Помощ при избор на LCD LED TV

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Re: Помощ при избор на LCD LED TV

Мнение от hell's angel » 16 Май 2014, 23:10

кичоне написа:не мога да уголемя субтитрите на панасоника

Без да ги вградиш във видеото няма да стане ....
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 10 Юни 2014, 19:20

Да не отварям нова тема...
Трябва ми човек, който се занимава с диагностика и ремонт на LCD телевизори. Става въпрос за странен проблем с LG 42LD750 на мой близък. Всеки който се занимава с такава дейност срещу заплащане или познава сериозен човек, моля да ми пише. Подробности на ЛС.
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 06 Сеп 2014, 18:22

На плазмата в нас от време на време се появяваха ту червена, ту зелена вертикални линии, но си изчезваха. Сега се появи широка черна линия, около 6-7см на ширина, пак вертикална... :banghead: :banghead: Може ли да се направи нещо по въпроса или да пия една студена вода? :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 06 Сеп 2014, 21:14

Vanqu1sh написа:На плазмата в нас от време на време се появяваха ту червена, ту зелена вертикални линии, но си изчезваха. Сега се появи широка черна линия, около 6-7см на ширина, пак вертикална... :banghead: :banghead: Може ли да се направи нещо по въпроса или да пия една студена вода? :(

нищо не можеш да направиш - за съжаление това е ахилесовата пета на плазмата :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 07 Сеп 2014, 5:01

acho.rs написа:
Vanqu1sh написа:На плазмата в нас от време на време се появяваха ту червена, ту зелена вертикални линии, но си изчезваха. Сега се появи широка черна линия, около 6-7см на ширина, пак вертикална... :banghead: :banghead: Може ли да се направи нещо по въпроса или да пия една студена вода? :(

нищо не можеш да направиш - за съжаление това е ахилесовата пета на плазмата :confused:

Някой не прави ли ремонти?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 07 Сеп 2014, 7:55

Vanqu1sh написа:
acho.rs написа:

В повечето случаи не си струва да правиш ремонт на плазма тъй като излиза 2/3 от цената за нов LED същия размер, че може и по-голям. Виж си на гаранционната карта кой сервиз обслужва съответната марка и се обади да питаш за евентуални цени. Макар че се съмнявам по телефона да ти направят диагностика :dunno:

Потребител
Аватар

Мнение от eventful » 07 Сеп 2014, 11:33

Какво ще кажете за това http://www.technopolis.bg/b2c/details/16032/P11090104/Televizor-SONY-KDL-40R480-LED или някой друг в този ценови диапазон 40"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 07 Сеп 2014, 14:24

Ако си се насочил към 40" Сони по-добре вземи KDL-40W605. Малка е разликата в цената но в качеството се забелязва. А 42" има доста повече избор за 100-200лв отгоре.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 08 Сеп 2014, 11:42

rhase написа:
Vanqu1sh написа:
acho.rs написа:

В повечето случаи не си струва да правиш ремонт на плазма тъй като излиза 2/3 от цената за нов LED същия размер, че може и по-голям. Виж си на гаранционната карта кой сервиз обслужва съответната марка и се обади да питаш за евентуални цени. Макар че се съмнявам по телефона да ти направят диагностика :dunno:

Звънях по сервизите, но и от там ми казаха че няма смисъл. Май ще трябва да ходя за нов, че така не мога да го изтрая. Някакви предложения за нещо около 50 инча ЛЕД?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от majstorapetkov » 08 Сеп 2014, 13:49

Извинявам се за въпроса, но от колко години е имаш тази плазма и каква марка е?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 08 Сеп 2014, 14:18

majstorapetkov написа:Извинявам се за въпроса, но от колко години е имаш тази плазма и каква марка е?

От 4-5 години е. Марката е Панасоник.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 10 Сеп 2014, 15:19

Купих този телевизор http://www.panasonic.com/bg/consumer/vi ... s600e.html Телевизора е свързан с интернет и си браузвам без проблеми. Някой може ли да ми каже мога ли да си свържа лаптопа безжично с телевизора и да го ползвам като втори монитор. Обмен на снимки, музика и тем подобни не ме интересуват.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 10 Сеп 2014, 19:19

Ако ще го позлваш само заради филми,не се за нимавай....няма оправия с малките субтитри....
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 11 Сеп 2014, 7:36

Vanqu1sh написа:Купих този телевизор http://www.panasonic.com/bg/consumer/vi ... s600e.html Телевизора е свързан с интернет и си браузвам без проблеми. Някой може ли да ми каже мога ли да си свържа лаптопа безжично с телевизора и да го ползвам като втори монитор. Обмен на снимки, музика и тем подобни не ме интересуват.

Като цяло не е зле. Wireless Display май още не е навлязло масово на пазара. Варианта ти е с HDMI кабел или просто да си шерваш през DLNA. Но и там не винаги тръгват субтитри ако не са вградени във филма, а за настройка на положение и размер да не говорим. Мисля че само LG позволяваха игра със субтитри :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Сеп 2014, 8:43

И аз да добавя малко по темата.
Купих си един самсунг лед смарт тв ,мисля че модела е 8 ма серия.
има WiFi,Lan и всякакви глупости,да и 3D е,която фунция само един път сам я ползвал.
Та по темата,личи си къде е подстветката на телевизора и не е много готино,но иначе като функции има доста,на лаптопа качвам филми със суб и се гледат перфектно,от телефона каквото пусна се проектира на телевизора (клипове,снимки и тн.),не ми харесва само това,че постоянно сам инсталира приложения като ъпдейти съобразно региона и вече ми е сложил войо приложението,както и на някой други безполезни фирми/приложения които не ползвам,иначе пък е много удобен,като му сложа безжична клавиатура и мишка си ги разпознава и става един доста голям браузер за интернет и youtube

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата