Проблем с датчик на коляновия вал
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с датчик на коляновия вал
Здравейте имам нужда от големи съвети защото се хванах за главата вече нямам идей какво мога да направя
Карам е39 523i от една седмица започна да прекъсва имам си диагностика закачам я и ми показва че е датчика на коляновия вал купувам нов и го сменям запалих я и поработи 5 минути и пак започна да прекъсва помислих ме е дефектен защото пак ми показа на диагностиката че е датчика.Смениха ми го сложих новия пак поработи 5 минути и почна да прекъсва и трудно пали обиколих на няколко места и ми казват че може да е от дебитомера но аз немисля така защото като сложа новия датчик работи перфектно и върви много добре днес ми казаха че може да е от зъбното колело четох някъде че от него понякога ставало така моля ви помагай те
Благодаря
Карам е39 523i от една седмица започна да прекъсва имам си диагностика закачам я и ми показва че е датчика на коляновия вал купувам нов и го сменям запалих я и поработи 5 минути и пак започна да прекъсва помислих ме е дефектен защото пак ми показа на диагностиката че е датчика.Смениха ми го сложих новия пак поработи 5 минути и почна да прекъсва и трудно пали обиколих на няколко места и ми казват че може да е от дебитомера но аз немисля така защото като сложа новия датчик работи перфектно и върви много добре днес ми казаха че може да е от зъбното колело четох някъде че от него понякога ставало така моля ви помагай те
Благодаря
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Re: Проблем с датчик на коляновия вал
Да не си купил китайски датчик, че повечето имат навика да не бачкат
Това от личен опит 
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
измери инсталацията от датчика до EKУ
забележи шайбата на коляновия вал как са зъбите
забележи шайбата на коляновия вал как са зъбите
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
m.dimitrov1992 написа:Да не си купил китайски датчик, че повечето имат навика да не бачкатТова от личен опит
датчик само оригинален.
и аз имам един нов неоригинален дето не става за нищо.

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Оригинален от дару само колега и колянов и разпределителен за съжаление само оргиналдъ, иначе те оставя и само ядове! Играл съм го тоя мач с датчика на коляновия и след смяната на няколко не оригинални искам не искам дадох 150 кинта за оригинален сименс и се приключи.
5 мнения
• Страница 1 от 1