Подмяна табло е39 525д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- idle_hands
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 M54B30
- Мечтае да кара: BMW X6 M Power
Подмяна табло е39 525д
Здравейте колеги!
Искам да попитам дали някой е минал по същия път и какви са вариантите! Днес си поръчах табло за колата, а аз съм с големия борд и с 16:9 навигация. Колата ми е автоматик, а таблото не знам от каква кола е, но няй-вероятно е от ръчна скоростна кутия. Та сложих го него и всичко работи, показва ми километри, литри и т.н., но индикатора на таблото за това дали съм на директна или на паркинг не излиза и ми светна DSC на таблото, че е изключен. Като пусна теста на таблото всичко работи, дори и индикатора за автоматика. Та въпроса ми е дали само с подмяна на VIN-а ще се прекодира таблото и всичко ще се оправи или да си търся друго табло от явтоматик?
Искам да попитам дали някой е минал по същия път и какви са вариантите! Днес си поръчах табло за колата, а аз съм с големия борд и с 16:9 навигация. Колата ми е автоматик, а таблото не знам от каква кола е, но няй-вероятно е от ръчна скоростна кутия. Та сложих го него и всичко работи, показва ми километри, литри и т.н., но индикатора на таблото за това дали съм на директна или на паркинг не излиза и ми светна DSC на таблото, че е изключен. Като пусна теста на таблото всичко работи, дори и индикатора за автоматика. Та въпроса ми е дали само с подмяна на VIN-а ще се прекодира таблото и всичко ще се оправи или да си търся друго табло от явтоматик?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Подмяна табло е39 525д
idle_hands написа:Здравейте колеги!
Сменя се вина, километрите и след това се кодира с ДИС, НЦС или бмв скенер и си готов

- idle_hands
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 M54B30
- Мечтае да кара: BMW X6 M Power
Re: Подмяна табло е39 525д
Благодаря колега! Днес един приятел ще ме закачи със скенера да види какво ще направи! Дано всичко да е 6
3 мнения
• Страница 1 от 1