Нов автомобил евридейка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Нов автомобил евридейка

Мнение от ukelichko » 24 Сеп 2014, 18:00

Искам да купя някаква нова кола на лизинг, която ще се кара от съпругата ми, нещо от Голфовия клас, не по-малко. И да има 4 врати, бензинка. Бюджетът е 30 хиляди като стойност на автомобила. На първо място като критерии за избора ми е да има добър лизинг и добро гаранционно обслужване. Нямам време да обикалям всички фирми, по телефона нищо не казват, така че давайте конкретни предложения. БМВ не ми се вписва в бюджета, втора употреба кола бих купил само ако е втората половина на 2014-та година. Спрял съм се на Форд Фокус, Шкода Рапид, Дачия Сандеро Степуей или някаква Киа, но не знам изобщо какви модели имаха. Отворен съм и за други предложения. Марката няма значение, важен в случая е дилъра. Като мине гаранцията и лизинга я продавам.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e92, f30
Мечтае да кара: M4

Re: Нов автомобил евридейка

Мнение от expl0de » 24 Сеп 2014, 19:20

За тия пари Киа Сеед, макар че като усещане от шофирането 100% препоръчвам фокус има и най-богата гама турбо бензинки от ново поколение. Само че нз дали ще стигнат парите. Шкодите и дачията са доста дървени за моя вкус. Без да минеш едва ли ще получиш пълна информация. Успех с покупката!

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 24 Сеп 2014, 19:36

С две ръце за Фокус. 1.0 ecoboost мотора е добър, колата е комфортна. А задължително ли трябва да е чисто нова? Мото-Пфое имат автокъща, от която също можеш да вземеш Фокус 2013г. на лизинг на по-ниска цена.

Sent from Люлин using Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Сеп 2014, 19:52

Вземи един гейски пежак 307 и ще останеш доволен и като разход и като обслужване в оторизираният им сервиз,и като цени на масла и части и като безпроблемна работа

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 24 Сеп 2014, 20:40

При тези критерии веднага вземам един Аурис на Тойота,VVT_I мотора е точно за града
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 24 Сеп 2014, 21:14

Е.Димитров написа:Вземи един гейски пежак 307 и ще останеш доволен и като разход и като обслужване в оторизираният им сервиз,и като цени на масла и части и като безпроблемна работа

Това не го мислиш истински! Наистина! 307 е пластмасова лагерница! След 100 000км. всички пласмасарии започват да дрънкат, освен това вози отвратително в града. На дълъг път е по-добре. И аз съм за Focus или Auris!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 24 Сеп 2014, 21:18

Инфо от хора по гаранционните сервизи-най-безпроблемни са Мазда,но и с най-скапан сервиз и отношение към клиента.Иначе Киа-Хиундай(невероятен дизайн и не по-лошо качество),Хонда(скъпи за това което предлагат),Пежо и Форд са с безброй вариации на моторизации,гъвкави лизингови схеми и добро обслужване,но не са редки дефектите(особенно Пежо/Ситроен)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Сеп 2014, 21:21

randity написа:С две ръце за Фокус. 1.0 ecoboost мотора е добър, колата е комфортна. А задължително ли трябва да е чисто нова? Мото-Пфое имат автокъща, от която също можеш да вземеш Фокус 2013г. на лизинг на по-ниска цена.

Щом ще е бензин и за тия пари, не мисля, че Фокуса има конкуренция :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Сеп 2014, 21:22

speeder88 написа:
Е.Димитров написа:Вземи един гейски пежак 307 и ще останеш доволен и като разход и като обслужване в оторизираният им сервиз,и като цени на масла и части и като безпроблемна работа

Това не го мислиш истински! Наистина! 307 е пластмасова лагерница! След 100 000км. всички пласмасарии започват да дрънкат, освен това вози отвратително в града. На дълъг път е по-добре. И аз съм за Focus или Auris!

Извинявам се,исках да напиша 208 пежо,не 307
пежо 208 е пласмаса,гейско е,но е здраво,икономично,върви доволно добре,обслужването му е евтино и не се набива на очи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 24 Сеп 2014, 21:32

МИТАКА1654 написа:Инфо от хора по гаранционните сервизи-най-безпроблемни са Мазда,но и с най-скапан сервиз и отношение към клиента.Иначе Киа-Хиундай(невероятен дизайн и не по-лошо качество),Хонда(скъпи за това което предлагат),Пежо и Форд са с безброй вариации на моторизации,гъвкави лизингови схеми и добро обслужване,но не са редки дефектите(особенно Пежо/Ситроен)

Всяка кола с фреенски пръст в нея е кенеф, в това се убеждавам вече милион пъти. Пежа, Рена, Ситроени, Дачии и т.н. Взимай немец или японец, в краен случа кореец, но задължително Хюндай или Киа.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 24 Сеп 2014, 21:56

Колеги си взеха Киа/ Хюндай и са доволни. Само дето нещо дочух за 400лв за смяна на масло на Хюндай в оторизирания сервиз, та ги провери и тея неща :mhihi:
Не Мы такие, Жизнь такая

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 24 Сеп 2014, 22:01

ukelichko написа:Искам да купя някаква нова кола на лизинг, която ще се кара от съпругата ми, нещо от Голфовия клас, не по-малко. И да има 4 врати, бензинка. Бюджетът е 30 хиляди като стойност на автомобила. На първо място като критерии за избора ми е да има добър лизинг и добро гаранционно обслужване. Нямам време да обикалям всички фирми, по телефона нищо не казват, така че давайте конкретни предложения. БМВ не ми се вписва в бюджета, втора употреба кола бих купил само ако е втората половина на 2014-та година. Спрял съм се на Форд Фокус, Шкода Рапид, Дачия Сандеро Степуей или някаква Киа, но не знам изобщо какви модели имаха. Отворен съм и за други предложения. Марката няма значение, важен в случая е дилъра. Като мине гаранцията и лизинга я продавам.

В момента в Moto-Pfohe има добри оферти за Focus 2014, защото фейслифта влиза в продажби от следващия месец. Може да си избереш измежду последните налични на преференциални цени. Пиши 1 лс, ако си се спрял на този вариант, ще ти дам повече инфо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 24 Сеп 2014, 22:47

randity написа:С две ръце за Фокус. 1.0 ecoboost мотора е добър, колата е комфортна. А задължително ли трябва да е чисто нова? Мото-Пфое имат автокъща, от която също можеш да вземеш Фокус 2013г. на лизинг на по-ниска цена.

Мото-Пфое имат автокъща много далече от разбиранията на Хенри Форд за такава..Бегай надалеч от Мото-Пфое оказион. Фордовете- ок, за мен лично под 1,6 екобуст- няма смисъл...
Шкода- това е изборът за непретенциозен лизинг и сервиз с непретенциозна и корава кола...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 24 Сеп 2014, 23:01

След преки наблюдения от първа ръка върху 3 броя нови Шкоди - Фабия, Октавия и Супърб /1,8 турбо бензин :D /, горещо препоръчвам марката. На най-голям пробег към момента е Октавията, над 150 000 км, като изключим текущото обслужване от типа масла, филтри и накладки, освен тампони и втулки по окачването + бензинова помпа /гаранционо/ нищо не е пипвано, а колата се ползва за служебен автомобил.
only rear wheel drive

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 25 Сеп 2014, 0:22

ukelichko написа:Марката няма значение, важен в случая е дилъра. Като мине гаранцията и лизинга я продавам.

Ами правиш си сметка с кой дилър в твоя регион имаш най-дебели "връзки' и пазаруваш от него :)
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

Следваща

Назад към Извън Темата