Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
acho-bacho написа:тази обява от вчера някой ходил ли е вече да я гледа?
http://www.mobile.bg/11411971793526363
цената е доста примамлива - 13 000 лв. Предполагам няма да е перфектна за тези пари, но все пак ако имате мнение споделете, че аз чак уикенда ще мога да я видя.
Също така тази в София ми хваща окото - http://www.mobile.bg/11410441611025419 Мнения тук?
как перфектна та тя за тея пари ще е към 300-400 хил км. прав ауспух но черен като кюнец, яко олюпен волан и може би пребоядисван. Ако се взима ще има гаранция към 2000 хил лв да се вкарат, за да стане читава.
На тези км и турбината ще е вече изстрадала, всички сте грамотни и кадърни отворете, италиянските сайтове и намерете кола под 250К за 13 000.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
Taruno написа:acho-bacho написа:тази обява от вчера някой ходил ли е вече да я гледа?
http://www.mobile.bg/11411971793526363
цената е доста примамлива - 13 000 лв. Предполагам няма да е перфектна за тези пари, но все пак ако имате мнение споделете, че аз чак уикенда ще мога да я видя.
Също така тази в София ми хваща окото - http://www.mobile.bg/11410441611025419 Мнения тук?
как перфектна та тя за тея пари ще е към 300-400 хил км. прав ауспух но черен като кюнец, яко олюпен волан и може би пребоядисван. Ако се взима ще има гаранция към 2000 хил лв да се вкарат, за да стане читава.
На тези км и турбината ще е вече изстрадала, всички сте грамотни и кадърни отворете, италианските сайтове и намерете кола под 250К за 13 000.
пс. втората изглежда обещаващо, бял ауспух, здрав салон, лъснал волан, НО ВСЕ ОЩЕ релефен. високо оборудване. за нея бих се замислил сериозно.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Leon написа:+1
Сивата найстина изглежда много добре на снимки

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- acho-bacho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 325i
малко оффтопик ама знаете ли ако E90 320d автоматик няма темпомат дали може да се сложи само ръчката за темпомат и да си тръгнат нещата както е при Е46?
acho-bacho написа:малко оффтопик ама знаете ли ако E90 320d автоматик няма темпомат дали може да се сложи само ръчката за темпомат и да си тръгнат нещата както е при Е46?
Да, може. Дори и да ти е с ръчна скоростна кутия, няма значение. Следва малко препрограмиране на компа и е готово. Потърси, имаше някъде специална тема по този въпрос.

acho-bacho написа:малко оффтопик ама знаете ли ако E90 320d автоматик няма темпомат дали може да се сложи само ръчката за темпомат и да си тръгнат нещата както е при Е46?
Може моята е с ръчна и е слаган темпомат в последствие и си работи.
- acho-bacho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 325i
Ааа супер, мерси. Това за автоматика го споменах просто защото си търся Е90 автомат и много често виждам, че нямат темпомат, а тази екстра ми е доста важна 

- Taruno
- старши ентусиаст
-
Аз сам си го монтирах, но не се купува само лостчето, а целия лентов кабел И ТРЯБВА да е като твоят т.е. ако си без авто чистачни и новия да е БЕЗ ако си Е91 и новия да е с чистачки за комби, всичко е в чистачките 

Taruno написа:Аз сам си го монтирах, но не се купува само лостчето, а целия лентов кабел И ТРЯБВА да е като твоят т.е. ако си без авто чистачни и новия да е БЕЗ ако си Е91 и новия да е с чистачки за комби, всичко е в чистачките
+1 Аз също сам си го монтирах и после при Лъчо да ми изчисти грешките и за настройки. Ако те интересува като цена - втора употреба: 130-150 лв + 80 за кодирането.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
xcm написа:Taruno написа:Аз сам си го монтирах, но не се купува само лостчето, а целия лентов кабел И ТРЯБВА да е като твоят т.е. ако си без авто чистачни и новия да е БЕЗ ако си Е91 и новия да е с чистачки за комби, всичко е в чистачките
+1 Аз също сам си го монтирах и после при Лъчо да ми изчисти грешките и за настройки. Ако те интересува като цена - втора употреба: 130-150 лв + 80 за кодирането.
втора употреба не знам дали е толкова, ама 80 лв за кодиране...
аз ще ти го кодирам за 20лв

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- FE LIPE
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 320i 150 к.с. N46B20B
- Детайли за колата: arctic metallic
Колеги мнение за това BMW,че май-май ще го вземам http://www.cars.bg/c797951,нещо особено за модела,не видях щека за маслото примерно,някой може ли да провери дали наистина е на толкова километри,гледам има сервизна книжка.
- SirGodrick
- Потребител
-
Здравейте колеги! Една година след като ми откраднаха е90ката съм готов пак за баварец. Какво мислите за тази? Страшно красив звяр, изглежда ми поддържана http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7owt8q
Благодаря за мнението!
Благодаря за мнението!
Приятно изглежда на снимките , жалко че няма нави. Тествай и скачай , ако е ОК.