Най-добър Висок Клас SmartPhone ?
Модератор: Общи модератори
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Re: Най-добър Висок Клас SmartPhone ?
МИТАКА1654 написа:А уникалната Галакси 3 ми се счупи в джоба без изтърваване. Дисплеят й умря, без да има точица по телефона
+1.Вадя го от джоба и дисплея на цветни раета.Нов дисплей оригинален-120лв с ремонта,гаранцията не го признава,бил съм го огънал.Galaxy core
Тааа......от днес пак съм с изгорял дисплей,познатото-вадя го от джоба на анцуга(широк при това) и дисплея на ивици,като една зебра видиш ли......Galaxy core....шитня.Сега изрових две бойни нокии 6700 класик от на децата коша с играчките,е нема такъв кеф!Няма бъгове.размисли и страсти върху дилемата,ша си видим ли указателя,нема ли...!!!Та така!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Eмилио Димитров написа:Камерата на светло е ок. На тъмно хич я няма като почти всички телефони.
Ето един извън категорията "почти всички":
Снимка в дискотека, почти пълен мрак. Ако "зуумнеш" около косата ще видиш отделни косми, камъчетата на обеците и т.н. Извън фокуса се виждат надписите по бутилките на хората

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Чесно казано това качество на нощна снимка е доста впечатляващо и надминава очакванията ми 

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Хммм като заговорихте за камери,една вечер в дискотеката,се опитах да снимам с S 5 но така и не ми допадна нещо...някак си бавно заснемаше нещата,виждаш едно,натискаш и накрая на дисплея излиза друго,уж му бях оправил настройките ама...знам ли...иначе за качество на снимката не говоря беше супер ама не улавях моментите

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Пинтев написа:Хммм като заговорихте за камери,една вечер в дискотеката,се опитах да снимам с S 5 но така и не ми допадна нещо...някак си бавно заснемаше нещата,виждаш едно,натискаш и накрая на дисплея излиза друго,уж му бях оправил настройките ама...знам ли...иначе за качество на снимката не говоря беше супер ама не улавях моментите![]()
Нормално и очаквано поведение при ниска осветеност. Все пак, за да виждаш нещо на viewfinder-а в тая тъмница е необходимо по-голямо време за експозиция на всеки кадър. Затова софтуера автоматично понижава фреймрейта на сензора. А ефекта за крайния юзър е замазано/насечено превю. Variable framerate му казват на тоя feature. Може да достигне до 5, дори 2fps, зависи производителят колко е пожелал

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Чак толкова умно не мога да го обясня
, но мога да кажа на практика какво се случва, тъй като снощи го пробвах в абсолютно пълен мрак.
Качеството на снимката е същото, но снима по-бавно. Като натисна леко бутона да фокусира, led-a осветява, след това изгасва и прави снимката със светкавица. Цялото упражнение отнема около секунда, две, не става мигновено...
Та ако се опитваш да снимаш някой бесен кючек в дискотеката, винаги ще изпускаш момента

Качеството на снимката е същото, но снима по-бавно. Като натисна леко бутона да фокусира, led-a осветява, след това изгасва и прави снимката със светкавица. Цялото упражнение отнема около секунда, две, не става мигновено...
Та ако се опитваш да снимаш някой бесен кючек в дискотеката, винаги ще изпускаш момента

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Абе не ми се иска да пусна един клип с Note 3 сниман в дискотека.Качеството е страхотно....ма играя на Азис дееба 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Добре е да погледнете офертите на Mtel за iPhone 6... стартират от утре...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Кво да ги гледаме, аз за по-малко пари си купих iMac
Явно има някое ново меринджейче в Мтел, което е прочело в буквара по маркетинг за "обиране на каймака" ама то само с четене не става.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Mollov написа:Добре е да погледнете офертите на Mtel за iPhone 6... стартират от утре...![]()
Сейлс-а на Ментел, че не си пият хапчетата от много време е ясно, ама как ги изтупват тия цени като в ozone е 1.4 без договор, това вече не мога да си го обесня. Всъщност мога - те предлагат лизинг и не малък брой хора ще искат да са кисели гъзари веднага с новия iPhone 6, така че таргет ще има най-вероятно.
https://www.ozone.bg/apple/iphone?dir=a ... w=preorder
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Кисели гъзари, дето ще вадят по 150-160лв на месец за лизинг и тарифа... хммм.... все си мислех, че такива хора (т.е. дето имат парите) просто вадят кеша и купуват... докато "киселите гъзари" само ще цъкат с уста и ще люпят семки...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Mollov написа:Кисели гъзари, дето ще вадят по 150-160лв на месец за лизинг и тарифа... хммм.... все си мислех, че такива хора (т.е. дето имат парите) просто вадят кеша и купуват... докато "киселите гъзари" само ще цъкат с уста и ще люпят семки...
Повярвай ми, в бг се намират много хора със сбъркани приоритети. И явно това работи за ментел.
Тия нощни снимки по дискотеките с какъв телефон са правени? Качеството наистина е много добро.
Камерата става все по-важен детайл за телефона, с напредването им започват да изместват и ксерокса
Постоянно си снимам разни бележки, работно време и каквото се сетя още. Или пък някой ми поиска копие на "нещо" - вземам телефона снимам отпечатвам и никой нищо не разбира . Все едно е правено на ксерокс с небрежен работник
Камерата става все по-важен детайл за телефона, с напредването им започват да изместват и ксерокса

Постоянно си снимам разни бележки, работно време и каквото се сетя още. Или пък някой ми поиска копие на "нещо" - вземам телефона снимам отпечатвам и никой нищо не разбира . Все едно е правено на ксерокс с небрежен работник