Windows Phone/Windows 10 Mobile/Windows 10/ Windows Insiders
Модератор: Общи модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: Windows Phone
AVK написа:Да ви попитам Лумиа 630 заслужава ли си? Леля ми иска нов телефон, не иска и да чува вече за АндроидТърси се оптималното цена/качество
Добър телефон за цената си. Скоро взехме един за колега. Идва оригинално с Windows Phone 8.1, която обира доста от добрите неща на ИОС и Андроид. Работи по-бързо от почти равния по цена, по-стар 520.
Липсва предна камера за селфита

- vlado6669
- младши ентусиаст
-
- Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
- Мечтае да кара: новата М X5 ...
- Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....
Lenco написа:AVK написа:Да ви попитам Лумиа 630 заслужава ли си? Леля ми иска нов телефон, не иска и да чува вече за АндроидТърси се оптималното цена/качество
Добър телефон за цената си. Скоро взехме един за колега. Идва оригинално с Windows Phone 8.1, която обира доста от добрите неща на ИОС и Андроид. Работи по-бързо от почти равния по цена, по-стар 520.
Липсва предна камера за селфитаи светкавица за основната.
Подкрепям напълно, имам го варианта с две карти от 5-6 месеца, "Кортана" приложението ме удивлява още а и върши много работа. Липсата на предна камера пречи на видео телефония ако се използва много, а липсата на светкавица ми пречи повече, че не мога да инсталирам фенерче приложение, което е доста полезно отколкото на снимки при слабо осветление. Перфектен телефон като цена и качество
- stefan8898
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: samolet
- Мечтае да кара: F10 M5
Някой запознат ли е дали скоро ще излиза нещо ново от нокия-майкрософт, или да вземам 930-ската. Като цяло съм навит за 930, ама ако къ
м нова година излезе по-добра тупалка, заслужава ли си да изчакам или 930 ската е супер и да скачам?
м нова година излезе по-добра тупалка, заслужава ли си да изчакам или 930 ската е супер и да скачам?
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Lumia 930 е съвсем нов и в скоро време (поне до пролетта на 2015) не се очаква негов заместник. За сега се пише само за в ниския клас, че ще има нови модели.
Иначе след update до Win8.1 нещо батерията ми започна да кара с ~20% по-малко. Прерових "сичкото настройка" да видя, дали няма нещо допълнително да стои пуснато, ама няма
Сега е много кофти като кара по два дни, ама без малко. Пада ми батерията на втория ден следобяд. Кофти, но ще е добре, ако някой има идея, дали това може да се оправи, или си е просто от "новия" OS.
А, телефона е Lumia 720.
Иначе след update до Win8.1 нещо батерията ми започна да кара с ~20% по-малко. Прерових "сичкото настройка" да видя, дали няма нещо допълнително да стои пуснато, ама няма

Сега е много кофти като кара по два дни, ама без малко. Пада ми батерията на втория ден следобяд. Кофти, но ще е добре, ако някой има идея, дали това може да се оправи, или си е просто от "новия" OS.
А, телефона е Lumia 720.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Cry...
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Махни икономичният режим и виж как ще е. 

- stefan8898
- кандидат ентусиаст
-
Взех си 930 - ка, ама настолния ми компютър е с win xp sp 2, и ми дава, че не може да инсталира zune, как да си кача песни от компа, и как да си прехвърлям от телефона на компа снимки? Защото като закача телефона с юсб кабела, и не го разпознава?
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
stefan8898 написа:Взех си 930 - ка, ама настолния ми компютър е с win xp sp 2, и ми дава, че не може да инсталира zune, как да си кача песни от компа, и как да си прехвърлям от телефона на компа снимки? Защото като закача телефона с юсб кабела, и не го разпознава?
А ъпдейтвайте ги тея компютри бе де**а мама му де**а, 2014та година сме SP2 излезе преди 10 години, поддръжката на този Windows е спряна изцяло

Телефона трябва да се разпознава като мултимедийно устройство(Portable MTP Device). Принципно XP-то със SP3 го разпознава веднага като Portable MTP Device. Но поради това, че ти ползваш ПРЕКАЛЕНО СТАР СОФТУЕР

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Или просто сложи SP3. Не боли
В смисъл и да не ти е истински Windows-а, няма да ти излязат съобщенията за това.
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=24
Хм. При мене икономичния режим се пуска само, като падне до 20% батерията. Винаги така съм си го държал. Не виждам логика да започне да кара повече време, като се включи, ама то вече съм се убедил, че вече на пръв поглед много неща изглеждат нелогично, ама са си така.
Ще пробвам, мерси.

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=24
vavilon написа:Махни икономичният режим и виж как ще е.
Хм. При мене икономичния режим се пуска само, като падне до 20% батерията. Винаги така съм си го държал. Не виждам логика да започне да кара повече време, като се включи, ама то вече съм се убедил, че вече на пръв поглед много неща изглеждат нелогично, ама са си така.
Ще пробвам, мерси.
Laugh...
Cry...
Cry...
- vavilon
- старши ентусиаст
-
KoolyO написа:vavilon написа:Махни икономичният режим и виж как ще е.
Ще пробвам, мерси.
С ДП ли си?
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
drago_pavlov написа:The7omahawk написа:Много ме е яд, че тази OS няма успех,
Засега...
Да майкрософт имат такъв потенцял и са такава компания че могат да си позволят да напредват като костенурка но да вървят напред.Сега с 10ката според мен успеха в бъдеще е гарантиран един разрабочик прави приложение което ще е и за ПС и за тел. а все пак на пазара за ПС прозореца държи към 90% дял така че доста хора ще имат облага да правят приложения.Аз ми е странно някои като каже не мога да му свикна...е то е като ПСто кво да му свикваш ама тук доста хора са още на ХР...Хубавото и сега е че примерно от телефона и сега зи имаш достъп до хисторито на браузъра,синхронизацията с облака...
В маркета има доста добри и полезни приложения на майкрософт а не на някои индиец кандидат програмист,мен лично не ми липсват приложения и съм доволен че ползвам приложения на майкрософт с добра подръжка.
А за мегапикселите бях чел че 40-20мп се правят заради компенсирането на липсата на оптичен зуум.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- vavilon
- старши ентусиаст
-
Дразни ме парцала, дето се развява на старт менюто. Но това е реването на милиони юзъри, за това старт меню.
Иначе 10-та е чук,
за версията си в момента. Изчистена от към контури на прозорците и програмите. Върви плавно, това е за сега. След 6месеца мисля, че и Ейпъл няма да и се опре. Говоря за свързаноста на ПС, таблет и телефон.

- stefan8898
- кандидат ентусиаст
-
http://www.geeksquad.co.uk/articles/nok ... ips-tricks , една интересна статия за камерата на 930, от няколко дена го търкалям 930, единствения недостатък е , че батерията бързо заминава, но като цяло е супер добро телефонче.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
Как се прекъсва сега връзката с хбокс и има ли начин да се трие или да не се води хронология на скайп.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- BMW//MPower
- Потребител
-
Наскоро разцъках Лумиа 630 и забелязах,че моята 520-ка е по-бавна а все си мисля,че не трябва да е така.Паметта на телефона ми естествено е почти пълна(не знам дали е от значение).Въпросът ми е нормално ли е след около година използване да стане по-бавен и мога ли да направя нещо по въпроса“
- MOGY
- Obergruppenführer
-
Може би е заради по бързия процесор четириядрен на 1.2 твоя е две ядра на 1 гхр