да се е*а в глупака....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
Мечтае да кара: отново BMW

Re: да се е*а в глупака....

Мнение от SpLiT » 09 Сеп 2013, 9:32

Да се е*а в глупака, набих близо 30 бона в е46 и да ми го свият пред къщи...

Потребител
Аватар
Кара: ..
Мечтае да кара: M, M, M, M.....

Мнение от Vantage » 03 Юли 2014, 17:56

Малко да вдигна темата...

От преди няколко дена.... сутрин, 7 и 15 телефонът започва да дрънчи- явно е време за ставане. Спал съм 3-4 часа..и не знам на кои хора съм. :mhihi: В момента, в който си отворих очите, осъзнавам, че в главата ми е каша- работа, жени(не става без тях, знаете..) и други размисли и страсти...абе, съзнанието ми е меко казано заето.
Влизам в банята и се поглеждам в огледалото и решавам, че е време да се обръсна...обаче точно в този момент явно ми се включва и инстинкта да си измия зъбите... иначе аз си продължавам да си мисля за задачите ми. След около минута-две виждам интересна картинка в огледалото- стабилно съм си намазал лицето с паста за зъби и усилено ползвам четката за зъби като бръсначка...само да ви кажа, че не се получава така бръсненето- няма ефект. :mrgreen:
...there is no replacement for displacement...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 316ti
Мечтае да кара: 325ti

Мнение от da_ne » 04 Юли 2014, 19:12

Аз през февруари взех да кашлям. Седмица, две, три не минава.
В къщи домашните и моите и на жената взеха да ми дуднят да хода на лекар.
Отивам при Джипито и ме лекува с туй-онуй и не минава. После пробва с антибиотик и пак не минава.
Станаха два месеца и си кашлям като магаре и гърдите ме болят.
Отивам пак и ми направиха снимка. Има някакви петънца там и Джипито ме праща при специалист.
Отивам при пулмолог, той гледа, слуша и вика нищо ти няма, не си за мене, отивай при УНГ.
Отивам при УНГ и той ме гледа и казва също нищо ти няма, отивай при гастро за някакви скрити киселини.
Гастрото също казва здрав си не ти е проблем стомаха. Продължавам да си кашлям.
Стават четири месеца и домашните пак дуднят и отивам при втори пулмолог за второ мнение.
Докотора се загледа в това петънце на снимката и ме праща на скенер да не би да е нещо лошо, да не казвам какво, че е страшно. Направих си скенера и всичко е точно. Петното е някакво наследство от 21 години много тютюнев дим
/от три години и половина не барам цигари/.
Сега вече пет месеца от както се появи без причина тая кашлица взе да изчезва ей така без лекарства. Вярно съм си здрав.
Да се Е*А в глупавата глава, че ги послушах в къщи и ходих по доктори. Хем съм здрав, хем се облъчих с тоя скенер, все едно съм бил в Чернобил, хем ми изкараха акъла.
Трябва да спра да си мисля за това, ама все се сещам по няколко пъти на ден и ми се сговнява настроението.

Потребител
Аватар
Кара: ше Е36 320i
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от JuStDieSeL » 06 Юли 2014, 13:07

Пиша си с една колежка с цел да я навия да излезем вечерта и тя в един момент ми пише: Ела няма никой в нас и емотиконка :lol:.

Аз веднага се надъхах и тръгнах към тях и се оказа в буквалния смисъл че няма никой в тях и си загубих 1 час в път и контене за нищо.. да се е*а в глупака

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 06 Юли 2014, 20:42

JuStDieSeL написа:Пиша си с една колежка с цел да я навия да излезем вечерта и тя в един момент ми пише: Ела няма никой в нас и емотиконка :lol:.

Аз веднага се надъхах и тръгнах към тях и се оказа в буквалния смисъл че няма никой в тях и си загубих 1 час в път и контене за нищо.. да се е*а в глупака

:mhihi: :mhihi: :lol: :lol: :lol: :lol:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2003 330dA TOURING

Мнение от Vinchenzo » 06 Юли 2014, 22:46

Вписах си колата в данъчното.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 07 Юли 2014, 0:11

Колко време го забави вписването :?: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 07 Юли 2014, 0:16

Днес беше мързелив ден, като няма гараж уикендите са скучни, и за капак, преди малко, изпих два литра кола.
Да се еб@ в глупака, сега ще Ви чета глупостите, незнайно до кога :banghead: .
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от GTI_Edition » 14 Юли 2014, 18:31

Дадох пари на заем и сега не ми ги връщат.Да се е*а в глупака...приятели няма на днешно време.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 316ti
Мечтае да кара: 325ti

Мнение от da_ne » 15 Юли 2014, 14:16

И Аз така съм дал едни 3000 лева, обаче на роднини на жената и сега чакам от умрял писмо вече 4 години. Пари не давам на никой вече, даже и два лева.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 25 Юли 2014, 20:56

Понеже нямам право на отпуск и поисках от управителя ми август да ми пише 4 дни почивка. Сега заради тези 4 дни, до 9 август ще работя 4 на 2 почивка на 4 работя на 2 почивка и после още 3 работя...се по 12 часа.....това не е нормално.Незнам как ще издържа :banghead:
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 25 Юли 2014, 21:09

Cvetun написа:Понеже нямам право на отпуск и поисках от управителя ми август да ми пише 4 дни почивка. Сега заради тези 4 дни, до 9 август ще работя 4 на 2 почивка на 4 работя на 2 почивка и после още 3 работя...се по 12 часа.....това не е нормално.Незнам как ще издържа :banghead:

Незнам какво толкова се оплакваш, аз съм работел 28 дни в месеца по 12 часа и пак не съм умрял.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 25 Юли 2014, 21:17

DiMIcha84 написа:
Cvetun написа:Понеже нямам право на отпуск и поисках от управителя ми август да ми пише 4 дни почивка. Сега заради тези 4 дни, до 9 август ще работя 4 на 2 почивка на 4 работя на 2 почивка и после още 3 работя...се по 12 часа.....това не е нормално.Незнам как ще издържа :banghead:

Незнам какво толкова се оплакваш, аз съм работел 28 дни в месеца по 12 часа и пак не съм умрял.

:clap:
Мислех, че съм единственият направил 21 дни поред без почивка по 12 часа!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 25 Юли 2014, 21:50

Аз пък редовно си правя по 8-10 седмици по 12-14 часа без почивен ден. Не, че не съм се оплаквал - 'ма се свиква и не е толква кофти :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 27 Юли 2014, 11:34

Колеги сезона по морето съме го издържали и без почивка.
Почваш Юни и свършваш Септември , 8:00-20:00ч. обикновено по 300-400 жадни гърла седят пред тебе и очакват да си многоръкия бог Шива... Накрая косата като Боб Марли заплата идва кеш всяка седмица ама няма кога да идеш в банката да си ги внесеш (коя банка работи до 8) и стоят в шкафа. Весела история.

По темата :
Гледах едно е39, прясна обява от няколко часа, 3 дена си викам ще звънна и чак на 4тия и момчето ми каза че е продадена... :kuku:
Д се е?@ в глупака!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата