BMW e39 525d проблем
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- gogo92
- Потребител
-
- Кара: bmw e39
- Мечтае да кара: bmw e65
BMW e39 525d проблем
Здравейте,колеги!
Временно съм в чужбина и ми се случи проблем!Колата ми е БМВ 525д 2003 година автоматик.Сутринта излизам паля без проблем но забелязях,че ангелските ми очи примигват и нямах дори мигачи.Случвало ми се е и преди и оправях проблема като махах за минута две клемата на акумулатора и се оправяше.Този път обаче като махна клемата и я сложа отново ми светват аварийни странични мигачи без да мигат,ляв фар на дълги без да угасва,заден десен стоп на светлината за задна и мигач без да угасва като пусна фаровете загряват бавно.Махам отново клемата за 5 мин.и пак отново само ангелските очи ми примигват и нямам мигачи.Изчетох целия форум с нагласата,че проблема може да е от Light Module,но днес като след цялата нощ без клема,колата вече и не пали.Закачих друг акумулатор от друго БМВ само,че 70 ампера колата си запали но пак свети дълги на ляв фар и няма мигачи.Акумулатора и направо като че ли изтощен а преди 3 дена минах с колата 3000км.Моля за съвет!
Благодаря ви предварително!
Временно съм в чужбина и ми се случи проблем!Колата ми е БМВ 525д 2003 година автоматик.Сутринта излизам паля без проблем но забелязях,че ангелските ми очи примигват и нямах дори мигачи.Случвало ми се е и преди и оправях проблема като махах за минута две клемата на акумулатора и се оправяше.Този път обаче като махна клемата и я сложа отново ми светват аварийни странични мигачи без да мигат,ляв фар на дълги без да угасва,заден десен стоп на светлината за задна и мигач без да угасва като пусна фаровете загряват бавно.Махам отново клемата за 5 мин.и пак отново само ангелските очи ми примигват и нямам мигачи.Изчетох целия форум с нагласата,че проблема може да е от Light Module,но днес като след цялата нощ без клема,колата вече и не пали.Закачих друг акумулатор от друго БМВ само,че 70 ампера колата си запали но пак свети дълги на ляв фар и няма мигачи.Акумулатора и направо като че ли изтощен а преди 3 дена минах с колата 3000км.Моля за съвет!
Благодаря ви предварително!
Re: BMW e39 525d проблем
Правилно си се насочил към въпросният модул. Вземи втора ръка от някъде и го закачи за пробата. Трябва и кодиране на модула към твоята кола
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- gogo92
- Потребител
-
Проблемът е решен!Модула на теглича беше проблемен и беше премахнат напълно с всички кабели към него!
Благодаря все пак за бързия отговор!
Благодаря все пак за бързия отговор!
- gogo92
- Потребител
-
Колеги мислех си,че проблемът е от модула за теглича,който премахнахме,но уви 3 дена беше ок и пак се почна всичко наново.Майсторите закачиха колата на компютър и не изписва грешки на Light module или нещо от сорта.Това което забелязах е,че когато прави проблема ми пада акумулатора при 10 мин престой на контакт.Майсторите казаха,че трябва нов акумулатор и щяло да се оправи.Всичко ставало от акумулатора,че е заминал.Въпросът ми към Вас е дали наистина е възможно всичкото това да става от това,че акумулатора е заминал?
Благодаря Ви предварително!
Благодаря Ви предварително!
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
Да много е вероятно да е от акумулатора.Тъкмо щях да пиша да го провериш и видях последния ти пост 

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- gogo92
- Потребител
-
Сложих 100 ампера акумулатор,но проблема пак дойде.Един ден беше добре,сутринта паля и отново ми мигат ангелските очи и стоповете.Майсторите казват пък сега значи е Light module.Колата е с LCM 4 не мога да намеря такъв.Има някакъв голям чип дето дефакто бил главния и той правил проблема.Този чип не можел да се смени и трябвало цял модул да намеря,но във тук форума чета,че LCM може да се сменят релета и се оправя но тези пичове тук ми казват,че този чип не може да се оправи.Направо незнам вече какво да правя май само ме въртят?
enjoy life and drink cold beer

7 мнения
• Страница 1 от 1