Гласувахте ли...
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Сложи и отговор няма за кой да гласувам!
Аз лично не виждам никой дори малко подходящ, единия комунист, другия болен, третия мирише на пръст вече, четвъртия никой го не знае ама пробва човека да види мое па да стане нещо, петия..... и т.н. да не ги изброявам всички ама лично аз не виждам подходящ. Така че за първи път от както се помня няма да гласувам!
Аз лично не виждам никой дори малко подходящ, единия комунист, другия болен, третия мирише на пръст вече, четвъртия никой го не знае ама пробва човека да види мое па да стане нещо, петия..... и т.н. да не ги изброявам всички ама лично аз не виждам подходящ. Така че за първи път от както се помня няма да гласувам!

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Dimo написа:Сложи и отговор няма за кой да гласувам!

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Не защото всичките са едни лъжци и няма нищо да направят.

Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 22 Окт 2006, 19:07, променена общо 1 път

- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
BMWgirl_Z8 написа:Dimo написа:Сложи и отговор няма за кой да гласувам!
Аз лично не виждам никой дори малко подходящ, единия комунист, другия болен, третия мирише на пръст вече, четвъртия никой го не знае ама пробва човека да види мое па да стане нещо, петия..... и т.н. да не ги изброявам всички ама лично аз не виждам подходящ. Така че за първи път от както се помня няма да гласувам!НАПЪЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ
![]()
![]()
И аз съм с вас.

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
НЕ не съм. Няма за кой?
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Аз пък гласувах - вие после да не се оплаквате, а да си мълчите, щом не се интересувате от съдбата на собствената си държава! Нямало за кой - има 7 кандидати, който иска е ибрал най-добрия за него.
едит: Сега съобщиха и ми се изпълниха очакванията - червения и болен ще ходят на балотаж, червения пак печели сигурно
Ебем ти и тъпаци българи сме ние ей! Стойте си в панелките и да не ви дреме на х**, турците ни изират управниците щото са заимни!!
едит: Сега съобщиха и ми се изпълниха очакванията - червения и болен ще ходят на балотаж, червения пак печели сигурно

Последна промяна amd на 22 Окт 2006, 19:38, променена общо 1 път
BMW only!
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
трябваше да сложиш и отговор да за да не стане Волен Сидеров президент

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
За тези, които не са наясно, понеже съм завършил международни отношения - ако имате желание да протестирате срещу кандидатите и не желаете да гласувате за тях, тогава трябва да пуснете празна бюлетина. Така гласа ви няма да се зачете (тоест няма да се брои), докато ако не гласувате, гласа ви се разпределя по равно между претендентите, увеличавайки нужните им проценти да спечелят (нужни са 50%).
Вече е ясно, че новият президент ще е Първанов, независимо от това дали ще има балотаж след една седмица. Ясно е за кого са отишли гласовете на баба и дядо.
Аз лично не гласувах, но това беше защото нямаше с кого да отида (на никой не му дремеше, защото, също като повечето от вас, не харесваха никой от претендентите).
Следващият път е добра идея, всички които не харесваме претендентите, да пуснем празна бюлетина. Ако това го направят 60-те процента българи, които не са гласували на тези избори, никои от претендентите няма да може да достигне 50% и партийте трябва да издигнат нови кандидатури (ново лице, старото мислене).
Вече е ясно, че новият президент ще е Първанов, независимо от това дали ще има балотаж след една седмица. Ясно е за кого са отишли гласовете на баба и дядо.
Аз лично не гласувах, но това беше защото нямаше с кого да отида (на никой не му дремеше, защото, също като повечето от вас, не харесваха никой от претендентите).
Следващият път е добра идея, всички които не харесваме претендентите, да пуснем празна бюлетина. Ако това го направят 60-те процента българи, които не са гласували на тези избори, никои от претендентите няма да може да достигне 50% и партийте трябва да издигнат нови кандидатури (ново лице, старото мислене).
Последна промяна Hex на 22 Окт 2006, 19:46, променена общо 1 път
'02 BMW 525d
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3