Градушка - Този път беше силно
Модератор: Общи модератори
Re: Градушка - Този път беше силно
В мола в паркинга е нещо страшно. Няма едно свободно място. Точно мислех да ходя някъде, но после като се върна няма къде да паркирам 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Следете форума, дето беше пуснат по-напред в темата.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без гражданска
- Мечтае да кара: e36 ///M
И аз тях гледам
http://www.stringmeteo.com/forum/viewto ... &start=525
за сега казват,че няма шанс за градушка.
А дано
http://www.stringmeteo.com/forum/viewto ... &start=525
за сега казват,че няма шанс за градушка.
А дано

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
хохохо кой избяга от бурите с 200 към Морето
Сега он Топик кажете ако някъде забие град в София да звъня по съседи да ми покрият колата

Сега он Топик кажете ако някъде забие град в София да звъня по съседи да ми покрият колата

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Абе я се стегнете малко, каква е тая параноя?! Върхът на сладоледа беше днес един от шефовете на логистиката ни на пожар тръгна да прибира Волвото си ХС60 под до един навес и да го завива с упаковъчен найлон с балончета, че като хакна и едно дървено пале на предния капак - пълен резил!
Градушка като тази дето помете София е падала последно преди 70 години. Вчера едвам дишахме, днес е за пуловер и правилно някой писа, че няма как градушка да падне в тоя хлад. По-добре събирайте дърва, че зимата идва. Лятото си замина вчера 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
rve написа:...
Страх - лозе пази!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
rve написа:Абе я се стегнете малко, каква е тая параноя?! Върхът на сладоледа беше днес един от шефовете на логистиката ни на пожар тръгна да прибира Волвото си ХС60 под до един навес и да го завива с упаковъчен найлон с балончета, че като хакна и едно дървено пале на предния капак - пълен резил!Градушка като тази дето помете София е падала последно преди 70 години. Вчера едвам дишахме, днес е за пуловер и правилно някой писа, че няма как градушка да падне в тоя хлад. По-добре събирайте дърва, че зимата идва. Лятото си замина вчера
Лесно е колега да пишеш, когато си се разминал. Аз обаче покрай работата ми видях такива коли, че не ти се вярва. Клиент си поръчва чисто нова кола, плаща я 105 бона със пърформанс пакети, брони, джанти, 300кс бензин, чака я два месеца да дойде, страхотен фен, и още не и се е нарадвал - цялата поломена, ама все едно с бухалката си я минал, стъкла, колонки леш. То на кола не приличаше. Не му се говореше, казвам ти. Ти ще кажеш, ами те ще я оправят, да ама той в крайна сметка ще си има китосвана и пребоядисвана кола, къде е платил една торба пари за нея миналия месец. Меко казано, доста неприятно да ти се случи.
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Това много добре го разбирам, просто казвам, че не ми се вярва толкова скоро да завалят пак яйца. Това беше по-скоро феномен.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
rve написа: Градушка като тази дето помете София е падала последно преди 70 години
Разходи се из Обеля, по-конкретно при автоджамбазите по автокъщите там и ги питай за градушката преди 6-7 години...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Mollov написа:rve написа: Градушка като тази дето помете София е падала последно преди 70 години
Разходи се из Обеля, по-конкретно при автоджамбазите по автокъщите там и ги питай за градушката преди 6-7 години...
аз имам снимки по архива, може и малко по-голяма да беше и също като тази безформена
пасат (принципно дебела ламарина) завит с персийски килим беше с доста големи щети

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Колите поне може ги спасите някак .. ама питайте тия дето правят за по 50-100хил. лв ремонти на сградите в момента кво ще им е ако чисто ремонтираните покрви и фасади ги помете пак...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Нищо лошо няма в параноята. Ето сега се изваля и пак бях на щрек. Градушката повод за темата - ме пропусна мен, защото бях в провинцията. Обаче джипа ми е на гъз, щото беше в Люлин. Относно градушката 2007 година - Е39ката също ми стана на гъз. Вярно оправиха я на струна, ама изобщо не исках да знам колко кит има по нея мазан с маламашката. А уж тогава като я върнаха ми казаха - къде с вакуум, къде с китче...
Миналата година лятото в Елин Пелинско - същата градушка. Изкривихме се да торим земята, да садиме кервиз и прочие, да грижим лозето.
за 2 часа всичко изтрудено си отиде на вятъра. А в София и капка не падна.
Всеки казва ДА - здраве да има и да няма пострадали. Естествено
, обаче след като оцелеем и видим щетите - тогава здравето на някой може да се разклати. Именно за ентусиасти и хора, които си ценят колите, изморения труд и всичко друго за което се трудиш и ти е отнето мигновено.
Така, че може да е Волво, може да е трабант/това ще оцелее, защото кашона е еластичен/ - не е приятно на края във всички положения.
Миналата година лятото в Елин Пелинско - същата градушка. Изкривихме се да торим земята, да садиме кервиз и прочие, да грижим лозето.

Всеки казва ДА - здраве да има и да няма пострадали. Естествено

Така, че може да е Волво, може да е трабант/това ще оцелее, защото кашона е еластичен/ - не е приятно на края във всички положения.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Близо до офиса ми има една W124-ка и един CL от старите и си стоят постоянно там. И двете градушки ги праха. Не знам ква ламарина имат тия, ама са еб@ти танковете 

- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
kagebista написа:... може да е трабант/това ще оцелее, защото кашона е еластичен/ ...
Може и да е еластичен, ама не беше достатъчно да оцелее - в Красно село едно трабанче има 2 дупки в кашона от градушката.

b00st написа:Близо до офиса ми има една W124-ка и един CL от старите и си стоят постоянно там. И двете градушки ги праха. Не знам ква ламарина имат тия, ама са еб@ти танковете
Същото важи и за един сутиен BX от тея старите - казах вече за трабанчето как му е надупчило картоните, то пред моя блок беше като след бомбардировка, малко бяха колите без нито един строшен джам, разни по-нови френски с пластмасови калници също бяха с дупки, а за ламарините е излишно да споменавам. Обаче тоя BX ебати животното, нищо му нема, ни джам, ни тенекия, все едно не е имало градушка.

CTORH написа:kagebista написа:... може да е трабант/това ще оцелее, защото кашона е еластичен/ ...
Може и да е еластичен, ама не беше достатъчно да оцелее - в Красно село едно трабанче има 2 дупки в кашона от градушката.
b00st написа:Близо до офиса ми има една W124-ка и един CL от старите и си стоят постоянно там. И двете градушки ги праха. Не знам ква ламарина имат тия, ама са еб@ти танковете
Същото важи и за един сутиен BX от тея старите - казах вече за трабанчето как му е надупчило картоните, то пред моя блок беше като след бомбардировка, малко бяха колите без нито един строшен джам, разни по-нови френски с пластмасови калници също бяха с дупки, а за ламарините е излишно да споменавам. Обаче тоя BX ебати животното, нищо му нема, ни джам, ни тенекия, все едно не е имало градушка.
Тя градушката удари странично, може да е бил близо до някаква сграда

Не Мы такие, Жизнь такая