Трагедията с падналия самолет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Трагедията с падналия самолет

Мнение от Jordana » 20 Авг 2014, 18:19

Министерският съвет на Украйна е разпоредил на всички държавни органи, до 10 март да бъдат спрени руските варианти на уеб-сайтовете им. Изпълнението на разпореждането вече е в ход.

Успоредно с това, в Украйна се прекратява ретранслирането на четири руски теливизионни канала – „Вести“, „Русия 24“, „ОРТ“ и „РТР Планета“.

И това ако не е цензура здраве му кажи .
Но накои в Украйна почва да им просветва лампичката

Украйна трябва да се стреми не към конфронтация, а към примирие с Русия. Такова неочаквано, почти скандално за общия информационен поток изявление направи тези дни в ефира на пети украински канал политологът Олег Волошин, оглавяващ при Янукович пресслужбата на Министерството на икономиката на Украйна.

„На наша територия има война. Война, в която загиват наши деца, и в която ние губим всеки ден. Държавата ни няма газ, а зимата идва. Ние сме в много тежка икономическа ситуация, затова първата ни задача е да постигнем примирие с Русия“, – цитира Волошин Информационна агенция „Навигатор“.

Втората теза на експерта, вероятно, е още по-противоречаща на официалната линия на Киев: „Крим никога не е бил украински“.

„Ако Украйна се опитва да си върне Крим с помощта на военна намеса, световната общност няма да ни подкрепи, защото светът разбра обоснованите претенции на Русия към полуострова“, – твърди Волошин
.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 20 Авг 2014, 20:32

Намерих една книжка с пророчества на баба Ванга..вижте годините, които ги е казала. Има и за Украйна..при интерес може да ги снимам и кача и тях :lol:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Авг 2014, 20:35

doomy525 написа:Намерих една книжка с пророчества на баба Ванга..вижте годините, които ги е казала. Има и за Украйна..при интерес може да ги снимам и кача и тях :lol:

Очаквам включване, че Ванга е била агент на КГБ :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 20 Авг 2014, 22:07

doomy525 написа:Намерих една книжка с пророчества на баба Ванга..вижте годините, които ги е казала. Има и за Украйна..при интерес може да ги снимам и кача и тях :lol:

дай
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 20 Авг 2014, 22:35

:banghead: И аз съм казвал много умни работи пред разни хора дано някой се навие да ги издаде някога и да направи пачки :mhihi:
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 21 Авг 2014, 0:28

Мире, аз пак да те попитам, че май не ме разбра. Помолили са тоя от долната снимка да си върне нобеловата награда за мир. Как би го коментирал?

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 21 Авг 2014, 7:59

Не го питай че ми замина мишката му скролвам писанията.....Той е изпълнител(човека от снимката) който не може еднолично да взима решения,нали помни един техен миролюбив президент как му спретнаха скандал и показаха най прекия път до Ирак мисля че беше тогава.Това е просто бизнес...да видим на кой ще му излязат сметките криви ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 21 Авг 2014, 9:49

И аз го скролвах, после го добавих като враг в профила и спря да ми излиза всичко от него.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 21 Авг 2014, 10:56

Jordana написа:
Министерският съвет на Украйна е разпоредил на всички държавни органи, до 10 март да бъдат спрени руските варианти на уеб-сайтовете им. Изпълнението на разпореждането вече е в ход.

Успоредно с това, в Украйна се прекратява ретранслирането на четири руски теливизионни канала – „Вести“, „Русия 24“, „ОРТ“ и „РТР Планета“.

И това ако не е цензура здраве му кажи .
Но накои в Украйна почва да им просветва лампичката

Украйна трябва да се стреми не към конфронтация, а към примирие с Русия. Такова неочаквано, почти скандално за общия информационен поток изявление направи тези дни в ефира на пети украински канал политологът Олег Волошин, оглавяващ при Янукович пресслужбата на Министерството на икономиката на Украйна.

„На наша територия има война. Война, в която загиват наши деца, и в която ние губим всеки ден. Държавата ни няма газ, а зимата идва. Ние сме в много тежка икономическа ситуация, затова първата ни задача е да постигнем примирие с Русия“, – цитира Волошин Информационна агенция „Навигатор“.

Втората теза на експерта, вероятно, е още по-противоречаща на официалната линия на Киев: „Крим никога не е бил украински“.

„Ако Украйна се опитва да си върне Крим с помощта на военна намеса, световната общност няма да ни подкрепи, защото светът разбра обоснованите претенции на Русия към полуострова“, – твърди Волошин
.

Ами това си е напълно нормално. Още преди няколко месеца ако не се лъжа, и прибалтийските бивши републики, и в Молдова са ЗАБРАНЕНИ ОФИЦИАЛНО тези канали като крайно тенденциозни, дезинформационни и лъжливи .
Ти го наричаш цензура ? твоя си работа да си вЕрваш на руските лъжи , но когато цели държави премахват тези канали от информационните си пакети, това би трябвало да ти говори нещо ?
Ако беше погледнал линковете за 100-те руски лъжи примерно , нямаше да се чудиш дали това е цензура, или е спиране на лъжи.
:)
Като казах Молдова... - гледам провеждат и те военна мобилизация и проверки ..... все пак когато у комшията гори чергата.... знаеш ли го Путлер дали няма да реши че Молдова и те са "исконная русская теротирия" :)

За втората част - цитираш ми ...."Олег Волошин, оглавяващ при Янукович пресслужбата на.... "
Какво трябва да му коментирам мнението на този проруски "януквоски" "експерт" ??? хехе

От последните новини :
Как отметили в пресс-службе "Донбасса, сейчас в плену находятся двадцать два террориста. "Среди пленных, в том числе двое граждан Чеченской республики, пять кадровых российских военных в форме, два гражданина Словакии (сербского происхождения).

Поредните заловени от украинските сили 22 терористи , межу които 2-ма чеченци, 5 кадрови руски военослужещи , и 2 наемника от Словакия със сръбски произход.
Заловена е и руска БМД
В районе города Лутугино Луганской области украинские правительственные силы захватили БМД-2, сообщает журналист Леонид Швец. Обнаруженные в машине документы указывают на ее принадлежность российской 76-й (Псковской) дивизии ВДВ.

"Парни просили передать: воюем с российской армией. В районе Лутугино наши захватили БМД-2, бортовой номер 275, из состава 1-й парашютно-десантной роты в/ч 74268, Псковской воздушно-десантной дивизии, комвзвода старший лейтенант Попов", - написал Швец. О судьбе экипажа не сообщается.

В машине найдены журналы нарядов, вечерней поверки, увольнительных, другая военная документация. Также обнаружены личные вещи российских военнослужащих и планшет Попова. Фотографии опубликованы на сайте Hromadske.tv.

Во вторник блогер Галина Старикова опубликовала фотографии, сделанные в понедельник вечером в Иванове на Суздальской улице и железнодорожной станции Текстильный. На снимках изображена отправка из города размещающейся там 98-й дивизии ВДВ. Номерные знаки на машинах заклеены, а военных, по утверждению автора фото, отправляют с зимним обмундированием.

16 августа "премьер" самопровозглашенной "Донецкой народной республики Александр Захарченко заявил, что боевики получили большое подкрепление из России. Прибывшие 1200 человек личного состава, по его словам, на протяжении четырех месяцев проходили подготовку в России. Кроме того, боевики получили 150 единиц техники, включая 30 танков. "Резервы были введены в самый ответственный момент", - отметил он.

снимки :
http://www.hromadske.tv/society/v-zakho ... -rechi-ro/
Според вас тези терр... пардон туристи са били на почивка там ? :)
И как беше ... Путлер няма ниииищо общо с конфликта :)
ех ех ех ...

пп
Мире, аз пак да те попитам, че май не ме разбра.......

Да не съм му адвокат нещо ? или да ти приличам на член от комитета по нобелови награди ?
напълно съм съгласен да я върне тази награда.
Макар че от 2009 г. чак сега ли са се сетили ?
Очакваш да кажа че го боготворя ли ? :lol:
Ама наистина ли ви приличам на пуберски тийн коментатор , който е фен на един отбор , а вие - на друг ?
Това ли ви е нивото на дисусия ? - моя отбор е по убав отбор , щото тей казвам , а опонента е платен хамерикански трол :)
:kuku: :kuku: :lol:

Други тъпи въпроси ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 21 Авг 2014, 11:30

[quote="miro20"][

Значи платени наемници и терористи.Такава ли е логиката? Путин тръгнал като беден циганин и де що има разбойници по света ги събира за тъмните си дела. :shock: Брей че е опасен тоя!
Ама аз понеже съм прост,пък съм живял и в друго време,когато дезинформацията си беше навсякъде и за всичко,някак си,си мисля,че май става въпрос за доброволци?!? Ти какво ще кажеш?
И още едно въпросче.Връзваш ли цялата информация досега с подобна новина като тази http://europe.actualno.com/Poroshenko-S ... 46121.html и тази http://politics.actualno.com/Amerikansk ... 46085.html .

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 21 Авг 2014, 16:05

Може ли да ви запитам господа, според вас има ли руска, редовна войска в Украйна?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 21 Авг 2014, 16:25

Крим, в Украйна ли го слагаш ? :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 21 Авг 2014, 16:37

За Мирко, спешъл:

Истинското псовско БМД-4 с номер 275:

Изображение

"Заловеното" в Украйна БМД-2:

Изображение

:clap:
Без страх, без спирачка!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 21 Авг 2014, 17:01

miro20 написа:Поредните заловени от украинските сили 22 терористи , межу които 2-ма чеченци, 5 кадрови руски военослужещи , и 2 наемника от Словакия със сръбски произход.
Заловена е и руска БМД
В районе города Лутугино Луганской области украинские правительственные силы захватили БМД-2, сообщает журналист Леонид Швец. Обнаруженные в машине документы указывают на ее принадлежность российской 76-й (Псковской) дивизии ВДВ.

"Парни просили передать: воюем с российской армией. В районе Лутугино наши захватили БМД-2, бортовой номер 275, из состава 1-й парашютно-десантной роты в/ч 74268, Псковской воздушно-десантной дивизии, комвзвода старший лейтенант Попов", - написал Швец. О судьбе экипажа не сообщается.

В машине найдены журналы нарядов, вечерней поверки, увольнительных, другая военная документация. Также обнаружены личные вещи российских военнослужащих и планшет Попова. Фотографии опубликованы на сайте Hromadske.tv.

Во вторник блогер Галина Старикова опубликовала фотографии, сделанные в понедельник вечером в Иванове на Суздальской улице и железнодорожной станции Текстильный. На снимках изображена отправка из города размещающейся там 98-й дивизии ВДВ. Номерные знаки на машинах заклеены, а военных, по утверждению автора фото, отправляют с зимним обмундированием.

16 августа "премьер" самопровозглашенной "Донецкой народной республики Александр Захарченко заявил, что боевики получили большое подкрепление из России. Прибывшие 1200 человек личного состава, по его словам, на протяжении четырех месяцев проходили подготовку в России. Кроме того, боевики получили 150 единиц техники, включая 30 танков. "Резервы были введены в самый ответственный момент", - отметил он.

снимки :
http://www.hromadske.tv/society/v-zakho ... -rechi-ro/
Според вас тези терр... пардон туристи са били на почивка там ? :)
И как беше ... Путлер няма ниииищо общо с конфликта :)
ех ех ех ...

пп
Мире, аз пак да те попитам, че май не ме разбра.......

Да не съм му адвокат нещо ? или да ти приличам на член от комитета по нобелови награди ?
напълно съм съгласен да я върне тази награда.
Макар че от 2009 г. чак сега ли са се сетили ?
Очакваш да кажа че го боготворя ли ? :lol:
Ама наистина ли ви приличам на пуберски тийн коментатор , който е фен на един отбор , а вие - на друг ?
Това ли ви е нивото на дисусия ? - моя отбор е по убав отбор , щото тей казвам , а опонента е платен хамерикански трол :)
:kuku: :kuku: :lol:

Други тъпи въпроси ?

Мире, по-лошо. Дори на такъв не приличаш. Ето ти малко оригинални коментари на горните снимки:

Про страховой полис даже и сказать ничего не могу, слезы душат, натуральная истерика)))))))))))))))))))))))) А чё, теперь в паспортах цветные фото делают? Да и откуда у военного паспорт в зоне боев? Военник бы был, еще бы понял. Короче, незачет, бандерлоги.

Образец полисов не соответствует действующим, две карты от сбера безыменные, МО РФ выдает денежное довольствие, в основном, через два банка - Сбербанк и ВТБ24, следовательно - иметь аж три карты этих банков - бессмыслица...
зарплатные карты брать с собой в полевые... тем более дисконтную... ну вы меня понимаете))))

Что вы хоть там курите? ОБСЕ уже месяц сидит на наших блокпостах и не засекла ни одного перехода Российский войск через границу, на Украину...

Искаш ли превод :mhihi:

И понеже с гърди закриваш амбразурата на комунистическата руска пропаганда, ето малко видео:

https://www.youtube.com/watch?v=io0XolKsVSg#t=269

Как ще коментираш? Фен си им все пак и ми е интересно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 21 Авг 2014, 20:28

Мире, по-лошо. Дори на такъв не приличаш. Ето ти малко оригинални коментари на горните снимки:

Ама разбира се... "коментарите" , пък и о ужас, най най "оригинални" към горните снимки направо ме разбиха... :)
Виж.. със същия успех можеш да ми цитираш МНЕНИЕ на кой да е пубер, в стил тукашния "макс–фъкед" .. и да го цитираш като тотално неопровержим аргумент, който ме е закопал напълно и международно :)
хехехе
Как ще коментираш? Фен си им все пак и ми е интересно.

Какво трябваше да коментирам за този клип че нещо ми излиза :
Тази страница не е налице. Съжаляваме за това.
Опитайте да търсите нещо друго.

Що ли са го махнали ? да не би да е някаква поредна тъпотия, която трябва да ви коментирам ?
Няма ли да ми дадете някакви аргументи , различни от фейкове, от изхвърлени пропагандни клипчета и фалшива руска пропаганда ?

Може ли да ви запитам господа, според вас има ли руска, редовна войска в Украйна?

А !
Уцели в 10-та.
И аз тов питам уважаемите съфорумци - според вас има или няма редовна руска войска ?
С кого се бият вече 5 месеца ли станаха, украинската войска ?
Откъде и накъде пътува вече 5 месеца така наречения "груз 200" ??
На кого чеченци и др изплащат 80 000 долара на загинал боец ? на някой отишъл на туристическа екскурзия в Украйна, и върнал се с "груз 200" ли ?
Срещу кого правят вече 3-та мобилизация ?
Срещу мирното "опълчение" ли ?
вЕрвате ли си ? или наистина сте си толкова... "самоцензура" ?? :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата