Може ли да се засили един 318is
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Slobmonster
- Потребител
-
- Кара: 318is, м42
Re: Може ли да се засили един 318is
От тази тема си направих няколко важни извода как е удачно да се постъпи. Колата ще се сменя с 328-ца, по възможност оригинална а не садена, а турбините и всякакви жокерчета ще ги оставя на тези които имат капацитета за това. Докато я сменя ще пробвам с някои по-дребни подобрения като един лек маховик и прочие, барем поне малко живне.
Благодаря много на всички включили се колеги в темата, вразумихте ме от мечтите за охлюви, компресори и т.н. т.н.

Благодаря много на всички включили се колеги в темата, вразумихте ме от мечтите за охлюви, компресори и т.н. т.н.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
ogata написа::OT:
Понякога се радвам, че съм блокирал мненията на разни бисерджии, дето изливат подобни словесни диарии, че гледани Иски карат Английски 2.8ци да припадат.
Абе то и такива галфони като тебе, къде нямат едно нещо направено по колата грамотно, изливат маса диария в техническите раздели, ама не го правя на въпрос нали? Кога взе да ги разбираш толко бързо след голфарата с белите ивици през капака неможах да схвана?

Ще те помоля най-учтиво - карай си сбирщайна, върната от гроба и не се занимавай с бисерджии.
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Снощи намерих как се блокират мнения на определен юзър... най-полезната функция на форума 

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
M10 написа:Снощи намерих как се блокират мнения на определен юзър... най-полезната функция на форума

Това ако всеки го използва ще умрем от скука.
Последна промяна In_Memoriam на 25 Юли 2014, 22:49, променена общо 1 път

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
b00st написа:..
Мислих си да ти отговаря в стил "Ред Савина Хабанеро", но просто не си заслужава

За мен си оставаш 8 битова ISкова амеба

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Тая тема що не се заключи докато автора не сподели крайното си решение и резултата? То е ясно кви са вариантите :
1: стоук на IS-ката = гневна атмосферка, весела
2: м52б28/м54б30 в тва шаси = 2-3-4 хил лв, приятна градска кола, с добър разход и някакво вървене приемливо
3: IS-ката си намира нов любовник, а нашият герой си купува с парите от нея 328ца и си свирка = като точка две ама без разни евентуални "побългарявания"
4: IS-ката си занимава и нашият човек си купува кораб - е34, е39 с някав що годе вървящ мотор.
И те тва е... кво толкоз (като не го мисля аз
)
2: м52б28/м54б30 в тва шаси = 2-3-4 хил лв, приятна градска кола, с добър разход и някакво вървене приемливо
3: IS-ката си намира нов любовник, а нашият герой си купува с парите от нея 328ца и си свирка = като точка две ама без разни евентуални "побългарявания"
4: IS-ката си занимава и нашият човек си купува кораб - е34, е39 с някав що годе вървящ мотор.
И те тва е... кво толкоз (като не го мисля аз

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
ogata написа:...
Допира ми с колите не се свежда до това да се возя на отремонтирана тоталка с jom-че и газово, къде е било кола преди 20 години, но в очите ти е самолет

Затова си прав - няма смисъл.
Винаги може да се засили! Въпросът е на каква цена и дали си заслужава!
При ограничен бюджет е по-добре да се избере стокова 2,5/2,8 с леки модове.
Лудият не го давайте за пример тука, Щото неговата 1,8 ИС-ка (е36 седан) му струваше тогава поне колкото една нова 3-ка от магазина в момента! Визирам колата с която се качи на подиума на Божура, ако има "старци" сред мен които да си спомнят момента....
Та ... ако ще е стокова или 325, или 328 или 330!!!
При ограничен бюджет е по-добре да се избере стокова 2,5/2,8 с леки модове.
Лудият не го давайте за пример тука, Щото неговата 1,8 ИС-ка (е36 седан) му струваше тогава поне колкото една нова 3-ка от магазина в момента! Визирам колата с която се качи на подиума на Божура, ако има "старци" сред мен които да си спомнят момента....
Та ... ако ще е стокова или 325, или 328 или 330!!!
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
host написа:Тая тема що не се заключи докато автора не сподели крайното си решение и резултата? То е ясно кви са вариантите :
И те тва е... кво толкоз (като не го мисля аз![]()
![]()
)
речено,сторено

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4