Трагедията с падналия самолет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Трагедията с падналия самолет

Мнение от 6inlinepower » 01 Сеп 2014, 19:06

BMW_POWER написа:Аз лично такива бих ги разстрелвал както и заловените снайперисти. Веднага и на място.

Кой ше' разстрелваш па ти бе :lol: :ahah:
Мечта ти е да стреляш по жени, майки и дечица нали, всичко ше' си кажете ей :mrgreen:
Такива ..... като тебе, само по завързани, безпомощни жени можете да стреляте.Ма то и т'ва не е сигурно, дали знаете автомата от коя страна се държи :mrgreen:
Последна промяна 6inlinepower на 01 Сеп 2014, 19:15, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Сеп 2014, 19:09

Petrolhead написа:bmwpower, на този стълб може да е твоята собствена майка.
защото тази жена е корегирала артилерията, точно колкото и твоята.

а теб, лично не те ли е срам. може ли да пърдиш пред копютъра на топло в канада, а твоите събратя да се борят за свобода. според мен хващай следващия параход и бегом в луганск. хем свят да видиш, хем рубли да изкараш

Тази жена е заловена да поставя радиомаяци за блокиране на комуникацията направо в позициите на опълчението .
Нещо съвсем скорошно .Макар и заловени с оръжие в ръка не са закачени на стълбове като горната персона .Слушайте ги внимателно .
https://www.youtube.com/watch?v=g1mLGgUIYAM#t=70
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 01 Сеп 2014, 19:10

Oт армията на Новорусия казаха, че на този етап имат достатъчно доброволци без боен опит! :lol: :lol:

A ти, Петролнаглаво, имаш ли някакфа информация за тази жена? Твърдиш, че е напълно случайна изкупителна жертва? Може би и коректировчика на сваления Ми-24, някоя си Надежда, която в момента е задържана в Русия, също е напълно случайна и невинна изкупителна жертва?
Без страх, без спирачка!

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 01 Сеп 2014, 20:13

да имам информация.
но не мисля, че има смисъл да я споделям с тролове.

пожелавам ви никога да не видите вашите близки, да бъдат унижавани по подобен начин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 01 Сеп 2014, 20:28

А бе я кажете ria.ru само аз ли не мога да я отварям или глобално вече филтрират интернета.... :conf:

И малко хумор:

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Сеп 2014, 20:41

И още малко .При мен се отваря нормално.
укро.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 01 Сеп 2014, 21:18

Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 01 Сеп 2014, 23:17

6inlinepower написа:
BMW_POWER написа:Аз лично такива бих ги разстрелвал както и заловените снайперисти. Веднага и на място.

Мечта ти е да стреляш по жени, майки и дечица нали, всичко ше' си кажете ей :mrgreen:
Такива ..... като тебе, само по завързани, безпомощни жени можете да стреляте.Ма то и т'ва не е сигурно, дали знаете автомата от коя страна се държи :mrgreen:

Koлега, ще то влезна в тона :yes:

Слушай ма! Такивa дето дават за цели на артилерията детски градини, училища, църкви и т.н. граждански обекти, лично бих ги очистил, стига да мога. Дори и да са ми роднини по всякаква възможна линия. Това не са цивилни лица и носят отговорност наравно с бандеровските фашисти. Защитавайки тях ти защитаваш цялата хунта. Теб те кефят убийци на жени и деца, ОК. Това си е твое право. Фашиста много ще ти се кефи :yes:

Що се отнася до "откоя страна се държи автомата", я се пофАли какъв чин имаш (ако си бил войник изобщо) или колко време си бил в армията. Като искаш да си ги мерим, поне си покажи твойто.

Понеже никой не е писал, да допълня за фашистите-фенове на киевската хунта.

Служил съм в поделение с реактивни системи ГРАД. Това са реактивни системи за залпов огън БМ-21. Инфо в нета много, четете и се образовайте. Ще допълня малко за тези, които са виждали оръжие само по ТВ, РС или в някое стрелбище.

Да уточним няколко понятия. Артилерията е "царицата на бойното поле". При добро време всичко е ОК. Днес благодарение на компютрите и GPS-системите няма ядове. Опитен разчет може да мести попаденията буквално на метър в ляво или дясно. И това на разстояния до целта 12-15 км. В действителност нещата са малко по-разлини. Вятърът, времето, влажността, температурите дори влияят на точността. На растояния 10-15 и повече км вятъра може да отклони снаряда в различни посоки. Много е важно да се види къде са попаденията и да се даде точна информация на разчета, за да корегира "мерника". За това си има и различни начини, които не са тема на дебата. Гледал съм от близост 122мм и 152мм гаубици, както и 100м противотанково и 130мм оръдия. Всяко си има плюсове и минуси. Инфо в нета бол, четете и сравнявайте, ако ви е интересно.
Ще ви кажа за БМ-21. Снарядът е 2м и тези кръгло 65кг (поне нашите). По време на полета (това си е един НУРС) вятъра влияе много яко. Поне на нас на полигона "Корен" ни даваха оценка "добър" при отклонение 1200м от целта при стрелба на растояние 15км. И това е при стрелба от основната тръба, която има най-малко отклонение. Системите ГРАД не стрелят по цел. Те покриват площ. Каква площ унищожават 40 122мм снаряда ГРАД, проверете сами. Една батарея са три машини. Един дивизион са девет. Когато се стреля по позиции в полето е едно. Стрелянето по жилищни райони е абсолютно необяснимо, изключая тотално унищожение на всичко възможно. Ненапразно Human Rights Watch обвиниха украинската хунта за употребата на системи ГРАД срещу жилищни райони.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 02 Сеп 2014, 8:28

6inlinepower написа:

Така е.
Мн добре казано.

Интересно че русктие тролове тук грам не коментирате наблюденията на странични организации, като HWR , докладите на ООН ?
Където много отдавна казаха че най големите зверства и нарушение на човешкиправа са констатирани от руските терористи..
Самопроизвол, разстрели, мъчения, присвояване имущество, автомобили, откровенни грабежи, жертви от местното население , са на съвестта на вашите любимируски терористи.

Защото да отвличаш хора за пари, да разстрелваш без съд и присъда, да тероризираш , си има едно единствено определение - тероризъм.

За обстреляните жилищни сгради , болници и детски градини , сигурни ли сте когато плюете украинските сили ?
Защото свидетелствата за умишлена диверсия от страна на руснаците са доста повече.
А и е по логично - нито на чеченските кадировци, нито на руснаците им пука за местно населени и инфраструктура. Не са те които ще живеят после там.
Мълчите и когато руснаците и преди от границата и сега от завладените територии , обстрелват с масов огън и зачистват цели села , без да им пука нито за жители , нито за военни.

Факта че на по предишните ми абсолютно сериозни и простички въпроси , нямате отговор, е показателно .
Трудно е да си признаеш че разпространявате руски тъпи пропагандни лъжи.
Трудно е да приемеш различната точка, която ако не най добра, но много повече се доближава до истината.

давайте с карикатурите, с гей-простотиите, там вие силата.
:clap:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 02 Сеп 2014, 10:23

Слушайте ги внимателно .
https://www.youtube.com/watch?v=g1mLGgUIYAM#t=70

мн добро клипче. руснака "обяснява" какво трябва да каже и .. понимаеш ли че еди какво си ... още един път да се каже .. еди какво си .. вие бомбите собствените мирни жители...
Пълна излагация....
Дано повече го видят.

А жената от снимката ако е слагала "маяци" , за наводка на военните части, макар че не знам къде си го чул/прочел, вероятно от руската пропаганда, то заслужава медал за геройство и храброст.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 02 Сеп 2014, 12:09

Мирко изби рибата! :) Действа ми наместо кафе сутрин! Тоест ми се дохожда до голяма нужда, като му чета глупостите! :)

Иначе, така наречените от него терористи, (защо ги нарича така, след като никой друг не го прави не ми е ясно) вчера освободиха 330 пленени украински военнослужещи, 75 ранени и върнаха телата на 35 загинали. Пуснаха ги под честна дума, че повече няма да се завърнат в Донбас с оръжие, но са добре дошли като гости! За какво говорим? И то в рамките на продължаващата военна операция на укроидите!

BMW_POWER, поздравления, имал съм честа само веднъж да гледам единичен пуск на БМ-21, беше наистина впечатляващо. А като стана дума - един от първите успешни удари на опълчението беше с 4 установки БМ-21, през ноща, на разстояние около 24 км, право в целта, клипа от ударената укровска позиция беше покърителен...
Без страх, без спирачка!

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 02 Сеп 2014, 13:58

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 02 Сеп 2014, 14:21

Киев изгуби войната на изток, според висш военен от НАТО

".... Киевските власти са претърпели военно поражение в източна Украйна, пише Шпигел, позовавайки се на мнението на висш генерал от НАТО, пожелал анонимност. ...."

http://news.ibox.bg/news/id_1553953351

Нали уж до вчера по всички медии тръбяха че мачкат наред и са пред приключване. Аз си чета едни руски сайтчета дето пише, че опълченците побеждават и си викам "ибаси пропагандата правят тия руснаци" пък тя пропагандата май била на друго място. :)

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 02 Сеп 2014, 14:27

бяха затиснали терорягите, да.
но изневиделица другарят путя, отвори втори фронт. но вече не изпраща престъпна измет, а редовна руска войска.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 02 Сеп 2014, 17:00

Кофти новини идват от Крим и антипутиновата пропаганда пак ще се надигне. Отказали са провеждането на гей-паради под всякаква форма :dunno: Мирко&со могат да се включат СЕГА!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата