Избор на велоергометър.
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: Избор на велоергометър.
Този продавалник избягвам да го ползвам, продадох няколко неща там и са бахти и гнусните хора, един часовник чисто нов давам го на плвин цена, пазари ми се за 20лв свалям му ги, псоле ми звъни още 10 че нямало да го вземе после, и следващия ден го пуска същия да го продава с 40лв отгоре, пускам си лаптопа един ми пише давам ти 30лв
, въобще не ми се занива с тия боклуци там.

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
- Мечтае да кара: Самолет
Е за такива изпрошляци нямам думи вече....
Ама все пак има изгодни неща там
Ама все пак има изгодни неща там
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
От три години съм с този, досега действа безотказно, и съм доста доволен.

п.с Като стана въпрос за бягане, от два месеца и аз започнах да тичам с основа цел да вляза малко във форма и да сваля някой друг килограм, въпросът ми е, бягам 5 дни в седмицата, по 30мин. и минавам около 5км. това достатъчно ли е като тренировка или трябва да ги увелича, за да е пълноценна тренировката?
п.с Като стана въпрос за бягане, от два месеца и аз започнах да тичам с основа цел да вляза малко във форма и да сваля някой друг килограм, въпросът ми е, бягам 5 дни в седмицата, по 30мин. и минавам около 5км. това достатъчно ли е като тренировка или трябва да ги увелича, за да е пълноценна тренировката?
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
DiMIcha84 написа:Като стана въпрос за бягане, от два месеца и аз започнах да тичам с основа цел да вляза малко във форма и да сваля някой друг килограм, въпросът ми е, бягам 5 дни в седмицата, по 30мин. и минавам около 5км. това достатъчно ли е като тренировка или трябва да ги увелича, за да е пълноценна тренировката?
6 месеца същото разстояние пробяхгвах в комбинацоя с разделно хранене и бях 15 килограма надолу.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
DiMIcha84 написа:От три години съм с този, досега действа безотказно, и съм доста доволен.
Бягането е добре, но много зависи от конкретния организъм - години, зависи какви кг си в момента, ръст, колко % мазнини имаш и т.н. За оптимални резултати има 3 основни фактора - хранителен режим, тренровка и почивка. Всичко трябва да е балансирано. В никакъв случай не трябва да гладуваш, защото това само ще ти забави метаболизма и може да станат по-зле нещата.
За оптимални резултати бих ти препоръчал 5 тренировки с тежести седмично и 5 кардио (по 30 мин както досега). Кардиото може да го правиш сутрин, но за оптимални резултати го прави непосредствено след силовата тренировка. Тя (тренировката с тежести) не я прави дълга - 45-55 мин е напълно достатъчно, но гледай да е ползотворна с добри натоварвания и по-малки почивки между сериите (30-40 сек.).
Ако искаш дай мейл да ти пратя моята програма, но е малко по-тежка и незнам дали ще ти върши работа.
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
niki_future написа:DiMIcha84 написа:От три години съм с този, досега действа безотказно, и съм доста доволен.
Бягането е добре, но много зависи от конкретния организъм - години, зависи какви кг си в момента, ръст, колко % мазнини имаш и т.н. За оптимални резултати има 3 основни фактора - хранителен режим, тренровка и почивка. Всичко трябва да е балансирано. В никакъв случай не трябва да гладуваш, защото това само ще ти забави метаболизма и може да станат по-зле нещата.
За оптимални резултати бих ти препоръчал 5 тренировки с тежести седмично и 5 кардио (по 30 мин както досега). Кардиото може да го правиш сутрин, но за оптимални резултати го прави непосредствено след силовата тренировка. Тя (тренировката с тежести) не я прави дълга - 45-55 мин е напълно достатъчно, но гледай да е ползотворна с добри натоварвания и по-малки почивки между сериите (30-40 сек.).
Ако искаш дай мейл да ти пратя моята програма, но е малко по-тежка и незнам дали ще ти върши работа.
Благодаря ти за изчерпателния отговор колега. Принципно досега не съм правил силови тренировки изобщо, но имам намерение да започна около ноември месец когато бягането вече ще е по трудно, и смятам че ще трябва да започна с някаква програма за начинаещи. Иначе започнах да бягам защото бях 120кг. 195см. и исках да сваля малко килограми преди да започна силовите тренировки, преди бягане приемам аминокиселини и фетбърнър, и веднага след като приключа пак взимам аминокиселини. Режим не спазвам, единствено намалих алкохола, сладкото и тестените изделия, сега съм 108кг. като горе долу съм доволен от резултата, но се чудя ако увелича малко натоварването дали няма да е по добре.
- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
Това, което си започнал е добре. Тъкмо и сърцето ти е започнало да свиква на натоварвания. Време ти е вече за силова тренировка с тежести. Разликата е, най-общо казано, че при кардио тренировка засилваш метаболизма за момента, а при силова за следващите 24-48 часа. Но трябва баланс между двете, за да не се получи обратен ефект, т.е. активация на катаболен процес. Както вече ти казах при комбинация на 45-55 мин тренировка и 25-30 мин кардио (препоръчвам крос тренажор) 5 пъти седмично ще постигнеш много добри резултати. Какъв бърнер пиеш? Какви аминокиселини? Аз от опит мога да ти кажа, че Амино 2700 излизат най-оправдани откъм цена/качество. Разбира се горещо препоръчвам BCAA, но излизат доста по-скъпо и е въпрос на финанси. Т.к. не е препоръчително да пиеш бърнера продължително време, може да пробваш течен Л-карнитин за един месец. Но трябва да знаеш, че който каквото да говори за добавките най-добре е да тренираш с минимално количество (ако може изобщо без). Просто колкото и да са безвредни и т.н. неимоверно натоварват черен дроб, бъбреци… Може да си вземеш витамин Ц и Магнезий с Б комплекс ако държиш да пиеш нещо, но на първо място трябва да са храненето и почивката. Предполагам че работиш и нещо друго, така чене претоварвай на тренировки. Тренирай за тонус и визия само. Добре си започнал с избягване на сладко и т.н. Не гладувай. Яж нормално, но качествени храни. Наблегни на леките меса – пуешко, телешко и пилешко, също яйца много, овесени ядки, броколи, кафяв ориз варен, хубаво сирене, ако ядеш картофи - само варени и т.н.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2