Трагедията с падналия самолет
Модератор: Общи модератори
Re: Трагедията с падналия самолет
Jordana написа: Но тия се уливат вече .В случая с Китай глобалния размер има решаваща роля .Заради огромната доларова ликвидност той се е превърнал във финансов център и това поставя САЩ в много тежка ситуация - станаха заложник на собствената си финансова система
Веднъж да сме на 1 мнение, че социалистите навсякъде по-света са зло

60% от американците не одобряват Обама http://novanews.bg/news/view/2014/02/27 ... %BC%D0%B0/
Мисля че скоро време черен президент няма да имат

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
На Баракича все по често ще му се налага да излиза така от пресконференции
http://vbox7.com/play:aa0e65a7

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Din написа:На Баракича все по често ще му се налага да излиза така от пресконференции![]()
![]()
Тоя е черна нинджа

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Колеги, темата беше за падналия самолет. Последните 2 страници са тотален офтопик. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
MatriX_Fucked написа:6inline eдно уточнение, само съществото Миро го наричам смешник, той си е и такъв, към теб няма обидни епитети!![]()
И кое ти е толкова смешно ?
Елементарната култура при каква да е дискусия би трябвало да посочиш цитатче нещо ? да се посмеем всички заедно.
Най е лесно да се заклеймява - тоя е смешник. Ама що ? - ми щото АЗ мое величество , мисля тъй и туйто

ПП. в редиците на опълчението има и поляци, сърби, беларуси дори и испанци... И?
Какво И ? ми нищо .. просто това оборва тотално руската дезинформация, според която това е доброволно руско МЕСТНО опълчение" , и се оказва че са главорези наемници, съставени от руски кадрови военни , от издирвани престъпници , чеченци кадировци, сърби и вся такая сволочь.
По темата :
Русия струпа 45-хилядна армия по границата с Украйна, включително 160 танка, 1360 БТР-а, 390 артилерийски системи, 150 ракетни установки "Град", 192 бойни самолета и 137 военни хеликоптери.
към 6-ти август са били около 20 000
от руските пропагандни медии гледам другаря Путлер убедително настоявал пред Барозу за хуманитарен конвой , и че този конвой щял да бъде под егидата на междунаридния кръст
Отмечено, что российская сторона во взаимодействии с представителями Международного комитета Красного Креста направляет на Украину гуманитарный конвой.
От руските медии не се споменава обаче позицията на Барозу, който в този разговор е предупредил че едностранните действия , струпването на руска армия и тежко въоръжение, под предлог и на хуманитарен конвой , е недопустимо
http://ec.europa.eu/commission_2010-201 ... 1_2_en.htm
Още по забавное че руската цензора изпусна още едно приказливо войниче от социалните медии :
http://www.ua-ru.info/uploads/posts/201 ... 000001.jpg
описващо как 300 военни камаза били пребоядисани в бяло

Като личен коментар бих добавил че това е наистина трагикомедия... все едно изнсаилвач да предлага на жертвата защита от насилие, и помощ ...

А е толквоа просто - Путлер да не помага и да не финансира терористите, и хората ще се върнат към нормалния си живот.
Вижте сами как в освободените от терористи региони , живота се връща в нормалното русло , възстановяват се сцоиални, комунални и др . услуги

- alex_th
- Потребител
-
- Кара: е34 516i с 19ки
- Мечтае да кара: ЗиЛ
- Детайли за колата: Много върви, чак ме е страх сутрин да я паля!
Много мъка има по тоя свят...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Трагедията с падналия самолет
Jordana написа:...
Доларова ликвидност? Не разбирам смисъла на това словосъчетание...
Много пъти съм писал, че Китай печатат масивно пари за да натискат юана надолу. Доларите ги прибират, купуват облигации с тях и на тяхната равностойност печатат юани и ги дават на китайците, които са правили износ. Колкото повече печатат САЩ толкова повече трябва да печатат и китайците (за да поддържат филсирания курс). В момента са между чука и наковалнята... трябва да избират между хиперинфлация или оскъпяване на юана. ЕС пък са под дефлационен натиск... и те трябва да печатат кокото и да се инатят германците е неизбежно. Играта е *много* по-сложна от колкото я изкарваш.
Много се говори за износ на инфлация... когато има свободен курс между валутите не може да има "износ" на инфлация...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
miro20 написа:MatriX_Fucked написа:6inline eдно уточнение, само съществото Миро го наричам смешник, той си е и такъв, към теб няма обидни епитети!![]()
И кое ти е толкова смешно ?
Елементарната култура при каква да е дискусия би трябвало да посочиш цитатче нещо ? да се посмеем всички заедно.
Най е лесно да се заклеймява - тоя е смешник. Ама що ? - ми щото АЗ мое величество , мисля тъй и туйто![]()
![]()
E, какви цитати, бе, братче! И с цитати и без цитати си платен оглигофрен и това си е! Това не е дискусия, това си е факт, има ли смисъл да го дискутираме?! Толкова гнъсен платен олигофрен си, че чак си смешен, ерго, наричам те смешник!
Хайде, колегите да не се възмутят, че те нападам безпричинно, ето сега ще посоча една причина!
Не можеш да ми дадеш едно доказателство за военна помощ от Русия в Източна Украйна (Новорусия). Нито едно... Пробвай се, ще е забавно, все пак!...
ПП. Горещата новина засега е, че наще западни господари не дават ТОЗИ (в линка) конвой да премине в Украйна, заедно с представители на Червения Кръст и OSCE...
http://youtu.be/X72AmOyFN-M
Без страх, без спирачка!
Хайде, колегите да не се възмутят, че те нападам безпричинно, ето сега ще посоча една причина!
Не можеш да ми дадеш едно доказателство за военна помощ от Русия в Източна Украйна (Новорусия). Нито едно... Пробвай се, ще е забавно, все пак!...
Ми наистина е забавно , защото не аз , ами тези неща се описват дори в докладите на ООН и други международни институции.
хехе

Ама то дори вече никой и не спори за това че в Украйна се бият руски военни спецназовци, наемници и т.н.
Е те как са влезли в Украйна ? като туристи ли ?

Продължаващите вече толкова месеци бойни действия със тежка техника пък показва че това въобще не са "откраднати от едно време" от казармите калашници , а е чрез методични и постоянни доставки от Москва.
"огневата поддръжка" от територията на РФ също е факт - нали самия полковник от ГРУ Стрелков нееднократно се е позовавал как "вас прикроют огнем" от границата
Все такива смешки дето ти сигурно "не си чувал " нали

Не си гледал и видеота като това :
https://www.youtube.com/watch?v=NC5SPbB8GMo
и мн други със руски военни колони , влизащи от Русия.
ПП. Горещата новина засега е, че наще западни господари не дават ТОЗИ (в линка) конвой да премине в Украйна, заедно с представители на Червения Кръст и OSCE...
http://youtu.be/X72AmOyFN-M
Благодаря за линка - по добро доказателство за руската лъжа наречена "хуманитарен конвой " НЯМА.
НАистина ти благодаря за видеото - ясно се виждат строени "хуманитарни военни"

Да си виждал някъде по света представители на червения кръст със военни униформи , строени на плаца ?

Даже се виждат и няколко още няколко чисто военни камиона с някаква военна техника

Но това не е тайна де.. както казах по горе - руската пропагандна цензура "изпусна" поредно войниче което се "хвали " как бързичко пребоядисали 300 ВОЕННИ камиона КАМАЗ в бял цвят

А когато военни се занимават със "хуманитарна помощ" ... по страшно от това няма....

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
steeN написа:Jordana написа:...
Доларова ликвидност? Не разбирам смисъла на това словосъчетание...
Много пъти съм писал, че Китай печатат масивно пари за да натискат юана надолу. Доларите ги прибират, купуват облигации с тях и на тяхната равностойност печатат юани и ги дават на китайците, които са правили износ. Колкото повече печатат САЩ толкова повече трябва да печатат и китайците (за да поддържат филсирания курс). В момента са между чука и наковалнята... трябва да избират между хиперинфлация или оскъпяване на юана. ЕС пък са под дефлационен натиск... и те трябва да печатат кокото и да се инатят германците е неизбежно. Играта е *много* по-сложна от колкото я изкарваш.
Много се говори за износ на инфлация... когато има свободен курс между валутите не може да има "износ" на инфлация...
Не съм много съгласен с това че като обръщат в юан правят лошо , нали имат насреща производство за тая равностойност .предполагам че ги клатят яко с това и държавата печели .Както виждаш досега се справят блестящо .
Дали е свободен курса между валутите ?Специално за долара ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Ех, Миро, Миро! Едно време имаше лаф "комунистите по гръб не падат", ама май и герберите сте така, или сте си потомствени комунисти, не знам.
Ето ти да видиш от къде идва техниката на опълчението, че гледам имаш интерес:

21.07.14 05.08.14
Т-64 - 22ед.
БМП - 26ед.
БТР - 17ед.
БМ-21 Град - 12ед.
САУ Нона - 4ед.
САУ Гвоздика 4ед.
Гаубица Д-30 - 5ед
Миномет 82мм - 10ед.
ЗУ-23-2 -13ед.
АТ - 75ед

21.07.14 05.08.14
Т-64 - 22ед.
БМП - 26ед.
БТР - 17ед.
БМ-21 Град - 12ед.
САУ Нона - 4ед.
САУ Гвоздика 4ед.
Гаубица Д-30 - 5ед
Миномет 82мм - 10ед.
ЗУ-23-2 -13ед.
АТ - 75ед

Без страх, без спирачка!
MatriX_Fucked написа:Ех, Миро, Миро! Едно време имаше лаф "комунистите по гръб не падат", ама май и герберите сте така, или сте си потомствени комунисти, не знам.Ето ти да видиш от къде идва техниката на опълчението, че гледам имаш интерес:
...........................
ех ех ех....
Аз не съм и отричал , даже потвърдих завзетите казарми .
Продължаващите вече толкова месеци бойни действия със тежка техника пък показва че това въобще не са "откраднати от едно време" от казармите калашници , а е чрез методични и постоянни доставки от Москва.
"огневата поддръжка" от територията на РФ също е факт
Не си гледал и видеота като това :
https://www.youtube.com/watch?v=NC5SPbB8GMo
и мн други със руски военни колони , влизащи от Русия.
Едва ли някой тук е обърнал внимание как се "повтаря историята" с "хуманитарните помощи на руснаците"
- Грузия в резултат от "хуманитарната руска помощ" загубва Южна осетия и Абхазия :
http://www.kasparov.ru/material.php?id=53E9A2C53B576
Ныне покойный Эдуард Шеварднадзе в свое время вынужден был дать согласие на размещение российских "миротворцев" и "конвоев МЧС" на территории Грузии. В результате возглавлявшаяся им страна временно потеряла два региона – Абхазию и Южную Осетию. Руководству Украины не следует забывать, что компромисс с агрессором от агрессии не спасает. Он лишь усугубляет сложившуюся ситуацию. Согласие на операции с участием российского "гуманитарного конвоя" означает добровольную сдачу и последующее "отконвоирование" под чужую юрисдикцию части собственной территории.
..............
История повторяется. В летом 1993 года российский МЧС, после разрешения грузинских властей, отправил колонны грузовиков с "гуманитарной помощью" в Ткварчели, которые по соглашению никто не проверял с грузинской стороны. Так МЧС провез большое количество стрелкового оружия, боеприпасы, в том числе и к артиллерии, которые были применены абхазскими сепаратистами в сентябре 1993 для блокады и захвата Сухуми.
То между другото , никой не бил водил нито преговори с украинския червен кръст, нито съгласуване за руския военен конвой.
Наричам го военен конвой , базирайки се на ТВОЕТО видео , където ясно се виждат само военни , строени на плаца около пребоядисаните "бели" камази .

А с международния червен кръст също няма никаква известност за руския конвой, а се водят общи преговори за хуманитарна помощ.
http://www.unn.com.ua/ru/exclusive/1374 ... tskomitetu

- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, Kroki ви направи забележка, въпреки че директно можеше да тресне катинара.Не отричам, и аз съм допринесъл за офтопика, увлечен заради връзката с конфликта.
Темата е с много въпросителни и е важна, не само заради това, че е огромно престъпление, нека остане отворена за същността си.
Като има какво да се обсъжда, направете тема ''Конфликтът в Украйна'' и всеки да си излива мислите или каквото там има.
Темата е с много въпросителни и е важна, не само заради това, че е огромно престъпление, нека остане отворена за същността си.
Като има какво да се обсъжда, направете тема ''Конфликтът в Украйна'' и всеки да си излива мислите или каквото там има.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
6inlinepower написа:Колеги, Kroki ви направи забележка, въпреки че директно можеше да тресне катинара.Не отричам, и аз съм допринесъл за офтопика, увлечен заради връзката с конфликта.

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Ми Кроки да си я промени с тире конфликта в Украйна, щото така или иначе са свързани нещата.