Преобразяване на една е39 ка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
Re: Преобразяване на една е39 ка
отплесваме се от темата жестоко,но ако можехме да си го позволим всички щяхме да караме м5 ама това си е скъпо удоволствие,затова едно м пакетче да си ни е красива колата пък че няма м5 отпред голяма работа нали си я караме всеки ден и си се кефим.Така ги виждам аз нещата
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Elesar74 написа:Колеги, мнозина може да ми скочите, но преобразяването започва отвътре, навън. Не обратното. Каква полза от всичките "обвивки", когато вътре го няма това, към което те сочат? Това е като един маскарад, зад който няма нищо, само една красива обвивка. М5 е М5 не защото има М огледала, М брони и т.н. , а защото под капака има V8 с 400 к.с. другото е само камуфлаж и подчертава наличието на желязото. Ако имам М двигател под капака, дори няма по никакъв начин да подчертая неговото наличие. Само ще Ви оставя замислени като мина покрай вас.
Като от завода слагат ///М брони на не ///М Е39-ки възмущаваш ли се? За някои хора просто е по-важно колата да изглежда добре отколкото да върви на ужас и в последно време забелязвам, че това е доста трудно на някои да го разберат

Elesar74 написа:Колеги, мнозина може да ми скочите, но преобразяването започва отвътре, навън. Не обратното.
Какво имаш предвид с "отвътре" - колегите да си слагат първо S62 под капака плюс всичко към него и чак след това М пакет или ?

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Според мен следва фарове/стопове и задължителна смяна на цвета!
Тоя убива всичко мераклийско по-колата ти!
Тая не беше ли в центъра на горна баня ден/два преди събора?
Тоя убива всичко мераклийско по-колата ти!

Тая не беше ли в центъра на горна баня ден/два преди събора?

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
hummer написа:Ми за красота колега, за мен е39 преди фейса е супер грозна колаВиж сега с м пакет и фейс фарове са оравили нещата пък ако ще и 20-ка да е
,важното е да се обръщаш да я гледаш всеки път когато се отдалечаваш от нея
За протокола мойта е 20ка

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Elesar74 написа: Ако имам М двигател под капака, дори няма по никакъв начин да подчертая неговото наличие. Само ще Ви оставя замислени като мина покрай вас.
Аз сега така ли да правя

- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Съвсем да сме
, Пресли знае, комби, без надписи, преди фейслифта е, само... всъщност нищо не издава какво е под капака и става така
като издухам нЕкоя вървяща 30-ка.
За това и не хвърлям пари за външен вид, а за това под капака и вътре.

За това и не хвърлям пари за външен вид, а за това под капака и вътре.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Ох, разбих нечии детски мечти, ще си посипя главата с пепел и ще се покая публично. Скоро така не са ме цитирали, каква чест. Парите са си Ваши, харчете си ги за каквото сметнете за добре. Какво толкова от едно мнение, че скачате като ужилени? Колкото до въпроса на колегата In_ Memoriam, за да ти вземат повече пари колега, затова. Boкsiora39, с теб не се познаваме лично, не сме приятели, дори не познати, но сме достатъчно дълго в този форум заедно и не си спомням да съм се обръщал към тебе с "тоя" или по подобен начин. Утре ако те срещна на пътя с проблем, как мислиш, дали ще спра да ти помогна или ще те отмина? Не ми отговаряй.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Не става дума за пари. Всичко опира до лични предпочитания - докато на един му харесва силов тунинг, друг предпочита колата да не остава незабелязана. Идеята на поста ми беше, че се чудиш на хората, които си кипрят колите с ///М детайли, а пропускаш факта, че това го правят и самите BMW на екземпляри с най-малките двигатели. Неслучайно е измислен "М-пакета", който се монтира на всички модификации, докато при М5 имаш допълнителни огледала, М5 прагове, М5 баджове и т.н. Не виждам къде е проблема на 520-ка с М-пакет.
П.С. Да прощава колегата, че темата тръгна в съвсем друга посока.
П.С. Да прощава колегата, че темата тръгна в съвсем друга посока.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Елезар не си разбрал.
Имах предвид "тоя цвят" не "тоя" като обръщение към теб.
Имах предвид "тоя цвят" не "тоя" като обръщение към теб.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
braina написа:hummer написа:Ми за красота колега, за мен е39 преди фейса е супер грозна колаВиж сега с м пакет и фейс фарове са оравили нещата пък ако ще и 20-ка да е
,важното е да се обръщаш да я гледаш всеки път когато се отдалечаваш от нея
За протокола мойта е 20ка
Ми със здраве да си я караш колега,изглежда страхотно

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Стига сте спамили
Тя не че темата не се изчерпа още на първа страница де....
Всеки сам си избира, дали иска вътре в колата да ври от екстри и да знае защо кара BMW (защото BMW е BMW точно заради екстрите, които предлага) или иска хората да го гледат по улиците, нищо, че е седнал на щайга и интериора не отстъпва по нищо на жигули (това го казвам образно и не визирам, нито критикувам никого). Всичко е въпрос на вкус и в повечето случаи, както е в БГ, кой каквото има, това го кефи.
BMW са първите въвели парктроника (1994г) и се гордеят с това, първите въвели GPS навигация (1995г) и се гордеят с това...до ден днешен предлагат такива глезотии, за които другите марки само си мечтаят. Ще ме извинявате, ама 2014г, предпочитам да имам всичко..., като банка ДСК, дет се вика

Всеки сам си избира, дали иска вътре в колата да ври от екстри и да знае защо кара BMW (защото BMW е BMW точно заради екстрите, които предлага) или иска хората да го гледат по улиците, нищо, че е седнал на щайга и интериора не отстъпва по нищо на жигули (това го казвам образно и не визирам, нито критикувам никого). Всичко е въпрос на вкус и в повечето случаи, както е в БГ, кой каквото има, това го кефи.
BMW са първите въвели парктроника (1994г) и се гордеят с това, първите въвели GPS навигация (1995г) и се гордеят с това...до ден днешен предлагат такива глезотии, за които другите марки само си мечтаят. Ще ме извинявате, ама 2014г, предпочитам да имам всичко..., като банка ДСК, дет се вика

- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
mad_presley написа:... предпочитам да имам всичко...
Де що се слага в Е39

И аз съм привърженик на варианта от "вътре-навън", като на първо място е двигател и окачване. Все пак лъскавата опаковка нали трябва да се движи, че и да не трака и пуши (да не похапва масълце). А за екстрите "колкото повече толкова повече"

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
BoksioraE39, извинявай.
Преславе, съгласен съм с теб по отношение на екстрите. Именно затова и аз харесвам тази марка. И заради възможността да вземеш гола като пушка кола и да я натъпчеш буквално със всичко, просто е предвидено и мястото и съответните места за закрепване на модули и т.н.
Имаше време когато и аз можех да сложа М брони, огледала, прагове .... Има един-двама във форума, знаят как пилеех пари. После си казах, защо да създавам лъжливо впечатление у хората? Помня, имах Голф3, сложих му диодни стoпове от USA, фарове с ейнджъли и ксенон на InPro, голфа стана като картинка, съжалявам че нямам снимки да ви покажа, после го блъснах жестоко. Веднъж един ме пита - това GTI ли е, разбирай 2.0 150 к.с. А то, изпотено магаре, 1.6. Стана ми хем смешно, хем се замислих. Каква е ползата от тази шарения? И като си купих BMW-то, също се съблазних да направя външния вид. Но предпочетох в крайна сметка да обърна внимание на интериора, музиката, нещата, които са ми пред очите, пипам и чувам. Така в колата ми се озоваха навигация, ТВ, DSP, а отвън смених само фаровете с жълтия мига, с бял. Дали някой ще се обръща след моята кола, слабо ме интересува. Макар че съм виждал и това и съм се чудил защо, колата ми е най-обикновено комби и обикновено е мръсна. Просто съм приел максимата, предимство на съдържанието, пред формата. Не искам да обезсърчавам колегите, които искат колите им да изглеждат по определен начин. Аз просто предпочитам друг ред и това е всичко. Гледайте от Преслав, така се прави
.
Преславе, съгласен съм с теб по отношение на екстрите. Именно затова и аз харесвам тази марка. И заради възможността да вземеш гола като пушка кола и да я натъпчеш буквално със всичко, просто е предвидено и мястото и съответните места за закрепване на модули и т.н.
Имаше време когато и аз можех да сложа М брони, огледала, прагове .... Има един-двама във форума, знаят как пилеех пари. После си казах, защо да създавам лъжливо впечатление у хората? Помня, имах Голф3, сложих му диодни стoпове от USA, фарове с ейнджъли и ксенон на InPro, голфа стана като картинка, съжалявам че нямам снимки да ви покажа, после го блъснах жестоко. Веднъж един ме пита - това GTI ли е, разбирай 2.0 150 к.с. А то, изпотено магаре, 1.6. Стана ми хем смешно, хем се замислих. Каква е ползата от тази шарения? И като си купих BMW-то, също се съблазних да направя външния вид. Но предпочетох в крайна сметка да обърна внимание на интериора, музиката, нещата, които са ми пред очите, пипам и чувам. Така в колата ми се озоваха навигация, ТВ, DSP, а отвън смених само фаровете с жълтия мига, с бял. Дали някой ще се обръща след моята кола, слабо ме интересува. Макар че съм виждал и това и съм се чудил защо, колата ми е най-обикновено комби и обикновено е мръсна. Просто съм приел максимата, предимство на съдържанието, пред формата. Не искам да обезсърчавам колегите, които искат колите им да изглеждат по определен начин. Аз просто предпочитам друг ред и това е всичко. Гледайте от Преслав, така се прави

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Точно - всеки с предпочитанията си. Но също има една лоша тенденция най-напред да се насади по-голям мотор или да се премине към принудително пълнене, а дисковете остават с големина на капачка от буркан, амортисьорите остават заводските мекици и така нататък...

- TERLIKA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 325tds,e39 520d,Alpina D10
- Мечтае да кара: Alpina D5
напълно си прав ,всеки втори 20 годишен коптор накичен с лепенки,почваме да приличаме на пернишките гоуфове и да ни се смеят хората
520ки накачулени със 18 ки дето едва едва ги превъртат в чакъла мн хубаво 

1981 – Немското списание “ Auto, Motor und Sport” ораганизира заедно с Shell маратон, целящ изминаването на максимален брой километри с колкото се може по-малко гориво. 3-литровия автомобил все още не е актуалена тема, но БМВ 318i Alpina побеждава в своя клас с разход от 2,672 литра на 100 километра.
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3