Ауспух
Модератор: bum_bum
			16 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2

Re: Ауспух
fen_na_bmw написа:Кава е разликата между оригинален ремус примерно и някакво от илиянци за 80лв освен че ментето ще изгние по бързо
епа цената

- slavianko
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Караше E34 528i turbo
Оригиналният би трябвало да увлича до някъква степен изгорелите газове. Уж да се създава нещо като засмукване. Това го бях чел някъде. Но колко е вярно.... ??? Та от там идвала и мощноста.fen_na_bmw написа:Кава е разликата между оригинален ремус примерно и някакво от илиянци за 80лв освен че ментето ще изгние по бързо

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Capo di tutti
- БРОНЕносецът
- 

Най-голямата разлика е в звука,и качеството на материалите!Ако си мислиш,че става с 5 коня повече.............. 

- Zaho
- 

- 

- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Значи оригинален remus означава не само гтрнето то е цялата система за отвеждане на изгорелите газове ПРИНУДИТЕЛНО със турбо компресор и от там иде жестокия звук  "а гърнето само пропуска по добре газовете създава им по малко съпротивление" и от там иде покачването на мопността защото вече двигателя е освободен от тази задача
 "а гърнето само пропуска по добре газовете създава им по малко съпротивление" и от там иде покачването на мопността защото вече двигателя е освободен от тази задача  

а за разлика между гърнетата несъм запознат но със сигорност има 
Но и аз съм решил да сменя моето че ми е грозно само една 4ерна траба отзат като киюнец но маи само накраиник ще сложа че и така си ръмжи достатъчно иначе ще е малко измислено всеедно е 600 коня а тя моята е само 102
 но маи само накраиник ще сложа че и така си ръмжи достатъчно иначе ще е малко измислено всеедно е 600 коня а тя моята е само 102  

"а гърнето само пропуска по добре газовете създава им по малко съпротивление" и от там иде покачването на мопността защото вече двигателя е освободен от тази задача

а за разлика между гърнетата несъм запознат но със сигорност има

Но и аз съм решил да сменя моето че ми е грозно само една 4ерна траба отзат като киюнец
 но маи само накраиник ще сложа че и така си ръмжи достатъчно иначе ще е малко измислено всеедно е 600 коня а тя моята е само 102
- Capo di tutti
- БРОНЕносецът
- 

Zaho написа:Значи оригинален remus означава не само гтрнето то е цялата система за отвеждане на изгорелите газове ПРИНУДИТЕЛНО със турбо компресор и от там иде жестокия звук"а гърнето само пропуска по добре газовете създава им по малко съпротивление" и от там иде покачването на мопността защото вече двигателя е освободен от тази задача

И кой ти каза че това означава "ОРИГИНАЛЕН" ремус

А ако си купиш само гърне и то е REMUS??Самото гърне няма да е оригинално така ли????А ако е атмосферка нема ремус така ли?Бате като незнаеш по-добре не пиши,че ставаш смешен
 А ако си купиш само гърне и то е REMUS??Самото гърне няма да е оригинално така ли????А ако е атмосферка нема ремус така ли?Бате като незнаеш по-добре не пиши,че ставаш смешен 
- Zaho
- 

- 

- Детайли за колата: mnoo fast ;)
наистина има хора дето само гледат да се заяждат    

Не съм казвал че няма да е оригинално гърнето !
Казвам че гърнето е само част от ремус системата !

Не съм казвал че няма да е оригинално гърнето !
Казвам че гърнето е само част от ремус системата !
- Capo di tutti
- БРОНЕносецът
- 

- PROPOVEDNIKA
- селянина с колелото
- 

slavianko написа:Оригиналният би трябвало да увлича до някъква степен изгорелите газове. Уж да се създава нещо като засмукване. Това го бях чел някъде. Но колко е вярно.... ??? Та от там идвала и мощноста.
Там така ли го пишеше ..... ОРИГИНАЛНИЯ трябва да.....

fen_na_bmw написа:Кава е разликата между оригинален ремус примерно и някакво от илиянци за 80лв освен че ментето ще изгние по бързо
ами много бързо се нагрява...И не се казва REMUS а RENUS от илианци

- slavianko
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Караше E34 528i turbo
Някъде да съм написал "цитирам" ??????PROPOVEDNIKA написа:slavianko написа:Оригиналният би трябвало да увлича до някъква степен изгорелите газове. Уж да се създава нещо като засмукване. Това го бях чел някъде. Но колко е вярно.... ??? Та от там идвала и мощноста.
Там така ли го пишеше ..... ОРИГИНАЛНИЯ трябва да.....
Май и в този форум вече почнаха само да се заяждат и да пишат глупости а не да напишат нещо по темата.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- gedoreto
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: E21 320; E30 320cabrio; E39 525; X5
- Мечтае да кара: E30 M3
- Breyton
- ентусиаст
- 

- Кара: E34
Сигурен ли си.
Щото в това за 80 лв има една права тръба а гърнетата на Remus трябва да покриват нормите за шум и съм сигурен че имат по-голямо съпротивление.

Щото в това за 80 лв има една права тръба а гърнетата на Remus трябва да покриват нормите за шум и съм сигурен че имат по-голямо съпротивление.
- Capo di tutti
- БРОНЕносецът
- 

gedoreto написа:раэлика има в цената едното е 80 а истинския ремус е 500 и с него върви повече
 скоро ще умра от смях!!!Я кажи колко коня дига това гърне от 500
 скоро ще умра от смях!!!Я кажи колко коня дига това гърне от 500  

16 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2