнание по какво стреля. И това е най-страшното..
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
ЦРУ го сваля, за да обвини Русия, да настои всички бунаци срещу тях. Целта е отслабване на последния бастион срещу имагинерната демокрация.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
тц и Северна Корея остана 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Трагедията с падналия самолет
Jordana написа:...
Е да украинската армия може да обърка самолета на Путин, който сигурно е имал коренно различно разписание и курс (но ти го знаеш по-точно от тях хи хи) и пилота е бил кьорав и не е видял огромния надпис малайзия... но от другата страна е невъзможно да са направили в пъти по-малка грешка... това изобщо не са двойни стандарти

Единствения вариант за провокация е ако изтребител е летял до този самолет и са уцелили самолета вместо изтребителя, обаче тва е редовното извинение при всеки един такъв инцидент. Аз няма да се очудя ако това е руската официална версия. Ма ще поживеем ще видим...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Ясно е, че по гръб не падате
Има нещо гнило в Дания и дали ще го разберем не е много сигурно ...
На мен липсата на реакции ми е странна.... Никой не реагира..... ЕС не реагира, а реакцията на америките е по-скоро протоколна.
Свалянето на граждански самолет е събитие с голямо значение и няма случай да не е бил отразен подобаващо. Сега това някак си не се случва. И за мен единственото логично обяснение е, че в тая работа, по някакъв начин са забъркани "добрите", т.е. украинските власти и явно никой не иска да ги дискредитира....

На мен липсата на реакции ми е странна.... Никой не реагира..... ЕС не реагира, а реакцията на америките е по-скоро протоколна.
Свалянето на граждански самолет е събитие с голямо значение и няма случай да не е бил отразен подобаващо. Сега това някак си не се случва. И за мен единственото логично обяснение е, че в тая работа, по някакъв начин са забъркани "добрите", т.е. украинските власти и явно никой не иска да ги дискредитира....

Ubi dubium, ibi libertas
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Сепаратистите предадоха черните кутии от падналия в Украйна самолет на Малайзия
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tem ... ia-6017907
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tem ... ia-6017907
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

hell's angel написа:Ясно е, че по гръб не падате![]()
Май май точно така ще излезе. Виж заглавията в западната преса - на първа страница с големи букви - Путин е виновен. Ма това разледване, ама това мнение на експерти по авио катастрофи - не са важни. Важното е, че Путин е виновен, защото е комунист, империалист и не знам още какво си. Все едно гледам някакви заглавия на вестник Работническо Дело на тема международното положение

Не Мы такие, Жизнь такая
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
hell's angel написа:Ясно е, че по гръб не падате![]()
Dutch ! Холандия !
Това е теория от сферата на конспирацията. Всяка една част от тоя самолет има сериен номер а основните агрегати и паспортна документация при собственика малая .Отделно от документацията пък при производителя и обслужващата фирма .Знае се всеки един болт на кой самолет е вложен и колко часа нальот има. Такава фалшификация изисква комплексни действия на митнически контрол , летище , тайни служби , малая еърлайнс ,куп агенти заместващи роднини, намиране на 298 трупа и въобще невероятна схема .За какво като могат да праснат един действителен полет и да си спестят всичките тия грижи .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Просто използвах израза - че няма да разберем скоро истината, не съм имал предвид тъпизмите за подменения самолет 

Последна промяна hell's angel на 22 Юли 2014, 9:58, променена общо 1 път
Ubi dubium, ibi libertas
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
За мен всичко става ясно на 28-мата минута на клипа и прословутата БУК на бунтовниците. Не напразно руснаците го оставиха за края на клипа. Когато лъжеш, значи си виновен.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
spacepl написа:За мен всичко става ясно на 28-мата минута на клипа и прословутата БУК на бунтовниците. Не напразно руснаците го оставиха за края на клипа. Когато лъжеш, значи си виновен.
Не си разбрал правилно - бунтовниците нямат бук. Те опровергават и клипа, който се показва "бунтовническият" Бук.

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Да де, точно това ми беше идеята и на мен, явно не съм се изразил качествено. 

Jordana написа:Руснаците не дават всичко което имат по случая. Игра на нерви е , кой първи ще си покаже картите. Само с тия голите обвинения "те бяха" няма да мине работата.Има международен екип на мястото и изобщо всичкото това трябва да се разследва от международна комисия. Американците да кажат кво правят с тоя сателите там и какво са заснели .И въпроса защо като са знаели за сателита ще свалят боинга като е ясно че ги снимат? Няма връзка изобщо .
ти кви глупости написа, сам не разбра май?
пилота на предполагаемия СУ-25 от 10 километра ще разпознае типа на самолета и авиокомпанията му чисто визуално, а той е летял на 3-4 км от него... от 3-4 километра ще разпознае кога последно са му мили фюзелажа...
на всичкото отгоре маршрута на Путин е на някакви си 250-300 километра северно от точката на сваляне на малайзийския 777
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Укроидите дали вчера след прес-конференцията в Москва не редактираха Уикипедия веднага...
Тавана на Су-25 от 7000-10000 метра на 5000... Война по всички фронтове, а?

Тавана на Су-25 от 7000-10000 метра на 5000... Война по всички фронтове, а?

Без страх, без спирачка!