Най-добър Висок Клас SmartPhone ?
Модератор: Общи модератори
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Най-добър Висок Клас SmartPhone ?
а казват че ябълката била отхапана

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
А уникалната Галакси 3 ми се счупи в джоба без изтърваване. Дисплеят й умря, без да има точица по телефона
+1.Вадя го от джоба и дисплея на цветни раета.Нов дисплей оригинален-120лв с ремонта,гаранцията не го признава,бил съм го огънал.Galaxy core
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
МИТАКА1654 написа:А уникалната Галакси 3 ми се счупи в джоба без изтърваване. Дисплеят й умря, без да има точица по телефона
+1.Вадя го от джоба и дисплея на цветни раета.Нов дисплей оригинален-120лв с ремонта,гаранцията не го признава,бил съм го огънал.Galaxy core
Великият S4 същата работа - http://cdn.cultofmac.com/wp-content/upl ... 40x480.jpg
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Незнам обаче този боклук S3-ката и да ми го подаряват вече не го искам! Оня ден му смених ши*ания тъчскрийн за ВТОРИ ПЪТ ПОРАДИ ЕЛЕМЕНТАРНИ изпускания и днес като ми падна пак от джоба на сакото и само като го видях целия черен ми причерня тотално и удри удри удри у земята, ама как ми олекна....хубав телефон, но тотален боклук откъм удароустойчивост, ама телефон е бе случва се чат пат да ти падне от ръката, и всеки път по 250лв за дисплей ли
та сега си търся и аз нещо друго, но никога повече тея перални корейски!

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Не успях да изчета цялата тема, и ако автора вече си е взел телефон да не взима написаното от мене в предвид
Като почитател на мобилните телефони и моя голяма слабост мога да ти препоръчам следното, на база това че ги сменям на 6-7 месеца
HTC M8 не си взимай,имАл съм М7 за около 9-10 месеца.HTC така и не се научиха да правят тъч скрийнове на телефона, и моя се предаде и на мой приятели също.Проблема с тия модели е че в България няма кой да ги отвори и направи.Пращат се в Полша,освен ако вече не са открили читав сервиз по близо.Същия проблем го има и М8, даже вчера мой колега изпрати тоя телефон в Мтел....проблем с тъч скрийна.И тоя проблем с екраните е още от времето на OneX.Представители на HTC за България са Мост Компютърс и единственото хубаво нещо е, че гаранцията ти важи и само по IMEi номера без гаранционна карта,без значение откъде си купил телефона.Всички фирми пращат това HTC в Мост и те вече го изпращат У Полша
Колкото до LG G3....ми купих го на жена ми, и съответно доста време ми е у ръцете
LG наистина влагат много пари в развитието на мобилните телефони за да настигнат водещите производители....ама според мене все нещо не и достига.Личното ми мнение е че това е скучен телефон с някак си недоизпипано меню, според мене самата комуникация в телефона е някак си недовършена, на моменти се объркваш какво точно искаш и как да го направиш с тоя телефон баси
Samsung Galaxy S5, имах го за около 2 месеца....и го смених с Note 3,сносни доводи да ти кажа нямам за смяната.Просто Note 3 е по добър, и на мене като човек ползваш технически програми S-pen ми е от страхотна полза.
Та след всичко това ти препоръчвам да си купиш Samsung Galaxy Note 4, който съвсем скоро ще се продава у нас !

Като почитател на мобилните телефони и моя голяма слабост мога да ти препоръчам следното, на база това че ги сменям на 6-7 месеца

HTC M8 не си взимай,имАл съм М7 за около 9-10 месеца.HTC така и не се научиха да правят тъч скрийнове на телефона, и моя се предаде и на мой приятели също.Проблема с тия модели е че в България няма кой да ги отвори и направи.Пращат се в Полша,освен ако вече не са открили читав сервиз по близо.Същия проблем го има и М8, даже вчера мой колега изпрати тоя телефон в Мтел....проблем с тъч скрийна.И тоя проблем с екраните е още от времето на OneX.Представители на HTC за България са Мост Компютърс и единственото хубаво нещо е, че гаранцията ти важи и само по IMEi номера без гаранционна карта,без значение откъде си купил телефона.Всички фирми пращат това HTC в Мост и те вече го изпращат У Полша

Колкото до LG G3....ми купих го на жена ми, и съответно доста време ми е у ръцете

LG наистина влагат много пари в развитието на мобилните телефони за да настигнат водещите производители....ама според мене все нещо не и достига.Личното ми мнение е че това е скучен телефон с някак си недоизпипано меню, според мене самата комуникация в телефона е някак си недовършена, на моменти се объркваш какво точно искаш и как да го направиш с тоя телефон баси

Samsung Galaxy S5, имах го за около 2 месеца....и го смених с Note 3,сносни доводи да ти кажа нямам за смяната.Просто Note 3 е по добър, и на мене като човек ползваш технически програми S-pen ми е от страхотна полза.

Та след всичко това ти препоръчвам да си купиш Samsung Galaxy Note 4, който съвсем скоро ще се продава у нас !

И аз мога да му препоръчам на колегата Ноут-а!
Страхотен телефон е, а 3-ката вече е на добра цена и не му липсва абсолютно нищо!
От към здравина..... знам ли... моя съм го изпускал два пъти на цимента и е оцелявал, но може би е на късмет малко...
Страхотен телефон е, а 3-ката вече е на добра цена и не му липсва абсолютно нищо!
От към здравина..... знам ли... моя съм го изпускал два пъти на цимента и е оцелявал, но може би е на късмет малко...
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Колеги - за трети телефон съм се ориентирал към Note 3.
Каква е разликата между Note 3 и Note 3 neo ?
При преподписване на договора във Виваком ми го предложиха него .

Каква е разликата между Note 3 и Note 3 neo ?
При преподписване на договора във Виваком ми го предложиха него .
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Чисто като характеристики...
По-слаб процесор, по-малко RAM памет, по-слаба камера и по-малък дисплей с по-малка резолюция.
Нямам лични впечатления от Нео-то!
По-слаб процесор, по-малко RAM памет, по-слаба камера и по-малък дисплей с по-малка резолюция.
Нямам лични впечатления от Нео-то!
- sambeto
- ентусиаст
-
Тоя Note 3 Neo не го гледай.По добре дай отгоре някой лев и вземи чистия Note 3, или изчакай Note 4.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Вчера имах възможност да разгледам един чисто нов Note 3. Първото нещо, което исках да видя беше камерата - пипнах веднъж, тръгна да се отваря но доста бавно, пипнах втори път (още не се отваряше), посегнах трети път и се отвори, но след това пипнах дисплея тъй като вече бях тръгнал и се активира тъч фокуса
Със сигурност този бъг не се recreate-ва всеки път, но със сигурност не е и единствения. Смятам, че е телефон за хора с железни нерви. Иначе като реклама няма грешка с 16-те GB RAM и 7-ядрен процесор.

In_Memoriam написа:Вчера имах възможност да разгледам един Note 3. Смятам, че е телефон за хора с железни нерви. Иначе като реклама няма грешка с 16-те GB RAM и 7-ядрен процесор.
Незнам дали си гледал оригинален Note3 или некъв китайски ментак дето ги предлагат по 150лв с тея 16GB RAM и 7 ядрен проц дето ми говориш

Имах преди S4 след това минах на Note 3 и разлика имаше доста осезаема в бързината навсякъде. В момента телефона е на 4-5 месеца , пълен с програми и файлове по вътрешната памет и картата и подобни софтуерни проблеми не прави

Камерата се отваря еднакво бързо както през директния shorcut така и през locкscreen-a. Затова те питам да не си барал някоя реплика , щото имах случай как един познат ме убеждава , че S4-ката му "оригинална" била с 2-ядрен проц и 8мпх камера

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Няма как да е ментак, защото е на приятел. Купи си го вчера с тарифен план, нито е задръстен с приложения, нито нищо. В момента разглеждам андроид форума и за 5 минути намерих 4-5 теми за различни проблеми с камерата. Явно е на късмет работата.

- sambeto
- ентусиаст
-
In_Memoriam написа:Вчера имах възможност да разгледам един чисто нов Note 3. Първото нещо, което исках да видя беше камерата - пипнах веднъж, тръгна да се отваря но доста бавно, пипнах втори път (още не се отваряше), посегнах трети път и се отвори, но след това пипнах дисплея тъй като вече бях тръгнал и се активира тъч фокусаСъс сигурност този бъг не се recreate-ва всеки път, но със сигурност не е и единствения. Смятам, че е телефон за хора с железни нерви. Иначе като реклама няма грешка с 16-те GB RAM и 7-ядрен процесор.
Вариант 1:
Според мене не си разбрал нещо както трябва, най вероятно става въпрос за вградена памет от 16 GB (a не RAM памет)....ама тия 7 ядра откъде ги извади не знам

Вариант 2:
Най големото менте на света за тоя модел.
Вариант 3:
Твоя приятел има телефон от бъдещето, около 2020 година.
п.с. Ако телефона е истински кажи на приятеля ти да изключи опцията "Умно стабилизиране" от настройките на камерата