Откраднат Автомобил
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Откраднат Автомобил
Преди няколко дена ми откраднаха колата(бмв 320д е46) искам да попитам някой сблсъквал ли се е с такъв проблем и как седят нещата със застрахователите ? Бавят ли изплащат ли ? Да отида ли с адвокат следващия път до там ?
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: Откраднат Автомобил
Колега, ще те успокоя като ти кажа, че не си първия, няма да си и последния с открадната автомобил от марката. Всяка седмица има нова тема за открадната кола и най-чсто Е46. Успех с решаването на проблема.
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
Може ли някой, който е претърпял същото нещо и са му изплатили пари от застраховката да попитам нещо ?
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
След представяне на всички изискуеми документи от застрахователя, заплащането на обезщетението ще стане в 15 дневен срок. Това, което ще получиш зависи от конкретния застраховател, при който си застрахован, както и от методологията му на оценяване на автомобилите. Правилото е, че се получава пазарната стойност на автомобила- тоест сума, срещу която може да придобиеш имущество от съшия вид и качество.
Николай Диянов написа:След представяне на всички изискуеми документи от застрахователя, заплащането на обезщетението ще стане в 15 дневен срок.
Добре

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Николай Диянов написа:След представяне на всички изискуеми документи от застрахователя, заплащането на обезщетението ще стане в 15 дневен срок. Това, което ще получиш зависи от конкретния застраховател, при който си застрахован, както и от методологията му на оценяване на автомобилите. Правилото е, че се получава пазарната стойност на автомобила- тоест сума, срещу която може да придобиеш имущество от съшия вид и качество.
Колегата е спал на отворен прозорец

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
Минимум 6 месеца ще те бавят застрахователите - през това време ще върви разследване/търсене на автомобила.
За да си сигурен, си прочети клаузите към договора, който си сключил при застраховането - обикновено всеки застраховател дава книжка с общите условия. Там всичко си пише.
За да си сигурен, си прочети клаузите към договора, който си сключил при застраховането - обикновено всеки застраховател дава книжка с общите условия. Там всичко си пише.
- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D 184к.с
Колега, ще споделиш ли къде, в кой град и по кое време са я откраднали? Пред блока/къщата ли е била...или гараж...паркинг?

- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Седем месеца може общо да са те бавили от момента, в който е установена кражбата до момента на изплащането на обезщетението. Аз говоря за 15 дневен срок след представянето на всички документи и официалното приключване на преписката по щетата. Това ти е срокът по закон. Иначе за издирването на автомобила и с изготвянето на всички документи може и една година да измине.
Все още чакам постановлението, което трябва да получа от прокурора, но незнам кога и как да провера какво става с него от районното ми дадоха някакъв 5-цифрен номер отдел и името на прокурора и ми казаха да се обадя в прокуратурата и там да си питам. Нито знам какво точно да питам нито знам номера на прокуратурата, ако някой е минал през тези неща моля да ме посъветва. Колата беше открадната от София пред блока през ноща след 01:30...
520i написа:Николай Диянов написа:След представяне на всички изискуеми документи от застрахователя, заплащането на обезщетението ще стане в 15 дневен срок.
ДобреНе знам за такъв случай в нашата история. Освен ако не става дума за колата на сина главния прокурор, президента и т.н. МОята като я откраднаха, хем със силни жоекри, успях да си взема парите след около 7 месеца.
Къде беше застрахована, на колко и колко ти изплатиха ако не е тайна ?
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Запаси се с нерви. При последната ми щета по автокаско след калкулации на застрахователя се оказа, че аз трябва да му плащам повече отколкото той ще ми даде и просто бях посъветван да не търся нищо, а да си оправя колата сам.
zodac написа:Къде беше застрахована, на колко и колко ти изплатиха ако не е тайна ?
В Булинс, платиха ми точно колкото трябваше, но това е по-скоро частен случай. Мен не ме гледай, аз бях по "другата" процедура. Приятелски съвет: Търси връзки!
Относно прокурора, отивай директно при него, няма какво да го търсиш по телефона. Заставаш пред врата и чакаш. Може и да го черпиш да свърши работа по-бързо и да не те е*ава, но тия работи попринцип стават през адвокати.

На баща ми му откраднаха колата.
Без никакви жокери, без никакви щети през годината. Застрахована в ДЗИ мерцедес за 4500лв. след 4м. му изплатиха 3800лв.
Това беше реалността при него.
Без никакви жокери, без никакви щети през годината. Застрахована в ДЗИ мерцедес за 4500лв. след 4м. му изплатиха 3800лв.
Това беше реалността при него.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Какъв модел и година беше Мерцедеса де - да не е само един модел да имат Бенц?
Аз знам че най-не овъртат и си вършат работа без нужда от връзки Армеец /личен опит с тях - платиха ми точно след 20 раб.дни сериозна щета..врати и калници по Мондеото през 2007 г. и Алианц.
Но Алианц застраховат само до 3 годишни коли.
Аз знам че най-не овъртат и си вършат работа без нужда от връзки Армеец /личен опит с тях - платиха ми точно след 20 раб.дни сериозна щета..врати и калници по Мондеото през 2007 г. и Алианц.
Но Алианц застраховат само до 3 годишни коли.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4