капе ми антифриз и немога да разбера откаде
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
капе ми антифриз и немога да разбера откаде
Здравейте моя проблем е следния като загрее колата и я оставя след като изстине почне да капе явно нещо се разширява ли не знам.Загрях я и я карах на майстор някъде през климатика минаваха капките свалихме го свалихме и отпред перката да се гледа по ясно но не разбрахме от къде защото като изстине покапе малко и спира да капе, много дразнещо и не знам къде да търся проблема гледахме и помпата май не е от нея ако имате съвети някви къде да търся помогнете 
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: капе ми антифриз и немога да разбера откаде
Щом сте я гледали и не сте открили от къде капе, трудно ще ти кажем в форума..
Гледахте ли да не тече от уплътнението на казанчето на радиатора? Там може да има подобен теч.
Гледахте ли да не тече от уплътнението на казанчето на радиатора? Там може да има подобен теч.

Bavarcho написа:Щом сте я гледали и не сте открили от къде капе, трудно ще ти кажем в форума..
Проблема е някаде от двигатела гледах и термостата май и от там не е ще трябва пяк да я разглобвям но пон да св насоча кво да гледам
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Не е лошо да се знае и с какъв мотор е това МПС, че имат бая разлики в радиатори, казанчета и мазанчета. Иначе ми се е случвало да капе от спукан радиатор, който като позагрее колата и вдигне налягане и не пада и капка, но като престои през нощта и си личи, че капе отпред вдясно. А и антифризът е мазен по принцип - трябва да може да се хване от къде е...
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
552 к.с. GAS POWEREDVideo -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
Измий двигателя хубаво с обезмаслител и ще се види къде е.

от страната на двигателя :
от страната на водната помпа или термостата
при мен имаше теч от водната помпа.
един келеш като ми слагал водната помпа и прецакал силикончето...
ако е от към страната на радиатора правилно са казали , че обикновено е от страната на казанчето.
лапа въздух,раздува и теч и после спира.
имам една такава сега.
и направо и търся радиатор. то па се оказва че са и различни радиаторите....
оправяй я защото с времето теча се усилва и двигателя загрява за отрицателно време.
от страната на водната помпа или термостата
при мен имаше теч от водната помпа.
един келеш като ми слагал водната помпа и прецакал силикончето...
ако е от към страната на радиатора правилно са казали , че обикновено е от страната на казанчето.
лапа въздух,раздува и теч и после спира.
имам една такава сега.
и направо и търся радиатор. то па се оказва че са и различни радиаторите....
оправяй я защото с времето теча се усилва и двигателя загрява за отрицателно време.
- advokata25
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39/525DA/03
Аз съм с абсолютно същия проблем!!
7 мнения
• Страница 1 от 1