Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Re: Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

Мнение от don_gori » 19 Сеп 2014, 19:53

Alek_SV написа:Реално ползвам : Viber , WhatsApp , LINE , Calulator-a :D ,Програма за записки/списъци/бележки , FB и май е това...
Ако тези мога да ги ползвам на Windows телефона 930-ката и не забива наистина + има добра камера , май това ще ми е избора.
А Lenovo-то някой ползвал ли го е и как е спрямо Sony-то.
Другата седмица ще кисна час в някой магазин да разцъкам и да реша. :bchug:

Можеш да разгледаш Windows маркета и да прецениш дали приложенията ще те удовлетворят ;)
http://www.windowsphone.com/en-us
Камерата в 930 е в пъти по-добра от всички андроиди взети накуп :mhihi: Аз от толкоз години не съм видял Андроид да може да снима. За забиването отново няма за какво да се притесняваш , защото WP е в пъти по-добре оптимизирана спрямо Андро.
Абе ако не те притеснява , че ще имаш 5 приложения за калкулатор примерно , вместо 500 (както е при андроид) взимаш 930 :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 19 Сеп 2014, 19:56

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 19 Сеп 2014, 20:00

turbo написа:Ако си говорим за НАЙ-висок клас телефон, смятам, че на всички е ясно, че това е киселият 5S, а не S5 :mhihi: ..

Още един тинейджър нинджа къде приятеля му има IPhone. Ти за Верту чувал ли си?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Сеп 2014, 20:04

Я обясни пак шефа ти къв телефон има :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 19 Сеп 2014, 20:18

Z1 Compact не е лоша опция.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 19 Сеп 2014, 20:31

Alek_SV написа:Кичоне , разбирам ти логиката , ама евтиното почти винаги излиза скъпо :) и ще ме е яд да взема телефон за 500 лева мислейки си , че правя страшен удар и след 2-3 месеца на ползване до разбера за Х на брой недостатъци. Предпочитам нещо от известните марки с много ревюта и много отзиви от реални потребители.

Така е съгласен съм и аз като поръчвах първия треперих,и четох много за тях в чужди форуми....ама за сега съм повече от доволен.....А и пак казвам...че има разлика от хуавей за нашия пазар и хуавей за друг пазар да го нарека.....как да е,че омазах темата......
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 19 Сеп 2014, 21:40

TNT написа:Я обясни пак шефа ти къв телефон има :mhihi:

Като порасна голям и стана богат и аз ще си купя :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 19 Сеп 2014, 22:12

520i написа:
turbo написа:Ако си говорим за НАЙ-висок клас телефон, смятам, че на всички е ясно, че това е киселият 5S, а не S5 :mhihi: ..

Още един тинейджър нинджа къде приятеля му има IPhone. Ти за Верту чувал ли си?

:OT: Батинка, аз, ако бях тиЙнейджър щеше само да ми дишаш праха от 18-наеските на 328-мицата :winky: А па за Вертутутутутуту не тЪ разбрах... Какво казваш, че може да прави? Да не би да може да прави мусака?
Иначе по темата: Имам NOKIA 925 и се чудя в кое чекмедже да я навра, че да не я гледам :mhihi:
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: DBS

Мнение от Alek_SV » 19 Сеп 2014, 22:52

Добре , разкажи конкретно какво не си доволен от нея.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 19 Сеп 2014, 23:23

ОК: Хардуеърът е номер 1; дисплеят е супер; тъчът реагира супер адекватно; даже и батерията не ме дразни за колко време се смила и това, че целият телефон се пали, ако го ползваш по-сериозно... НО!!! ВиндоВсът убива всичко... ОК! Не забива особено, но е такова дърво, че нямам думи... Мой приятел от USA, който от няколко години ползва NOKIA Windows Phone и сега пак е с "не_знам_кой_модел" ми каза преди месец: Малко менютата искат свикване... Не са много интуитивни... :dunno:
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 20 Сеп 2014, 0:25

Е с това не мога да се съглася в никакъв случай! Ти имаш един лист с приложения ( старт менюто ) и като влезеш където и да било всичко ти е изкарано там или само даваш на страни и другите опции са там. Кое му е сложното?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
Мечтае да кара: новата М X5 ...
Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....

Мнение от vlado6669 » 20 Сеп 2014, 8:06

The7omahawk написа:Е с това не мога да се съглася в никакъв случай! Ти имаш един лист с приложения ( старт менюто ) и като влезеш където и да било всичко ти е изкарано там или само даваш на страни и другите опции са там. Кое му е сложното?!

И още последните Win имат и опции за повече колони икони на дисплея, а има и много приложения за допълнителни настройки на основния екран, въобще не е трудно или много по различно от андройд.

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 20 Сеп 2014, 12:14

И аз съм за Xiaomi Mi4, много
бърз телефон, интересна OS. Различен от "обичайните" HTC,Samsung,LG. Не на последно място на добра цена. А от изброените в първото мнение, HTC или LG. Самсунга го забрави. LG-то предлага невероятна резолюция, макар някой да спомена,че HTC-то е с по-хубав екран. Та един от двата е добър избор. Аз лично предпочитам LG-то като дизайн. Така или иначе след година,ще има по-нови модели който и да избериш, ще остарее. :)

п.с. Нокията преди време имаха глупави ограничения като блуутут да се ползва само за слушалки. Не можеш да пратиш снимки или файл. Може да ползваш 5 програми, но когато си поискаш слагаш която искаш с Андроид. Затова е смартфон. Затова съм резервиран към уиндоус
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

Потребител
Аватар

Мнение от Svbdn » 20 Сеп 2014, 12:21

Xiaomi Mi 4, за цената си предлага супер производителност, за забиване дума не може да става, всяка седмица има ъпдейт на софтуера всяка седмица, единствения "-" е безизвестната марка, но оплакване до сега не съм чувал да има.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 20 Сеп 2014, 13:26

И аз умувах над двата модела Xiaomi Mi4, Meizu MX4, но опреш ли до сервиз оставаш дълго време без телефон и отделно се набутваш за транспортни разходи.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата