Подмяна табло е39 525д

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 M54B30
Мечтае да кара: BMW X6 M Power

Подмяна табло е39 525д

Мнение от idle_hands » 04 Окт 2014, 17:00

Здравейте колеги!
Искам да попитам дали някой е минал по същия път и какви са вариантите! Днес си поръчах табло за колата, а аз съм с големия борд и с 16:9 навигация. Колата ми е автоматик, а таблото не знам от каква кола е, но няй-вероятно е от ръчна скоростна кутия. Та сложих го него и всичко работи, показва ми километри, литри и т.н., но индикатора на таблото за това дали съм на директна или на паркинг не излиза и ми светна DSC на таблото, че е изключен. Като пусна теста на таблото всичко работи, дори и индикатора за автоматика. Та въпроса ми е дали само с подмяна на VIN-а ще се прекодира таблото и всичко ще се оправи или да си търся друго табло от явтоматик?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: Подмяна табло е39 525д

Мнение от oci » 04 Окт 2014, 23:22

idle_hands написа:Здравейте колеги!
Искам да попитам дали някой е минал по същия път и какви са вариантите! Днес си поръчах табло за колата, а аз съм с големия борд и с 16:9 навигация. Колата ми е автоматик, а таблото не знам от каква кола е, но няй-вероятно е от ръчна скоростна кутия. Та сложих го него и всичко работи, показва ми километри, литри и т.н., но индикатора на таблото за това дали съм на директна или на паркинг не излиза и ми светна DSC на таблото, че е изключен. Като пусна теста на таблото всичко работи, дори и индикатора за автоматика. Та въпроса ми е дали само с подмяна на VIN-а ще се прекодира таблото и всичко ще се оправи или да си търся друго табло от явтоматик?

Сменя се вина, километрите и след това се кодира с ДИС, НЦС или бмв скенер и си готов :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 M54B30
Мечтае да кара: BMW X6 M Power

Re: Подмяна табло е39 525д

Мнение от idle_hands » 06 Окт 2014, 11:19

Благодаря колега! Днес един приятел ще ме закачи със скенера да види какво ще направи! Дано всичко да е 6

Назад към E39