Технически преглед през почивните дни гр.София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Технически преглед през почивните дни гр.София

Мнение от streetracing12 » 15 Авг 2014, 23:27

Здравейте някой знае ли къде мога да мина технически преглед утре(събота) аз знам 2 места ама работят до 14.00 а няма да мога тогава трябва ми някъде където работят до към 16.30?

И ако карам без технически преглед ако ме спрат ченгетата акт ли ще ми напишат 50 лв?Дали ще мога да и бутна 20,30 кинта

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Технически преглед през почивните дни гр.София

Мнение от Leon » 15 Авг 2014, 23:29

Автомивката до мелницата има дежурен пункт до 16 или 17ч, събота и неделя.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от streetracing12 » 15 Авг 2014, 23:31

Leon написа:Автомивката до мелницата има дежурен пункт до 16 или 17ч, събота и неделя.

Малко по-точно къде се намира това ?

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 15 Авг 2014, 23:46

Миналата седмица ми писаха фиш за 20 лева за без преглед,ама това е най-лекото,което може да се случи ,иначе май спират и от движение колата.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

Аватар

Мнение от Хаос » 16 Авг 2014, 0:04

пред автомивката до мелницата (сточна гара) е разкопано здраво и не съм сигурен откъде се минава за там
резбарска е затворена точно пред автомивката за надолу към балкан стар, откъм сточна гара може да може да се мине?...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 16 Авг 2014, 0:43

Хаос написа:пред автомивката до мелницата (сточна гара) е разкопано здраво и не съм сигурен откъде се минава за там
резбарска е затворена точно пред автомивката за надолу към балкан стар, откъм сточна гара може да може да се мине?...

На Резбарска точно преди автомивката (разкопаното) в посока не Балкан стар, а на обратно се завива в пряката в ляво, после 1-вата в дясно и после отново 1-вата в дясно и се излиза на гърба на автомивката. От другата страна ако се идва може да се ползва същия маршрут с изключение на едно нарушение по една еднопосочна улица, която е достатъчно широка да се разминат два танка:

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 540i M
Детайли за колата: С бебе в колата...

Мнение от larry_boy » 16 Авг 2014, 7:31

streetracing12 написа:Здравейте някой знае ли къде мога да мина технически преглед утре(събота) аз знам 2 места ама работят до 14.00 а няма да мога тогава трябва ми някъде където работят до към 16.30?

И ако карам без технически преглед ако ме спрат ченгетата акт ли ще ми напишат 50 лв?Дали ще мога да и бутна 20,30 кинта

:OT: За човек, който троши чужди коли по кръстовищата, ми се виждаш доста притеснен да караш 2-3 дена без преглед :paranoid: :paranoid: :OT:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от streetracing12 » 16 Авг 2014, 10:57

larry_boy написа:
streetracing12 написа:Здравейте някой знае ли къде мога да мина технически преглед утре(събота) аз знам 2 места ама работят до 14.00 а няма да мога тогава трябва ми някъде където работят до към 16.30?

:OT: За човек, който троши чужди коли по кръстовищата, ми се виждаш доста притеснен да караш 2-3 дена без преглед :paranoid: :paranoid: :OT:

Не че съм притеснен просто като нямам технически преглед не ми важи каското,гражданската :yes:
А ще заминавам на моренце малко :wave: Не се знае какво може да стане по пътищата никои не е застрахован :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X6
Мечтае да кара: BMW X6M
Детайли за колата: BMW X6 4.0D M-performance pack 2017 , black 313bhp N57D30TOP

Мнение от saleene » 16 Авг 2014, 15:18

Изображение
Дано това работно време те устройва . :yes:
Изображение

Назад към Извън Темата