Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Re: Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

Мнение от Сладур1 » 20 Сеп 2014, 18:04

В форума за Андроид, някой спомена за 8$ до Китай с БГ пощи + тракинг номер. То работата да не опира до гаранция, един път ми се наложи и казаха, че е мокрен телефона и дотам. Не знам с тея застраховки на телефоните как стоят нещата.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

Слави
Аватар

Мнение от © » 20 Сеп 2014, 19:09

Lenco написа:, но любимия Ви 5с, две години по-късно, изглежда, като излязъл от пакет зрънчо, пред някой от днешните флагмани.

На скоро четох сравнение между s5 и излезлия преди 2 г 5s. Направи ми влечатление че въпреки архаичния хардуер втория отваря камерата за 0,8 сек срещу 2 сек за първия

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 20 Сеп 2014, 20:02

Ама ти не знаеш дроида колко РАМ има и колко гигахерца му е процесора :mhihi:
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 20 Сеп 2014, 20:06

© написа:
Lenco написа:, но любимия Ви 5с, две години по-късно, изглежда, като излязъл от пакет зрънчо, пред някой от днешните флагмани.

На скоро четох сравнение между s5 и излезлия преди 2 г 5s. Направи ми влечатление че въпреки архаичния хардуер втория отваря камерата за 0,8 сек срещу 2 сек за първия

Няма спор, че 5с е добър телефон, но две години по-късно на цена 1200лв, малко ми се виждат много.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 20 Сеп 2014, 20:13

Една година*

Има го и за по-малко на доста места. За мен от оператор е излишен разход. А ако трябва да е на изплащане... значи не можеш да си го позволиш :)
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 20 Сеп 2014, 20:19

TNT написа:Една година*

Има го и за по-малко на доста места. За мен от оператор е излишен разход. А ако трябва да е на изплащане... значи не можеш да си го позволиш :)

Така де, аз ги бъркам 5, 5с и 5ц, но и само 5 се вижда на цена над 1000лв.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 20 Сеп 2014, 20:25

Може би има причина да държат цена :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 20 Сеп 2014, 20:36

TNT написа:Може би има причина да държат цена :D

Много точно заключение :yes:
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Сеп 2014, 21:41

За мен андроид инсталиран във флагман е най-удачният апарат,но смятам че между S5 и 5S ,IPhone е по-удачен вариант,за някой който няма много да се занимава с апарата като приложения,смяна на тапети и тн.
Ако го ползва само за телефон и камера-много е добър,направо страхотен,не лагва (то какво да лагва като има 5 приложения и никакви динамични тапети),да го сложи на масата и хората да го зяпат.
Обаче ако желаеш да се ръчкаш,да си сваляш клипове,да си сваляш мп 3 песнички,да споделяш през блутут файлове ,да закачиш флаш памет и да видиш какво има вътре или да накачиш файловете си във флашката,както и към който и компютър да си включиш телефона,да се виждат файловете,да сменяш тапети на началният и заключен екран,само с движение във въздуха само да местиш страници,превърташ клипове или сменяш песни,да инсталираш всякакви файлове като навигация и тн,без да ти е модифициран апарата,абе хиляди са нещата,то тогава е за теб S5 или друг флагман на андроид.
Хубаво е да си вземеш апарат със слот за SD карта и срещу 45 лева да му увеличиш с още 32gb паметта.
Е,верно,няма да си хипер модерен ,но пък...
Все пак избора е твой,IPhonе е страхотен апарат и чистосърдечно заявявам-най-хубавият дизайн и докато андроид и windows не бяха така напреднали ,ми беше любимият апарат.
Но в един момент поизостанаха малко като функции и съответно минах на татък,въпреки че имам като втори апарат 4S.
Последна промяна Е.Димитров на 21 Сеп 2014, 20:34, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 20 Сеп 2014, 22:35

Е.Димитров написа:,само с движение във въздуха само да местиш страници...
Може и само с поглед на S5 да се мести надолу страницата и нагоре. :D А колегата дето каза за цената на iphone, бях чел някъде колко реално струва телефона: по-малко от 150 $, останалото е за "невероятната им OS" (кодирана и заключена от всякъде за да не правиш каквото ти скимне) и за безбройните фенове с пари. :)

Слави
Аватар

Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

Мнение от © » 20 Сеп 2014, 22:50

За цената сте прави и аз мисля че епъл държат неоправдано високи цени. Такава им е политиката - зомбират потребителите и им продават всичко на цени каквито си поискат. Напр USB кабел за 40-50 лв

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 20 Сеп 2014, 23:01

Аз умирам от кеф на всяко пускане на нов айфон :)
Опашките пред магазините ме разбиват. Вчера отделих 5 минути от живота си да помисля що аджеба има такива опашки, като можеш да си го поръчаш онлайн.
... не можах да го измисля :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Сеп 2014, 0:12

Може би това е отговора на мисленето ти цял ден :)

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 21 Сеп 2014, 0:41

Alek_SV написа:А Lenovo-то някой ползвал ли го е и как е спрямо Sony-то.

от две седмици ползвам s860. накратко, масивен метален корпус от тъмно сив алуминий 5.3 дисплей, 2-рам, 4ядрен процесор, 4000 милиампера батерия, андроид кит кат, две сим, 16гб. недостатъци няма слот за карта памет. досега нищо не ми е крашнало. игри от по 2гб си вървят без грам засечка. с по един два часа фифа, малко вайбър, малко разговори около пет дни. цветово е ок. дали показва 16000000цвята или 15999991цвята окото ми не е сертифицирано по БДС за го разбере. Камерата на светло е ок. На тъмно хич я няма като почти всички телефони. цена с договор 300-350лв.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 21 Сеп 2014, 1:04

bam-bam написа:Може би това е отговора на мисленето ти цял ден :)
:) Все още не го обяснява :) И аз съм им фен. Имам доста техни продукти, 2 iPоd touch-a, различни поколения, един от емблематичните iPod-и clickwheel наскоро даде фира, гмуркайки се без да иска ;), Macbook, iPhone и някое друго мрежово устройство. Всичко е страхотно. Така се случи с годините, посъбраха се машинки... всичките правят това, което трябва да правят. Просто работят, при това работят много добре, а не е да нямам наблюдения и над конкуренцията. Там почти винаги са моментни напъни, без концепция. Просто бълване на marketing whitepapers. Всичко е супер, после сами си го трепят. И с много старание не мога да запомня всичките Galaxy-та, то с една, с 2 симкарти, 1000 вариации на дисплея, странни моделни номенклатури. Евтина сглобка, кофти материали. Един скромен Алкател с чист Android работи в пъти по-добре от някои флагмани. А и изглежда по-добре.

Но това не обяснява защо някакви хора спят пред магазина, за да си вземат телефона. 2-3-5-10 дни по-късно телефонът може да е при тях при равни други условия. Толкова ли няма какво да правят през това време с живота си...
Просто разсъждавам. Познанията ми по психология явно са ограничени, това не мога да го осмисля.
Последна промяна kdl на 21 Сеп 2014, 22:57, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата