Най-добър Висок Клас SmartPhone ?
Модератор: Общи модератори
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Re: Най-добър Висок Клас SmartPhone ?
Винаги айфона, но не за 2400лв. естествено /м@тел са глупаци..../. Нали основно се гледат парите - един прост пример. Моят 5s ми излиза около 1000лв. с договора към оператора миналата година точно на датата на премиерата му у нас, сега ще мога да го продам сигурно за около 600. Я който си е купил галакси с4 да сподели за колко го е взел скоро след излизането на модела и за колко може да го продаде сега...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв

Мен само програмите с някоя и друга непретенциозна игрица са 9гб + 4гб папката от камерата (снимки и клипове). Което прави 13гб без дори да е станало въпрос за музика , клипчета , някой филм примерно и ей такива нормални работи. + това телефона си го позлвам с OTG кабела като един вид преносим хард диск , имам доста документация (файлове,програми и т.н.) която мога да прехвърля където и както си поискам. С две думи имаш СВОБОДА

Относно цената 1600лв е най-ниската оферта за 4.7" Айфон 6 с пак повтарям 16ГБ памет. Ами ако потребителя иска по-голям дисплей и нормалноколичество памет 32/64 гиги тогава колко трябва да плати

И ся ако ми кажеш , че ОС-а оправдавал тая висока цена направо по-добре заключвай темата

Maverick_VS написа:Винаги айфона, но не за 2400лв. естествено /м@тел са глупаци..../. Нали основно се гледат парите - един прост пример. Моят 5s ми излиза около 1000лв. с договора към оператора миналата година точно на датата на премиерата му у нас, сега ще мога да го продам сигурно за около 600. Я който си е купил галакси с4 да сподели за колко го е взел скоро след излизането на модела и за колко може да го продаде сега...
Абе колега какви са тея цени дето са ти пуснали Мтел

http://www.mtel.bg/ustroystva/mc/device ... ne-5S-16GB
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз ползвам 64-ка, щото такъв ми върши работа. Има избор просто.
Ако ти трябва нещо различно взимаш 16-ка или 128-ца.
Да влачиш кабели и да ги ръгаш из комповете не му викам аз свобода. Свобода е да си ползвам файловете ако ми е кеф на телефона, ако ми е кеф на аймака или на макбука без да се съобразявам дали съм ги взел, качил, забравил... Да почна да си работя върху някакъв документ в къщи и ако трябва да замина някъде спокойно да си го довърша на лаптопа без да се главоболя да го качвам на флашки, хардове или нещо друго. Да си отговарям на обажданията от аймака или да си пиша от него или макбука смс-си, които да се изпращат от телефона. Щракна нещо с камерата и без да ме интересува къде е снимката отварям компа и си я гледам.Тва е малка част от картинката, но колкото да стане ясно какво имам в предвид. Това е свобода. Другото е просто ташак

Да влачиш кабели и да ги ръгаш из комповете не му викам аз свобода. Свобода е да си ползвам файловете ако ми е кеф на телефона, ако ми е кеф на аймака или на макбука без да се съобразявам дали съм ги взел, качил, забравил... Да почна да си работя върху някакъв документ в къщи и ако трябва да замина някъде спокойно да си го довърша на лаптопа без да се главоболя да го качвам на флашки, хардове или нещо друго. Да си отговарям на обажданията от аймака или да си пиша от него или макбука смс-си, които да се изпращат от телефона. Щракна нещо с камерата и без да ме интересува къде е снимката отварям компа и си я гледам.Тва е малка част от картинката, но колкото да стане ясно какво имам в предвид. Това е свобода. Другото е просто ташак

Драги това са неща , които Андроид телефоните можеха още през далечната 2011 даже и по-назад
Това , че Ябълките вървят с няколко години назад като функционалност спрямо Андроид също не е мой проблем.
Само , че ти никога няма как да го знаеш защото си си втълпил , че Айшит боклуците са най-доброто
Спирам , че като ви чета вицовете след малко ще ми кажете , че и можеш и да си слагаш уиджети на началния екран
Хайде малко да оплакнете очите какво ВИ очаква след 4-5 годинки
https://www.youtube.com/watch?v=fxtFxlHXeHE
https://www.youtube.com/watch?v=mWWeEnOvoSA

Само , че ти никога няма как да го знаеш защото си си втълпил , че Айшит боклуците са най-доброто

Спирам , че като ви чета вицовете след малко ще ми кажете , че и можеш и да си слагаш уиджети на началния екран

Хайде малко да оплакнете очите какво ВИ очаква след 4-5 годинки

https://www.youtube.com/watch?v=fxtFxlHXeHE
https://www.youtube.com/watch?v=mWWeEnOvoSA
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
don_gori написа: + това телефона си го позлвам с OTG кабела като един вид преносим хард диск , имам доста документация (файлове,програми и т.н.) която мога да прехвърля където и както си поискам.
don_gori написа:Драги това са неща , които Андроид телефоните можеха още през далечната 2011 даже и по-назад![]()
Защо тогава драги носиш кабеляците с теб?
Ти кво скочи все едно си главния разработчик на самсунайтите

don_gori написа:https://www.youtube.com/watch?v=mWWeEnOvoSA
Невероятно!!!!! Явно преди 4 години четворката ми е била някакъв развоен модел, щото тогава ги имах тия работи на нея.

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Винаги съм се чудил кой идиот се прибира вкъщи, сяда си в хола и вместо да се протегне да си пусне телевизора с дистанционното от масата почва да си рови 2 часа по телефона за да направи същото нещо 
Или като някой други лигни да сменят каналите в заведенията, детска му работа

Цамцунг няма да ги коментирам от към мултитаскинг имаше едно клипче по назад, та той с 2гб рам не може да кешира 3-4 приложения наложи му се да ги зарежда отново, пълен ташак.
А след 4 години никой ме знае какво ще излезне. Може пък да вземат да оправят мултитаскинга да почне 5 приложения да кешва

Или като някой други лигни да сменят каналите в заведенията, детска му работа

Цамцунг няма да ги коментирам от към мултитаскинг имаше едно клипче по назад, та той с 2гб рам не може да кешира 3-4 приложения наложи му се да ги зарежда отново, пълен ташак.
А след 4 години никой ме знае какво ще излезне. Може пък да вземат да оправят мултитаскинга да почне 5 приложения да кешва

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
bum_bum написа:
Невероятно!!!!! Явно преди 4 години четворката ми е била някакъв развоен модел, щото тогава ги имах тия работи на нея.Деба, как не съм знаел да я продам и аз за 100к. Функции, които Самсунг чак сега откриват, а Епъл ще ги открият след 3-4 години съм ги имал още тогава по някаква случайност.
Извинявай,стана ми интересно,имал си IR на IPhone 4 ли?
Едва ли, но WiFi мрежите даже действат малко по-добре. Например може от кухнята да загасиш прекалено усиления телевизор от детето в хола 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
© написа:Едва ли, но WiFi мрежите даже действат малко по-добре. Например може от кухнята да загасиш прекалено усиления телевизор от детето в хола
Само ако телевизора е смарт .
Иначе на моят IR е доста силен,на където и да го насоча си лови и телевизорите и климатика
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ще се сетите, кой пак е номер едно (или в най-скоро време ще бъде), дано не Ви трябват още 17 страници 

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
don_gori написа:Та не можах да разбера сега кое е по-добре да си купя M8 / G3 / Z3 за около 1000/1200лв или едно iPhone6 с 16GB вградена памет без слот за карта памет![]()
![]()
за 2400лв
колега, аз си поръчах iPhone 6 64GB за 1300лв. та кое е по-добре да си купя iPhone 6 или HTC One M8?

съвсем по между другото имам и точно това HTC, но никога абсолютно никога не бих го предпочел дори пред сегашния ми 5S.
стига глупости през 2014-та година ще ползвам IR..
widget-ите за какво са ми?
не казвам, че едното е по-добро от другото ама е пълно с простотии, че епъл за 15 години назад и не знам си още какво...
пък до колегата с кабелите, даже и с андроида може да се справиш без кабели

и защо всички гледат тая цена в мтел, след като вече се постнаха доста линкове към магазини, които го продават на нормална цена.

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
don_gori написа:Абе колега какви са тея цени дето са ти пуснали Мтел1000лв , че и с договора на премиерата
Явно е била неква супер промоция , чудно как така година след премиерата на 5s цената му пак си е по-висока от тея 1000лв дето ги люпна тука , ама само кой се опитваш да излъжеш незнам
Те парите си идват от твоя джоб де мен не ме притеснява
Ето за справка iPhone 5s в Мтел
http://www.mtel.bg/ustroystva/mc/device ... ne-5S-16GB
24 вноски по 45 лв. -> 1080лв. точно в деня на премиерата на 5S от мтел, е извинявай излъгах с 80 лв.

Другото, колегите го споделиха вече - ако ще и с 15 гигахерца да е и с 16гб рам, айфона пак ще работи по-добре, по-безпроблемно и по-бързо от всеки дроид, просто защото ios си е писана и оптимизирана специално за този телефон и хардуер, а не за още n-брой устройства, работещи с нея. Не мога да разбера как гледате само сухите цифри. Имал съм HTC Sensation, имам и пряк допир с Galaxy S3, та не е като да не съм имал допир с дроидски флагмани и просто никога вече не бих си купил андроид телефон...Въпрос на вкус, и приоритети може би. За всеки влак си има пътници.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Lenco написа:Ще се сетите, кой пак е номер едно (или в най-скоро време ще бъде), дано не Ви трябват още 17 страници
Цамсунг ли? Те в момента са го закършили доста сериозно с 60% спад в печалбата спрямо миналата година.
http://www.engadget.com/2014/10/07/sams ... _truncated
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
b00st написа:Lenco написа:Ще се сетите, кой пак е номер едно (или в най-скоро време ще бъде), дано не Ви трябват още 17 страници
Цамсунг ли? Те в момента са го закършили доста сериозно с 60% спад в печалбата спрямо миналата година.
http://www.engadget.com/2014/10/07/sams ... _truncated
Шегуваш се, иначе телевизорите и хладилниците им стават, както, и голямата им промишлена техника