Кои са застрашените от кражба елементи при e39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Кои са застрашените от кражба елементи при e39
Ми колега ти ще се побъркаш да и трепериш на тая кола без гараж .
То е до късмет ама набележат ли си нещо
Е39 все още е апетитна и се търсят части
То е до късмет ама набележат ли си нещо

hummer написа:Ми колега ти ще се побъркаш да и трепериш на тая кола без гараж .
То е до късмет ама набележат ли си нещо![]()
![]()
По принцип съм решил като я взема да я държа в платен паркинг със камери ... но проблема остава ако отидем на почивка или на гости ...

Поздрави
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
modo написа:hummer написа:Ми колега ти ще се побъркаш да и трепериш на тая кола без гараж .
![]()
По принцип съм решил като я взема да я държа в платен паркинг със камери ... но проблема остава ако отидем на почивка или на гости ...![]()
![]()
Поздрави
Е глупости сега, те тия с колите по 100-200 бона какво да правят тогава

Ако се държи в гараж/паркинг няма проблеми. Моята е накичена като коледна елха и наистина внимавам къде паркирам когато не е в гаража, но чак пък толкова треперане за 15 год. кола не си струва.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d '00
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: Брутилда
Ами колега, то застраховани няма. Както и да я пазиш, ако някой е решил да я вземе, ще я вземе. Нито платен паркинг, нито клетка, нищо няма да ги спре. Всеки от нас иска хубава 39ка с максимално много екстри, М-пакети, джанти и т.н., но замисили се колко повече внимание ще привлича. Оставяй я максимално малко навън (извън паркинга).

Alexch написа:modo написа:hummer написа:Ми колега ти ще се побъркаш да и трепериш на тая кола без гараж .
![]()
По принцип съм решил като я взема да я държа в платен паркинг със камери ... но проблема остава ако отидем на почивка или на гости ...![]()
![]()
Поздрави
Е глупости сега, те тия с колите по 100-200 бона какво да правят тогава![]()
Ако се държи в гараж/паркинг няма проблеми. Моята е накичена като коледна елха и наистина внимавам къде паркирам когато не е в гаража, но чак пък толкова треперане за 15 год. кола не си струва.
И ти си прав колега

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Незнам колеги какво се караде за 2 години само едни чистачки ми опънаха по точно някой направи циганска трампа (бартер без мое знание) че много скъпи тея чистачки 50лв двете
и най лошото е че ми удраха предния прозорец.
И до ден днешен се чудя да се смея ли да плача ли но повече на смях ме напушва като се сетя

И до ден днешен се чудя да се смея ли да плача ли но повече на смях ме напушва като се сетя

- JORO_86
- кандидат ентусиаст
-
hummer написа:Сега е на мода да крадът цялата кола
Тя тая мода е вечно актуална, аз съм препатил - имах една от най-хубавите Е39 във форума /с награди от събори/, откраднаха я от квартал в София. месеци наред работната ми кола някакво ху...йдаи купе на метан не го заключвах че имаше проблеми никой не пожела да си вземе нещо от него. Не бяха минали и две седмици след кражбата, още се разправях със застрахователи, си казах цял живот ли ще живея в страх за колата си, да ви ...... И апаши. И на другия ден си купих най-добрата тогава на пазара Е39 / пак с награда от събора 2013/. Пак я оставих да спи отвън, та даже по едно време 2 седмици ме нямаше. Нищо не и се случи, сега и каско нямам даже, ама сега живея в малко градче, две камери гледат към нея, а прозореца ми е на макс 10 метра въздушно р-е. Без да съм ходил войник ще надупча зад.. А на всеки ценител на бмвта през нощните часове. Според мен всичко е подходящо за крадене, капо почнеш от елхром. Огледала, брони, джанти над 16 цола, особено с хубави гуми, хубави фарчета /открадната беше с Ксела с ксенон с дата на производство 2012, оригинални купени от предишния собственик луд фен, дългогодишен член на форума /. Та тези фарове един мой много добър приятел занимаващ се с почистване и рециклиране на фарове /има обява тук/ потвърждаваше че са истински и ги бе запомнил добре преди да ми гепят колата. Половин година по късно някакво момче отива с колата си Е39 в гаража на моя приятел за нещо. Моя пприятел вижда лъскавата ксела и се сеща за мойте фарове иго пита от къде ги е ввзел, а момчето му отговорило че ги е взело на бартер за 100 литра нафта с някакви кримита от Перник. Каквато и популярна марка кола да вземеш все ще си привлекателен за хайдуците на части - ауди, бмв, мерц., ФВ все се крадат. Но виж японците и корейците по не ги барат.
мога да кажа на мен какво ми откраднаха.
огледалата ляво и дясно.
лайсните.
тасове и то 15-ки
и я одраха - заден капак и по една стружка от ляво и дясно.
и счупиха пл решетка на фара за мъгла.
толкоз.
огледалата ляво и дясно.
лайсните.
тасове и то 15-ки

и я одраха - заден капак и по една стружка от ляво и дясно.
и счупиха пл решетка на фара за мъгла.
толкоз.

- predatorvolley
- Потребител
-
- Кара: BMW 523i E39
- Мечтае да кара: BMW E39 M5
Живея на хубава осветена улица и рядко някой пипа там,но веднъж нямаше места на паркинга и я сложих зад блока.Само веднъж съм го правил и останах без заден парктроник.Не стига че ми го свиха ,ами и тъпунгерите са ми надраскали цялата броня с пирон или нещо такова.Още по тъпото е че сутринта ставам в супер настроение да тръгвам на море и видях че задницата на нищо не прилича не ми се пътуваше вече.Тва с пироните беше доста на дълбоко и грозно.
Халал да им е да си купят свещи!!!
Халал да им е да си купят свещи!!!
Напоследък забелязвам много Е39ки с откраднати парктроници/като Мерцедесите от същото поколение/. Някой измислил ли е как да се закрепят паркторниците, че да се отчупят при кражба та да може да ги покрие застраховката?
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
На моята пък за 12г вече при мен нищо до сега на са и откраднали-нито парктроник датчици ,нито м брони,нито м волан,нито навигация.Просто защото ги нямам.Колата е винаги с перфектен външен вид,пастирана и без драскотина но до там нищо не слагам и не я мисля вече е доста на възраст
и нямам дертове с нея

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
Кво да ти вземат като няма нищо
само голия хой могат да ти вземат 

- Mr_Boqnov
- Потребител
-
- Кара: E82 125i+
Всичко крадат...на мен цялата кола ми краднаха лятото
абе разправии само ...

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Мда това, което го няма няма как да се развали или да го гепят. Това си е стара поговорка. Аз точно затова взех постна 39ка, защото живее на улицата и е ясно че ще се чопли яко по нея има ли шукарии. Въпреки това горях със стъкла на огледала и емблеми......
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3