Кличко-Пулев FINISH
Модератор: Общи модератори
Re: Кличко - Пулев 30 ноември
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Maxmadness написа:Колега изтрий си поста,че ще ти се смеят някъдеВиж в тубата някой мач на Кличко от преди 10 години и го погледни как изглежда там и как се боксира,после отвори някое клипче от последните му срещи и направи разлика в телосложението и опита,и после като разбереш каква глупост си написал си изтрий поста засрамен.
Ей, добре че беше Максимилианчо да ми каже, че иначе нямаше да се сетя да се засрамя...
Преди 10 години Кличко го въргаляха по ринга като цигане. След това обаче, като беше на 30, започна да се боксира. Сега само се прегръща по ринга...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Витанов написа:Нищо чудно накрая да станат и приятели![]()
http://fightnews.bg/klichko-pulev-shte- ... bedi-video
То за да повярват и другите в теб трябва първо сам да си повярваш.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
"Преди няколко дни се видях с Кубрат и думите му за Кличко бяха – Ще го разкъсам!", това каза президентът на федерацията по бокс Красимир Инински.
Ако само наполовина от всичкото говорене се сбъдне, не само ще стане световен, ами ще е за много време.
Огромното самочувствие, не е добре за никой спортист.
Ако само наполовина от всичкото говорене се сбъдне, не само ще стане световен, ами ще е за много време.
Огромното самочувствие, не е добре за никой спортист.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
drago_pavlov написа:Maxmadness написа:Колега изтрий си поста,че ще ти се смеят някъдеВиж в тубата някой мач на Кличко от преди 10 години и го погледни как изглежда там и как се боксира,после отвори някое клипче от последните му срещи и направи разлика в телосложението и опита,и после като разбереш каква глупост си написал си изтрий поста засрамен.
Ей, добре че беше Максимилианчо да ми каже, че иначе нямаше да се сетя да се засрамя...
Преди 10 години Кличко го въргаляха по ринга като цигане. След това обаче, като беше на 30, започна да се боксира. Сега само се прегръща по ринга...
Прегръща се по ринга да,ти също можеш да се прегръщаш ама нямаш всички пояси нали

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Кличко - Пулев 15 ноември O2 Arena Hamburg, DIEMA
Кличко официално обяви: Купувайте билети за големият мач на 15-ти ноември 2014г. в Хамбург!
Междувременно изникна скандал с българските журналисти.
В О2 Арена Хамбург до ринга ще бъдат допуснати журналисти от България само от Нова Броудкастинг Груп - Диема, които са единственият оторизиран екип от родината на Пулев.
Агентите на Кличко отказват да допуснат друг екип от България с камери.
В О2 Арена Хамбург до ринга ще бъдат допуснати журналисти от България само от Нова Броудкастинг Груп - Диема, които са единственият оторизиран екип от родината на Пулев.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Демирев написа:Кличко официално обяви: Купувайте билети за големият мач на 15-ти ноември 2014г. в Хамбург!
да вземеш да промениш заглавието на темата ли?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Коригирано е всичко.
И слава богу вече Диема излъчват в 16:9 постоянно.
Дано пуснат мача освен по Диема и по Нова спорт ХД.
И слава богу вече Диема излъчват в 16:9 постоянно.
Дано пуснат мача освен по Диема и по Нова спорт ХД.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Да бе, на това прегръщане и млатене като цигане ли му се нарича
https://www.youtube.com/watch?v=44qUoGE7pbU
+ 1 за огромното самочувствие на спортистите, прави впечатление че Кличко винаги скромничи и просто си играе играта.
Само да не го нокаутират Пулев в 5-ти рунд, щот тогава не знам какво ще обяснява
голям таралеж си вкарва в гащите с тия закани, хората са казали не казвай хоп преди да скочиш.

+ 1 за огромното самочувствие на спортистите, прави впечатление че Кличко винаги скромничи и просто си играе играта.
Само да не го нокаутират Пулев в 5-ти рунд, щот тогава не знам какво ще обяснява

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Напротив и нека се нахъсва Пулев. Аз съм убеден, че и него го е шубе! И ако това е начин да пребори психиката си и за убие всякакъв страх то нека си злобее.
Ако Кличко го напердаши в първите рундове на крака, то веднага ще се види колко е здрав присически. И ако си е реализирал добре подготовката, няма да избяга "като кучка" след първите 2 3 удара.
Ако се случи въпреки това, ще стане за резил и ще гледаме зрелище = спаринг партьор тип БГ боксова круша
Ако Кличко го напердаши в първите рундове на крака, то веднага ще се види колко е здрав присически. И ако си е реализирал добре подготовката, няма да избяга "като кучка" след първите 2 3 удара.
Ако се случи въпреки това, ще стане за резил и ще гледаме зрелище = спаринг партьор тип БГ боксова круша

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Кличко се прегръщал, ами да се прегръща и Пулев, ако може.
Иначе фактите са красноречиви от 62 победи има 53KOs! Това е някаква магия, хем се прегръща, хем претендентите му падат като круши...
Дано и другите боксьори се научат на тия магии.
Факт е, че не е толкова зрелищен като Тайсън, но няма как някой да е толкова години на върха и да е зрелищен винаги, трябва и акъл са казали хората.
Иначе фактите са красноречиви от 62 победи има 53KOs! Това е някаква магия, хем се прегръща, хем претендентите му падат като круши...
Дано и другите боксьори се научат на тия магии.
Факт е, че не е толкова зрелищен като Тайсън, но няма как някой да е толкова години на върха и да е зрелищен винаги, трябва и акъл са казали хората.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Между другото нашия по ми прилича на назобен тигър
Признаците на изнервеност, агресия, говорене на абсурдни неща са си признаци на лош зоб
Кличко е спокоен, уравновесен, не говори глупости, има трезва преценка върху нещата, следователно добър зоб
Ся кофтито за нашия тигър, е че се е преназобил и до 15 ноември съввсем ще изпуши завалията, тряя се поуспокои малко, че иначе много бой ще яде 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
E34 написа:Между другото нашия по ми прилича на назобен тигърПризнаците на изнервеност, агресия, говорене на абсурдни неща са си признаци на лош зоб
Кличко е спокоен, уравновесен, не говори глупости, има трезва преценка върху нещата, следователно добър зоб
Ся кофтито за нашия тигър, е че се е преназобил и до 15 ноември съввсем ще изпуши завалията, тряя се поуспокои малко, че иначе много бой ще яде
от друга гледна точка има време за последен сериозен цикъл

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
alekangg написа:Иначе фактите са красноречиви от 62 победи има 53KOs!
Това ли е критерия? Ми то има и боксьори с по над 100 КОs...
Не ми се влиза в полемики... Както вие сте му фенове, така аз не съм - не е нужно 100 човека да ми обясняват какъв великан е...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.