Alfa Romeo GT
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Re: Alfa Romeo GT
За мен бензиновите мотори на Алфа са пълен шит,скъпи и претенциозни за поддръжка,лесно се чупят.Отделно горят повече и вървят по-малко от конкуренцията,включително прословутия 3,2 в6,който върви колкото 3,0д 204к.с. на БМВ,но за сметка на това гори повече от м5 е39,единствено на звук и на здравина е добре.
МИТАКА1654 написа:За мен бензиновите мотори на Алфа са пълен шит,скъпи и претенциозни за поддръжка,лесно се чупят.Отделно горят повече и вървят по-малко от конкуренцията,включително прословутия 3,2 в6,който върви колкото 3,0д 204к.с. на БМВ,но за сметка на това гори повече от м5 е39,единствено на звук и на здравина е добре.
Имаш ли някакви факти в подкрепа на приказките си или просто така си чул отнякъде?

Ето ти едно сравнение, което лекичко опровергава приказките ти: Alfa Romeo GT 3.2 vs. BMW E46 330Cd
Иначе е ясно, че Alfa Romeo отдавна не е никаква конкуренция на BMW.
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Ми да ти кажа фактите по сайтовете аз не ги гледам,ма лекинко съм карал и такава Алфа и 2,5 Алфи и 10-15 Бмв-та с по големички мотори,бензини и дизели,и да ти кажа 3,2 на Алфа си е умрел кон отвсякъде,да не говорим за аналогичните му като коне мотори на други марки.А пък за ТС моторите на Алфа дори и в техния форум ги не обичат,малко да го вкараш в лютеницата и ако не е с 10w60 е метнал пешкира.
Aми и аз съм карал разни автомобили и мога да кажа, че наблюденията ми са малко по-различни.
Сега какво правим, моите думи срещу твоите или ще гледаме разни тестове, където всичко е ясно?
Ако искаш, поразгледай и разни клипове из Net-a, има си достатъчно сравнения, където се вижда кое колко върви.
Няколко години карах и ТС и си го вкарвах в лютеницата редовно. Нищо не му стана, но наистина го карах с 10w60.
Но все пак това е и препоръчаното от производителя масло.
Сега, че някой си е купил кенеф на милион километра от някоя морга, не го поддържа и го кара с някакво скапано масло и съвсем логично мотора сдава багажа е малко по-различна ситуация, не мислиш ли?
Aз обичам всякакви автомобили, баварските са ми много на сърце, затова и имам рагистрация тук.
Но никога няма да кажа на черното бяло, а твърдението ти, че 3.2 V6 на Alfa върви по-малко от 3.0d с 204к.с. просто не е вярно, съжалявам.
Затова и се включих и бъди сигурен, че по същия начин се включвам на друг места, когато някой изкривява фактите, независимо за какво става въпрос.
Сега какво правим, моите думи срещу твоите или ще гледаме разни тестове, където всичко е ясно?

Ако искаш, поразгледай и разни клипове из Net-a, има си достатъчно сравнения, където се вижда кое колко върви.
Няколко години карах и ТС и си го вкарвах в лютеницата редовно. Нищо не му стана, но наистина го карах с 10w60.
Сега, че някой си е купил кенеф на милион километра от някоя морга, не го поддържа и го кара с някакво скапано масло и съвсем логично мотора сдава багажа е малко по-различна ситуация, не мислиш ли?

Aз обичам всякакви автомобили, баварските са ми много на сърце, затова и имам рагистрация тук.
Но никога няма да кажа на черното бяло, а твърдението ти, че 3.2 V6 на Alfa върви по-малко от 3.0d с 204к.с. просто не е вярно, съжалявам.
Затова и се включих и бъди сигурен, че по същия начин се включвам на друг места, когато някой изкривява фактите, независимо за какво става въпрос.

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Fear написа:Няколко години карах и ТС и си го вкарвах в лютеницата редовно. Нищо не му стана, но наистина го карах с 10w60.
10w40 Selenia 20к май беше препоръчителното

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
След 2000г. вече е само Selenia Racing 10w60 в препоръките.
Преди това, Selenia 20K, и за "спортно шофиране", пак Selenia Racing.
И да, нормално е човек да си слага по-хубаво масло, ако държи на автомобила си. Марката тук няма никакво значение.
И да, нормално е човек да си слага по-хубаво масло, ако държи на автомобила си. Марката тук няма никакво значение.

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
Fear написа:След 2000г. вече е само Selenia Racing 10w60 в препоръките.
Всяко нещо си иска неговото. Като се грижиш за него и то се грижи за тебе.
п.п. Много я развалиха тая Селения. Ужким от официалния представител я вземам, а то боклук. Та сега минавам на Yacco за JTD-то.
Oo (|||)(|||) oO
Бензиновата Selenia май все още си е ОК, нямам оплаквания.
Иначе то сигурно на всичко има ментета вече, да се чуди човек...
Ама много изместихме темата.
Иначе то сигурно на всичко има ментета вече, да се чуди човек...

Ама много изместихме темата.

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Приятел има GT 1.9 JTD и му се разваляха дръжките на вратите, електрониката забозваше понякога, но като цяло не е много недоволен
Изглежда приятно и е добре...
Кола на която от производителя се препоръчва да слагаш масло "Селяния 20 000"

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
- Мечтае да кара: Самолет
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
niki_future написа:Колеги,
Загледах се нещо в тези алфи GT. Какво ще кажете за тази:
http://www.cars.bg/c819214
Ще кажем, че за това BMW са му много 8 бона. По-скоро 6 хилки максимум 6500.

Oo (|||)(|||) oO
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
niki_future написа:Колеги,
Загледах се нещо в тези алфи GT. Какво ще кажете за тази:
http://www.cars.bg/c819214
А ти какво ще кажеш за нея http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 7#p3881747

- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
- Мечтае да кара: Самолет
Съжалявам. Грешката е моя. Не съм копнал обявата както трябва. За тази Алфа питах:
http://www.cars.bg/c737565
Иначе това БМВ съм загледал:
http://www.cars.bg/c605626
- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
niki_future написа:Съжалявам. Грешката е моя. Не съм копнал обявата както трябва. За тази Алфа питах:
Това БМВ въобще не го гледай , ако нямаш още някоя хилядарка за смяна на веригите на тоя велик двигател

90ката изглежда много хубава. Интериорът е перфектен.
Само не ми е ясно защо е сменил амортесьорите и защо първата работа на една кола като попадне в определени географски ширини е да се плясне фолио.
Само не ми е ясно защо е сменил амортесьорите и защо първата работа на една кола като попадне в определени географски ширини е да се плясне фолио.
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4