Сградно затъмняващо фолио за прозорци?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Re: Сградно затъмняващо фолио за прозорци?

Мнение от b2 » 11 Авг 2014, 18:11

Дам.. това определено не е за подценяване - ще бъде неприятно да се получи зимата сумрак и тягостно усещане.
Въпреки, че в хола са общо над 15м2 прозорци и се надавам да не стане чак толкова тъмно. Затова ми се иска да събера мнения от първа ръка от хора, които са го правили.
А и затова търся възможно най-качественото и марково фолио, където се надявам, че са постигнали най-добрия компромис - хем да е достатъчно огледално отвън, хем да пропуска максимално голямо количество светлина - точно към тези модели съм се насочил досега.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 12 Авг 2014, 19:18

Добре, а защо просто не си матираш стъклата? Ако не ти харесва не е необходимо да са целите, може да половината или пък на някакви форми, де да знам нещо такова. Хем ще ти е светло лято/зима, хем никой няма да те гледа.

Нещо ей такова примерно:
Изображение

Като ти ще си избереш къде, колко и в каква форма да е мата.

Един познат така си направи в спалнята и е много доволен. Вечер като пуснеш лампите, пак нищо не се вижда.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 13 Авг 2014, 17:04

На Лумар фолиата не са толкова скъпи. 3 квадрата АТЦ ми струваха 75 лева
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Сградно затъмняващо фолио за прозорци?

Мнение от b2 » 22 Юли 2015, 17:25

Ето как стана при мен. Засега съм доволен. Фолиото ми го продадоха за global window films ама на кутията пишеше garware sun control. Като ги питах що тъй ми обясниха, че то било едно и също и че garware били произвеждали global. Естествено не е нужно да си гениален за да се осведомиш каква е истината по въпроса с 5мин googling. Както и да е, направих се че им повярвах и им казах да го слагат. Определено съм доволен, но няма как да не ти остане леко чувство на прецакан заради проявената българщина. Естествено, че мога да си купя материалите от проверен доставчик в чужбина и да им платя за монтаж, ама реших да платя за пакетна услуга, че да си направят маржа хората и от фолиото и да са мотивитани, да им подкрепя бизнеса един вид, ама на..
Все едно да оферирам и продам на клиент Cisco рутер ама да му доставя и инсталирам Huawei и той като ме пита що тъй да му кажа, че всъщност то е едно и също и двете ги произвеждат FOXCONN и всичко е ок :)
Както и да е направиха ми отстъпка без да съм се пазарил за нея.. Изглежда супер засега и ефекта е точно какъвто го търсих. Отвътре не е прекалено мрачно, защото има голяма площ прозорци. Не бих го препоръчал ако имаш само 2 стандартни прозореца например. Ще стане голям сумрак.

ImageUploadedByTapatalk1437578659.516293.jpg
ImageUploadedByTapatalk1437578672.516776.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Предишна

Назад към Извън Темата