Най-добър Висок Клас SmartPhone ?
Модератор: Общи модератори
Re: Най-добър Висок Клас SmartPhone ?
В форума за Андроид, някой спомена за 8$ до Китай с БГ пощи + тракинг номер. То работата да не опира до гаранция, един път ми се наложи и казаха, че е мокрен телефона и дотам. Не знам с тея застраховки на телефоните как стоят нещата.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Lenco написа:, но любимия Ви 5с, две години по-късно, изглежда, като излязъл от пакет зрънчо, пред някой от днешните флагмани.
На скоро четох сравнение между s5 и излезлия преди 2 г 5s. Направи ми влечатление че въпреки архаичния хардуер втория отваря камерата за 0,8 сек срещу 2 сек за първия
Sent from my iPhone using Tapatalk
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Ама ти не знаеш дроида колко РАМ има и колко гигахерца му е процесора 

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
© написа:Lenco написа:, но любимия Ви 5с, две години по-късно, изглежда, като излязъл от пакет зрънчо, пред някой от днешните флагмани.
На скоро четох сравнение между s5 и излезлия преди 2 г 5s. Направи ми влечатление че въпреки архаичния хардуер втория отваря камерата за 0,8 сек срещу 2 сек за първия
Няма спор, че 5с е добър телефон, но две години по-късно на цена 1200лв, малко ми се виждат много.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Една година*
Има го и за по-малко на доста места. За мен от оператор е излишен разход. А ако трябва да е на изплащане... значи не можеш да си го позволиш
Има го и за по-малко на доста места. За мен от оператор е излишен разход. А ако трябва да е на изплащане... значи не можеш да си го позволиш

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
TNT написа:Една година*
Така де, аз ги бъркам 5, 5с и 5ц, но и само 5 се вижда на цена над 1000лв.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
TNT написа:Може би има причина да държат цена
Много точно заключение

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
За мен андроид инсталиран във флагман е най-удачният апарат,но смятам че между S5 и 5S ,IPhone е по-удачен вариант,за някой който няма много да се занимава с апарата като приложения,смяна на тапети и тн.
Ако го ползва само за телефон и камера-много е добър,направо страхотен,не лагва (то какво да лагва като има 5 приложения и никакви динамични тапети),да го сложи на масата и хората да го зяпат.
Обаче ако желаеш да се ръчкаш,да си сваляш клипове,да си сваляш мп 3 песнички,да споделяш през блутут файлове ,да закачиш флаш памет и да видиш какво има вътре или да накачиш файловете си във флашката,както и към който и компютър да си включиш телефона,да се виждат файловете,да сменяш тапети на началният и заключен екран,само с движение във въздуха само да местиш страници,превърташ клипове или сменяш песни,да инсталираш всякакви файлове като навигация и тн,без да ти е модифициран апарата,абе хиляди са нещата,то тогава е за теб S5 или друг флагман на андроид.
Хубаво е да си вземеш апарат със слот за SD карта и срещу 45 лева да му увеличиш с още 32gb паметта.
Е,верно,няма да си хипер модерен ,но пък...
Все пак избора е твой,IPhonе е страхотен апарат и чистосърдечно заявявам-най-хубавият дизайн и докато андроид и windows не бяха така напреднали ,ми беше любимият апарат.
Но в един момент поизостанаха малко като функции и съответно минах на татък,въпреки че имам като втори апарат 4S.
Ако го ползва само за телефон и камера-много е добър,направо страхотен,не лагва (то какво да лагва като има 5 приложения и никакви динамични тапети),да го сложи на масата и хората да го зяпат.
Обаче ако желаеш да се ръчкаш,да си сваляш клипове,да си сваляш мп 3 песнички,да споделяш през блутут файлове ,да закачиш флаш памет и да видиш какво има вътре или да накачиш файловете си във флашката,както и към който и компютър да си включиш телефона,да се виждат файловете,да сменяш тапети на началният и заключен екран,само с движение във въздуха само да местиш страници,превърташ клипове или сменяш песни,да инсталираш всякакви файлове като навигация и тн,без да ти е модифициран апарата,абе хиляди са нещата,то тогава е за теб S5 или друг флагман на андроид.
Хубаво е да си вземеш апарат със слот за SD карта и срещу 45 лева да му увеличиш с още 32gb паметта.
Е,верно,няма да си хипер модерен ,но пък...
Все пак избора е твой,IPhonе е страхотен апарат и чистосърдечно заявявам-най-хубавият дизайн и докато андроид и windows не бяха така напреднали ,ми беше любимият апарат.
Но в един момент поизостанаха малко като функции и съответно минах на татък,въпреки че имам като втори апарат 4S.
Последна промяна Е.Димитров на 21 Сеп 2014, 20:34, променена общо 2 пъти
Може и само с поглед на S5 да се мести надолу страницата и нагоре.Е.Димитров написа:,само с движение във въздуха само да местиш страници...

Най-добър Висок Клас SmartPhone ?
За цената сте прави и аз мисля че епъл държат неоправдано високи цени. Такава им е политиката - зомбират потребителите и им продават всичко на цени каквито си поискат. Напр USB кабел за 40-50 лв
Аз умирам от кеф на всяко пускане на нов айфон 
Опашките пред магазините ме разбиват. Вчера отделих 5 минути от живота си да помисля що аджеба има такива опашки, като можеш да си го поръчаш онлайн.
... не можах да го измисля

Опашките пред магазините ме разбиват. Вчера отделих 5 минути от живота си да помисля що аджеба има такива опашки, като можеш да си го поръчаш онлайн.
... не можах да го измисля

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Alek_SV написа:А Lenovo-то някой ползвал ли го е и как е спрямо Sony-то.
от две седмици ползвам s860. накратко, масивен метален корпус от тъмно сив алуминий 5.3 дисплей, 2-рам, 4ядрен процесор, 4000 милиампера батерия, андроид кит кат, две сим, 16гб. недостатъци няма слот за карта памет. досега нищо не ми е крашнало. игри от по 2гб си вървят без грам засечка. с по един два часа фифа, малко вайбър, малко разговори около пет дни. цветово е ок. дали показва 16000000цвята или 15999991цвята окото ми не е сертифицирано по БДС за го разбере. Камерата на светло е ок. На тъмно хич я няма като почти всички телефони. цена с договор 300-350лв.
:) Все още не го обясняваbam-bam написа:Може би това е отговора на мисленето ти цял ден

Но това не обяснява защо някакви хора спят пред магазина, за да си вземат телефона. 2-3-5-10 дни по-късно телефонът може да е при тях при равни други условия. Толкова ли няма какво да правят през това време с живота си...
Просто разсъждавам. Познанията ми по психология явно са ограничени, това не мога да го осмисля.
Последна промяна kdl на 21 Сеп 2014, 22:57, променена общо 1 път