Неспиране на стоп-палка
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Неспиране на стоп-палка
Здравейте. Преди известно време не спрях на стоп-палка, защото беше около 23 часа и полицая ми изскочи на пътя почти пред колата с палката, паникьосах се и избягах. Бяха двама, явно са ми записали номера, защото има призовка. Четох по разни форуми, че дори е възможно да "лепнат" шофиране в нетрезво състояние директно, без да се ослушват, а като чета промените в закона това означава дори затвор освен глобата. Какво мога да направя в този случай?
Не е важно какво караш... важното е КАК го караш ;]
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Неспиране на стоп-палка
Нищо. Да не си бягал
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
psycho_vt написа: Какво мога да направя в този случай?
Да се научиш да вдигаш сапуна с крак - без да се навеждаш

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- larry_boy
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i M
- Детайли за колата: С бебе в колата...
psycho_vt написа:Здравейте. Преди известно време не спрях на стоп-палка, защото беше около 23 часа и полицая ми изскочи на пътя почти пред колата с палката, паникьосах се и избягах. Бяха двама, явно са ми записали номера, защото има призовка. Четох по разни форуми, че дори е възможно да "лепнат" шофиране в нетрезво състояние директно, без да се ослушват, а като чета промените в закона това означава дори затвор освен глобата. Какво мога да направя в този случай?
А аз четох в трети форум, че може да ти лепнат и две изнасилвания плюс въоръжен грабеж

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
А аз четох из правилата, че може да получите по 1 седмица БАН 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
5 мнения
• Страница 1 от 1