Хирургия на ръка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Хирургия на ръка

Мнение от K_Ilkov » 18 Сеп 2014, 10:58

Кофти :confused:

У нас да не стигаш до болница ... мамицата им :banghead:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от niki_future » 18 Сеп 2014, 12:33

На кой пръст ти е супването?
Баща ми е асистент във Медицинска Академия в София и самиш той имаше шчупване преди две години, в китката, при падане и в Пирогов направи операцията. Имаш предвид, че там лекарите и техниката доколокото разбрах са специализирани във фините операции на малки кости в китката.
Доцент Гигов от Плевен също е голямо име от българските ортопеди. Работи в академията в Плевен, но също така има договорите с други болници и в определени дни ги посещава. Във Враца идва всяка седмица за един ден (трябва да проверя кой точно), но доколкото знам неговата специализация е в областта на изкуствените стави.
Защо в Пирогов са казали, че никога няма да можеш да разгънеш ръката напълно? Скъсването лошо ли е? Ще се скачи ли сухожилието?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 18 Сеп 2014, 13:27

niki_future написа:На кой пръст ти е супването?
Баща ми е асистент във Медицинска Академия в София и самиш той имаше шчупване преди две години, в китката, при падане и в Пирогов направи операцията. Имаш предвид, че там лекарите и техниката доколокото разбрах са специализирани във фините операции на малки кости в китката.
Доцент Гигов от Плевен също е голямо име от българските ортопеди. Работи в академията в Плевен, но също така има договорите с други болници и в определени дни ги посещава. Във Враца идва всяка седмица за един ден (трябва да проверя кой точно), но доколкото знам неговата специализация е в областта на изкуствените стави.
Защо в Пирогов са казали, че никога няма да можеш да разгънеш ръката напълно? Скъсването лошо ли е? Ще се скачи ли сухожилието?

На 4-ти (безимен) ,сухожилието е скъсано на 1000% ,не мога да я разгъна като преди,защото реално пръста седи сгънат да кажем,както е в отпуснато положение..
Ходих в Пирогов,точно заради това,че си имар специалисти в хирургя на ръка ,бях при др.Ценков - като видя и 3те снимки (чва от деня,после още 2 имам) думите му бяха (не че не го виждам и аз ) ,костта/ставата е зарастнала усукана в оста + изместена на дясно - реално ,по негова препоръка,дори да вляза в операция,не може да гарантира,че след като я счупят отново и се зашият сухожилията няма да е дори по-зле...
Самото счупване /срязване е много коварно ,като аз за мой късмет съм срязал и част от ставата в долната и страна и ако още тогава ми бяха монтирали игли ,за да се притегне всичко (както би трябвало) ,сега щях да съм идеал петрофф...
Сгъването в юмрук - сега ходя на физиотерапия,електрифицират ме :mhihi: ,като началника на отделенито ми каза и още какви упражнения да правя,обаче болката е нетърпима а вече минаха 40дни..малко по малко ,ще свия почти докрай,но ме е яд много ...
Погледнато отгоре ,не е дясната,не е нищо фрапантно или грозно,да малко неудобно за момента,но това са бели кахъри - единственото лошо в цялата ситуация е "лекарите" които явно - не искат да се занимават или...а не е като да не дадох 200лв още тогава...за първичната "манипулация"
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 22 Сеп 2014, 1:00

Търпение приятелю,не бързай, не си натоварвай ръката, изминало е съвсем малко време.Зарежи ги лекарите направили са каквото са могли. Прояви малко воля и нещата ще се оправят.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 22 Сеп 2014, 9:50

b.bonev написа:Търпение приятелю,не бързай, не си натоварвай ръката, изминало е съвсем малко време.Зарежи ги лекарите направили са каквото са могли. Прояви малко воля и нещата ще се оправят.

Това правя вски ден,колкото повече време минава,толкова по реално виждам нещата,че не вървят към успех :)
Надявам се с упоритост и постоянство обаче,да успея ..само времето ще покаже..
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 22 Сеп 2014, 10:36

не се отказвай, колега.

с постоянство се постига напредък :)
what a helluva ride

Предишна

Назад към Извън Темата