Кличко-Пулев FINISH
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Кличко - Пулев 6 септември вечерта
Точно за Пулев би подхождала думата клоун, особено след многократните си изказвания по повод Кличко.
Аз бих заложил дребна сума, че нашето момче, няма да изкара 12-те рунда.
Аз бих заложил дребна сума, че нашето момче, няма да изкара 12-те рунда.
Ся ще ти сипят с големият черпак
щом е българско е най-убавото, всичко друго е пумия
Истината е че дори поветкин не си е позволил да говори по такъв начин на кличко.. и кобрата дразни с това си поведение много хора
Шампионът добър лош, трябва да се уважава от спортменска точка, задържал се е 10г като такъв, не на пресконференции да го караш да си прави допинг тестове
Всички мачове на кличко са гледани, няма нужда да говори глупости за да привлече внимание, само се излага а и нас.. нека по-добрият да победи, но самото говорене говори кой каква класа е, нека не забравяме емалиенко колко пестилив на думи и емоции беше, а ги убиваше после

Истината е че дори поветкин не си е позволил да говори по такъв начин на кличко.. и кобрата дразни с това си поведение много хора
Шампионът добър лош, трябва да се уважава от спортменска точка, задържал се е 10г като такъв, не на пресконференции да го караш да си прави допинг тестове

Всички мачове на кличко са гледани, няма нужда да говори глупости за да привлече внимание, само се излага а и нас.. нека по-добрият да победи, но самото говорене говори кой каква класа е, нека не забравяме емалиенко колко пестилив на думи и емоции беше, а ги убиваше после

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
bum_bum написа::shock:![]()
тия почнаха със сапунки като кечистите. Къде отиде спорта?
Братко, през Септември сапунки няма да има гарантирам ти!
Тези "видеа" може и да са инсценирани, ама може и да не са!
Кубрат със сигурност не го бъркат защото се подготвя да спечели двубоя. Според мен това е напълно възможно стига да не се "гипсира" ... от именития си противник .... Прав си е според мен за допинг пробите!
И ще е много жалко ако не успее поради съдийско побутване!
Предвид отказът на Кличко за допинг-тест преди мача, Кубрат ако се представи достойно и издържи всички рундове за мен лично той ще е по-добър! Винаги съм харесвал и Кличко (и двамата), но "отказът" от допинг теста не ми допадна от спортсменска гледна точка.
П.С. Един наш ММА-боец заяви, че ще ги пердаши наред и Кличко и Кобрата!!!
Апел: спрете им малко "зоба" на тия ММА-ци, че изпотреапаа всичко живо!
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
acer написа:нека не забравяме емалиенко колко пестилив на думи и емоции беше, а ги убиваше после
И него пак българин го наби

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Vanqu1sh написа:acer написа:нека не забравяме емалиенко колко пестилив на думи и емоции беше, а ги убиваше после
И него пак българин го наби
Но не на мма.....

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
Точно, не мма, а коронната му дисциплина самбо, същата като на Багата.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Сега ще вземе да се окаже, че и Фьодор е ташак щом е изгубил от Благой.
А на тия фишеци за зоба наистина ли има хора, които им вярват? Кубрат не зоби нищо, нали?
А на тия фишеци за зоба наистина ли има хора, които им вярват? Кубрат не зоби нищо, нали?
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
bum_bum написа:Сега ще вземе да се окаже, че и Фьодор е ташак щом е изгубил от Благой.
Само креатин!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
Нищо няма да се окаже, Фьодор е божесво в бойните спортове с милиони фенове от Япония през Америка до България, сред които съм и а аз.
Но конкретния мач е факт, загуба.
Колкото до предстоящия мач, аз лично не поценявам и не оспорвам качествата на Кличко, шансовете му, чисто теоритично са на негова страна, до края на предстоящия мач той е по-добрия боксьор.
Но отношението му е нито спортсментско, нито мъжкарско, нито достойно, точка.
Кобрата се готви, беглата представа която мога да добия, е че е подобрил кардиото си, което му тежеше преди, нека си играе спокойно играта и дано спечели, в което аз вярвам.
Но конкретния мач е факт, загуба.
Колкото до предстоящия мач, аз лично не поценявам и не оспорвам качествата на Кличко, шансовете му, чисто теоритично са на негова страна, до края на предстоящия мач той е по-добрия боксьор.
Но отношението му е нито спортсментско, нито мъжкарско, нито достойно, точка.
Кобрата се готви, беглата представа която мога да добия, е че е подобрил кардиото си, което му тежеше преди, нека си играе спокойно играта и дано спечели, в което аз вярвам.
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Каквото и да си говорим Кличко е фаворит, един от най-големите букмейкъри в Германия дава за Кобрата коеф. 7 и мисля да се възползвам.
Макар до сега 88% от залозите да са за Кличко.
Някой от форума няма ли да го гледа на живо, че тук вече се събрахме доста голяма група и ще е доста весело. 

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
"Компанията на Кличко и организатор на мача, е отпуснала само 2 безплатни билета за Пулев"
http://www.sportal.bg/news.php?news=502622
Ся пак кажете какъв велик шампион и джентълмен е Кличко

http://www.sportal.bg/news.php?news=502622
Ся пак кажете какъв велик шампион и джентълмен е Кличко

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
ineedmoney написа:Ся пак кажете какъв велик шампион и джентълмен е Кличко
Тва, че е циция не го прави слаб боксьор и НЕшампион

Силно се надявам, че това ще надъха допълнително Кобрата и ще има свитки на почивки на 6ти

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
За да се наричаш велик шампинон, трабва освен да си най-добрия в спорта, да си и най-големия спортсмен!!! Той е само първото за момента, а от второто е по-скоро анаболен посерко (допинг мопинг). Затова моето уважение за него стига само до ринга и то с някои уговорки 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тва малко като Армстронг.. отрекоха го тотално, щото признал че позобвал.
Другите колоездачи все едно не закусват с Еритропоетин и те. Та тъй, Кличко зоби яко а Кубрат не е чувал кво е тва химията. Тайсън беше като бивол, щот му е такава генетиката нали. И ако каже че е зобил край, вече не е велик.
Кой професионален спорт е без допинг? Дори шахматистите си освежават мозъка
Стрелците зобват за сваляне на пулса. Силовите спортове и атлетиката няма кво да ги коментираме. Кросфитърите плющят Анавар на корем, а тия по-сериозните от игрите могат да засрамят всеки трибоец с рецептите си. Те коня на кралицата хванаха със зоб, кво остава за хората.
Може би кърлинг и голф ако изобщо могат да се нарекат спортове са чисти. Както и моторните. Въпреки, че бас ловя че във Формулата на някои им се налага да вкарат по малко диуретици от време на време.

Кой професионален спорт е без допинг? Дори шахматистите си освежават мозъка

Може би кърлинг и голф ако изобщо могат да се нарекат спортове са чисти. Както и моторните. Въпреки, че бас ловя че във Формулата на някои им се налага да вкарат по малко диуретици от време на време.

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
bum_bum написа:Може би кърлинг и голф ако изобщо могат да се нарекат спортове са чисти. Както и моторните.
Кен Блок беше казал в някво интервю преди време, че пие по 4-5 монстъра преди стънт.
Аз от един побеснявам, какво остава за 4-5, сигурно изобщо не спада в категория зоб, ама опъва доста нервите

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com