В каква държава живеем!!!
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
В каква държава живеем!!!
"Честити" изборни резултати, не мога да повярвам, че съм заобиколен от толкова малоумни хора. Джисъс да ни е на помощ за пореден път.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Абе Волен ще построи Газови жилища за манговците
и турчата гадни
Волен президент

Волен президент

Последна промяна N.Mihaylovski на 22 Окт 2006, 22:28, променена общо 1 път
Гласувах за Неделчо Беронов.
Пичове, аз може да съм фашист, нацист или както искате ме наречете ама не съм ГЛУПАК, как ще гласувам за СИДЕРОВ, той е малоумник.
Точно заради второто място на Волен се възмущавам, ясно беше че червения логопед ще е първи.
Пичове, аз може да съм фашист, нацист или както искате ме наречете ама не съм ГЛУПАК, как ще гласувам за СИДЕРОВ, той е малоумник.
Точно заради второто място на Волен се възмущавам, ясно беше че червения логопед ще е първи.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Добре де, защо гласува за Беронов,в какво те убеди?,какво според би направил ако той стане президент?Tano написа:Гласувах за Неделчо Беронов.
- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
Агитира против човека в сянка, опа по-точно човека с обръчите, онова мазно п....че дето иска да управлява България по турски
.Осъзнайте се ей, и аз не хересвам Волен, но тук въпроса е че съм българин, роден съм тук, искам след години българския да е официален език,не искам новини на турски, не искам министри от това шибано правителство да говорят на турски.На който на му харесва да си ходи при забрадките и Ориент експрес(филма имам предвид, който го е гледал зане за кво иде реч
).

- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
evans написа:Добре де, защо гласува за Беронов,в какво те убеди?,какво според би направил ако той стане президент?Tano написа:Гласувах за Неделчо Беронов.
Нама да си даде задника на Доган, е тва ще направи

Последна промяна sikar на 22 Окт 2006, 22:41, променена общо 1 път
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Tano написа:Гласувах за Неделчо Беронов.
Да не би да очакваше Беронов да е на мястото на Сидеров??? Интересно ми е кой гласува за някой, който не се знае дали и мандата ще си изкара преди да се гътне

Всеки има право на избор

Аз гласувах за Сидеров, пълна откачлка, психопат и т.н...
В него обаче одобрябвам именно идеята за събуждане на българина, което другите не биха направили според мен

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
sikar написа:Агитира против човека в сянка, опа по-точно човека с обръчите, онова мазно п....че дето иска да управлява България по турски.Осъзнайте се ей, и аз не хересвам Волен, но тук въпроса е че съм българин, роден съм тук, искам след години българския да е официален език,не искам новини на турски, не искам министри от това шибано правителство да говорят на турски.На който на му харесва да си ходи при забрадките и Ориент експрес(филма имам предвид, който го е гледал зане за кво иде реч
).

Парванов го подкрепят турците и Доган сичките турци гласуват за него и после кво той няма им дава по някое рамо ли аре нема нужда
България на българите

- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
и кое те кара да си мислиш че волен ще направи всичко това (да се чете "поправи") което обещава и е нередно? той използва гнева на народа за да се популяризира! събудете се хора! дадохме му власт-в парламента е-и кво? само простотии по магистралите е сътворил досега-защо не направи нещо от всичко което обещава а? само не ми казвайте че няма достатъчно власт-хората са казали-където има желания има и начини! той демонстрира много желание-къде са му резултатите?
смотан малоумник е тва-който говори това което искаме да чуеме и заради това хората му се връзват! УБЕДЕН съм че няма ама НИКАКВО намерение да прави каквото говори!
смотан малоумник е тва-който говори това което искаме да чуеме и заради това хората му се връзват! УБЕДЕН съм че няма ама НИКАКВО намерение да прави каквото говори!

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Абе,хора,каква българщина какви 5 лева
Болен иска да се докопа
до властта,а за народа 5 пари не дава.Та той е националист от има няма
3-4 години.Просто използва настроението сред хората и се възползва
по най-добрия начин.

до властта,а за народа 5 пари не дава.Та той е националист от има няма
3-4 години.Просто използва настроението сред хората и се възползва