Трагедията с падналия самолет
Модератор: Общи модератори
Re: Трагедията с падналия самолет
Цитираш избирателно факти доказани или недоказани ,пак ти го повтарям .Заливаш ни методично с някакви линкове дето трябва да ни втълпят че лошия чичко Путин ще бъде натупан от добрите защото така и така направил еди къде си го направил ..
Цитирай кое недоказано или оспорено съм казал ?
"някакви линкове" аз го наричам аргументи.
"избирателните факти" пък изобилстват от вашите пропагандни клипове и руски източници , които нееднократно съм казвал че и часовника от екрана не бих си сверил , камо ли някаква информация да черпя. Нито едно нещо за фейковете и лъжите на руската пропаганда не е опровергано което съм споменавал по назад.
Защо обаче вие сляпо вЕрвате , идея си нямам.
Дай да видим какво ти е мнението без линкове ?
Не ми е практика да си чеша езика само ей тей "лаф да става" и да рътся простотия след простотия , и да си мисля че съм най велик само защото "аз съм го каза" без да го подкрепя с линк , или източник..... все пак сме големи хора, не слепи пишлемета и пубери ?
Миро, евала ти за търпението и упоритостта приятелю, ама защо, ти си знаеш
По принцип почнах да следя темата по една много проста причина - толкова много едностранни , про- руски лъжи от толкова много хора, не бях виждал скоро

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Толкова пропаганда, тоя форум никога не е виждал! 

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки

Valentin_Peev написа:Толкова пропаганда, тоя форум никога не е виждал!
Е па хората си плащат колега и трябва да виждат резултати! Макар, че господин трола е толкова очеваден, че ако бях на мястото на инвеститорите един лев немаше да види!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
E34 написа::roll:Valentin_Peev написа:Толкова пропаганда, тоя форум никога не е виждал!
Е па хората си плащат колега и трябва да виждат резултати! Макар, че господин трола е толкова очеваден, че ако бях на мястото на инвеститорите един лев немаше да види!
Както казах,
Не ми е практика да си чеша езика само ей тей "лаф да става" и да рътся простотия след простотия , и да си мисля че съм най велик само защото "аз съм го каза" без да го подкрепя с линк , или източник..... все пак сме големи хора, не слепи пишлемета и пубери ?
хм.. за последното май греша... е тогава така да е.. объркал съм се и съм влязъл в тиййн-раздел....
И все пак по темата :
Украйна върви по пътя на лустрацията, и не виждам как някой може да не адмирира това.
За съжаление, кога ли ще доживеем и тук истинска лустрация.. не знам...
С такова пр-руско промито мислене /то не е мислене де/ скоро няма да доживеем.
Принятый в Украине в первом чтении законопроект о люстрации - это выдающееся и уникальное политическое явление. Такое мнение высказал российский оппозиционер Алексей Навальный.
....... за проект закона об очищении власти №4359а в первом чтении на заседании парламента 14 августа проголосовали 252 народных депутата. Законопроект предусматривает проверку сведений в отношении чиновников. Субъектами проверки являются глава Верховной Рады, его заместители, премьер-министр, министры, глава СБУ, генпрокурор, глава НБУ, глава Счетной палаты, Уполномоченный Верховной Рады по правам человека, глава Верховной Рады Автономной Республики Крым и Совета министров АР Крым, а также народные депутаты, судьи Конституционного Суда, члены Высшего совета юстиции, сотрудники органов внутренних дел рядового и руководящего состава, члены Центральной избирательной комиссии и т.д. В частности, проверке подлежат сведения, указанные в декларации о доходах и расходах, полноты и своевременности уплаты налогов и сборов, соответствия расходов полученным доходам. Проверку организует руководитель органа, в котором работает субъект проверки. План проверок утверждается национальным агентством Украины по вопросам госслужбы.
Това дали ви се връзва със представите за украинската "фашистка хунта" ?

Понеже не вЕрвате на западни и украински медии, да цитирам московски комсомолец :
http://www.mk.ru/politics/2014/08/16/ka ... hency.html
«Или победа или смерть, другого быть не должно и поэтому это ложь. Те, которые там воюют, показывают себя достойно. Я это точно знаю. Та информация, которую мы получили от украинских СМИ, оскорбляет весь чеченский народ», — заявил глава Чечни.
Кадыров также заявил, что чеченцы едут воевать на Украину добровольно, никто их туда не направляет, поэтому он не может назвать численность чеченских бойцов, уехавших на Донбасс.
То според слепите медии , нито руснаци , нито чеченци има в Украйна де..

Мнението ми е абсолютно насочено към Миро 20!
Да почнем от заглавието на темата ''Трагедия с падналият самолет'' :
-защо никой не говори вече за това и медиите мълчат?
-каква е целта да цитираш сайтове ,които идеи не си дори и прочел (или прочел но не схванал) ,цитирайки ги в контра на писанието ти?;
-и един риторичен -кой ти звъни?
П.П. Много ми е интересна картината на света днес в представите ВИ г-н Миро
Да почнем от заглавието на темата ''Трагедия с падналият самолет'' :
-защо никой не говори вече за това и медиите мълчат?
-каква е целта да цитираш сайтове ,които идеи не си дори и прочел (или прочел но не схванал) ,цитирайки ги в контра на писанието ти?;
-и един риторичен -кой ти звъни?

П.П. Много ми е интересна картината на света днес в представите ВИ г-н Миро
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Спокойно не се аби излишно. След 2-3 месеца идва зимата и кампанията по насаждане на демокрация приключва .Само незнам дали по тръбата ще могат да им пускат газ и петрол наобратно, от EU към Украина
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Да, друго си е под руски ботуш нали
Както казва циганката - "щом ма бий , значи ма бича"
Такива като вас са свиканли само на ботуши... така по спокойно се живее...
Абе, като спомена за газа , що не питаш по вътрешната партийна линия за Р.Овч ? Как така договори набързо преди няколко години руски газ от ... колко беше... 60 $ до европейски цени към 460 % ориентировъчно ?
Не знам защо червените винаги се кефите , когато ни го набутват
и когато на другите им го набутват... това е едно много характерно явление - червен социалистически мазохизъм 
По темата :
Задържана е руска терористична група, подготвяла и осъществявала терористични актове в харковския завод.
Иззето е оръжие и ВИДЕОФАЙЛОВЕ със заснетите престъпления за отчет за свършената работа към руските служби.
Това не ви ли прилича на ислямистките терористични групи , които се отчитат на спонсорите си със видео-доказателства за зверствата си ?

Абе, като спомена за газа , що не питаш по вътрешната партийна линия за Р.Овч ? Как така договори набързо преди няколко години руски газ от ... колко беше... 60 $ до европейски цени към 460 % ориентировъчно ?

Не знам защо червените винаги се кефите , когато ни го набутват

По темата :
"СБУ задержала шестерых участников террористической группы, подозреваемых в устройстве взрыва в ночь на 3 августа на территории Харьковского бронетанкового завода. Задержание произошло при попытке осуществить разрушение одной из админзданий на базе отдыха, где временно проживают сотрудники милиции на территории Днепропетровской области.
У задержанных изъято большое количество оружия, в том числе автоматы и гранатометы, а также взрывчатку и накопитель с видеофайлами совершенных преступлений, как отчеты передавались российским спецслужбам ", - говорится в сообщении.
Задържана е руска терористична група, подготвяла и осъществявала терористични актове в харковския завод.
Иззето е оръжие и ВИДЕОФАЙЛОВЕ със заснетите престъпления за отчет за свършената работа към руските служби.
Това не ви ли прилича на ислямистките терористични групи , които се отчитат на спонсорите си със видео-доказателства за зверствата си ?

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Мирко е особен случай! Не стига, че непрекъснато цитира 112ua, но прибавя и свой щрих, ей така, за разкош...
Но виж, специално за теб посочих - Донецка и Луганска област, а не ДНР и ЛНР, но ти едно си знаеш, едно си баеш!
Смотаняк! А и това, че не "разбираш" какво е Новорусия, това си е изключително твой проблем.
А, тази последната простотия дет я публикува, не, не, извинявам се, всичките тъпотии, които публикуваш, нямат смисъл от коментар, те са плод на болен мозък, украсен с твойте финансово-ментално движени фантазии...
Ако искаш поне малко сериозно да те вземат - спри да цитираш 112ua
Но виж, специално за теб посочих - Донецка и Луганска област, а не ДНР и ЛНР, но ти едно си знаеш, едно си баеш!

А, тази последната простотия дет я публикува, не, не, извинявам се, всичките тъпотии, които публикуваш, нямат смисъл от коментар, те са плод на болен мозък, украсен с твойте финансово-ментално движени фантазии...
Без страх, без спирачка!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
MatriX_Fucked написа:Ако искаш поне малко сериозно да те вземат - спри да цитираш 112ua
това!
Зачетох го малко повече, този сайт - единствената ми асоциация беше с майтапа с новините в Северна Корея. (Кацнали на слънцето, спечелили световното и тн).

Ако щеш вЕрвай, този сайт не ми е от цитираните, въпреки че се повтаря инфото

А какво да цитирам ? признаваш само руски източници ? които доказано са най лъжливи и дезинформационни ?

Всъщност, молбата ти отдавна съм я изпълнил - цитирам както виждаш руски източници - кво не ти харесва комсомолская правда ?
Или РТ , или правда.ру ?

Но виж, специално за теб посочих - Донецка и Луганска област, а не ДНР и ЛНР, но ти едно си знаеш, едно си баеш!Смотаняк! А и това, че не "разбираш" какво е Новорусия, това си е изключително твой проблем.
Извинявай , не ми е практика, но ще си позволя личен въпрос към теб - ерекция ли получаваш със подобни "словоизлияния" ?
Разтоварване от ежедневното напрежение на човек с проблеми ли ? и който го мачкат и вкъщи и на работното място , и намира отдушник с подобни псувни тук ?
Нямаш грижи - отпусни си както ти си знаеш

Зачетох го малко повече, този сайт - единствената ми асоциация беше с майтапа с новините в Северна Корея. (Кацнали на слънцето, спечелили световното и тн).![]()
![]()
Я дай примерче ?

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Аха!
Всъщност как върви свалянето на знамета в Луганск?

Всъщност как върви свалянето на знамета в Луганск?
Без страх, без спирачка!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Да, друго си е под руски ботуш нали
На ботуш ти си свикнал явно, щото руски бази никога не е имало в България освен няколко подводници през 50те години във Варна .
Но внимавай сега - имало е германски ботуш през WWII и сега ботуша е американски във вид на няколко американски бази на наша територия ! А твоя политически гуру ББ периодично ходи във Вашингтон да се отчита на другия шебек .Това е истината колкото и да не ти се вярва .
Темата е за самолета , и това което продължаваш да пишеш показва че вземаш страна и хвърляш обвинения без абсолютно никакви доказателства .Една антируска политическа схоластика нищо повече .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
На ботуш ти си свикнал явно, щото руски бази никога не е имало в България освен няколко подводници през 50те години във Варна .
Странно... защо ли тогава още ни смятат навсякъде по света за руски троянски кон както в НАТО , така и в ЕС ?

А и закакво са им на руснаците бази , като то цяла НРБ е тяхна база ?
Да, казах НРБ , защото още не сме се отърсили от това влияние и тотална зависимост.
Самия факт че и досега играем по свирката на бившите номенклатурчици от СССР, сегашна олигархия от РФ , е показателно.
Дори закони променяме заради техни проекти и интереси , и какво ли не....
Та, казваш , няма руски бази

схващаш ли каква е разликата между твоя ограничен птичи мироглед , и по глобален такъв ?

- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-

Много плачкате да се върне, ама нема

Викаш след тези 45 г цъфнахме и вързахме
Още не могат я окрадат.
И да не съм изцяло офф,някой нае ли са да даде срокове за обявяване причина за падане на самолет.Нещо ми са струва като че май никой не го интересува.... той си изигра ролята !!!

И да не съм изцяло офф,някой нае ли са да даде срокове за обявяване причина за падане на самолет.Нещо ми са струва като че май никой не го интересува.... той си изигра ролята !!!