Смяна на автошкола
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Смяна на автошкола
bum_bum написа:При наличие на безплатно образование никога не съм си и помислял да ходя да плащам за да уча в университет. Дори те ми плащаха някаква стипендийка тъй че не знам. Но все си мисля, че при отписване ще ти върнат част от таксата поне.
Бая отдавна си учил. Сега си плащаш като поп независимо от успеха.
Да, може да е малко, но плащаш.
Не знам каква е таксата за семестъра за бакалавър в УНСС например, но моята годишната такса за магистратурата (пак там - дистанционно обучение) ми е почти колкото едно D2 от истинските

В ПУ жената влезе първо желание, първо класиране - Право.
Дипломата и е пълно 6, държавните и те са и 5 и 6. Таксата е под 300 лв, но пак я има.
Най-тъпото е,че задочниците нямат право на стипендии.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- TRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02; Yamaha FZ6S ABS
Преди броени дни една позната взе книжка. Препоръчах й познат инструктор, за който съм убеден, че е отличен педагог, не крещи и се старае да даде доста повече от минимума, за да изкараш изпита. Дори те пуска да караш допълнително, ако имаш нужда, без да взема пари за това. В крайна сметка обаче момичето се записа при друг инструктор - напълно непознат, просто защото й бил по-близо ... Въпросният доколкото разбрах крещял доста, казал й че трябва да плати още един курс, за да се подготви достатъчно за изпита, че от нея шофьор няма да стане и т.н. ... В крайна сметка тя си изкара докрай курса при него, яви се на изпит и си го взе от първия път - в София. Не плати допълнителни часове, не "черпи" и изпитващия. Излиза че просто този инструктор си има различен стил на работа, може да не е приятен за всеки, но явно е ефективен.
Моя инструктор, при който карах преди 16-17 години като цяло беше спокоен, но имаше моменти, в които избухваше без абсолютно никаква причина. Веднъж дори, докато се учих да паркирам, слезе от колата и около половин час ми викаше от другия край на паркинга, докато аз си тренирах
После се качи и се държа все едно нищо не се е случило. Предполагам че при такъв тип работа нервите се амортизират доста.
Моя инструктор, при който карах преди 16-17 години като цяло беше спокоен, но имаше моменти, в които избухваше без абсолютно никаква причина. Веднъж дори, докато се учих да паркирам, слезе от колата и около половин час ми викаше от другия край на паркинга, докато аз си тренирах

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
bum_bum написа:При наличие на безплатно образование никога не съм си и помислял да ходя да плащам за да уча в университет. Дори те ми плащаха някаква стипендийка тъй че не знам. Но все си мисля, че при отписване ще ти върнат част от таксата поне.
Да, като се отпишеш ти връщат парите, поне в УНСС е така. А и по-добре, че за задочниците нямат стипендии!
Ама хайде да не сменяме пак темата!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3