Lamborghini Gallardo

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Re: Lamborghini Gallardo

Мнение от МИТАКА1654 » 17 Окт 2014, 15:37

То, ако беше така нашия хубавец Камен Балбузанов (Куката) нямаше да навърта на ден по 100тина километра в Плевен с Aventador-а :mhihi:

Той си го кара Ламбото из града повече от някои бакшиши.Милан мангала от с.Горна Митрополия си кара Гаярдото из селото без проблеми,каза че му гори около 20/100 средно,въобще из селата около Плевен е масова гледка „земеделски производител" с Ламбо,458 италия,Бентли гт,мазерати некво си и т.н.,да ги видиш как се карат из ткзс-та и кравеферми.Така че може да се кара дори и на село суперавтомобил,щом може да се кара нафта за тракторите из полето със Кю 7,що да не може Ламбото да му се олайненат гумите малко.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 17 Окт 2014, 15:52

Като казахте за тоя Куката преди една седмица беше атракцията на Свищов..уникална кола! Снимката я свалих от нета..девойчето не го познавам :lol:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 17 Окт 2014, 16:10

оф, като си приказваме за Aventador-и

вдигнах го! :shock: :mhihi:

п.с. и ми се доигра NFS
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 17 Окт 2014, 16:12

doomy525 написа:Като казахте за тоя Куката преди една седмица беше атракцията на Свищов..уникална кола! Снимката я свалих от нета..девойчето не го познавам :lol:

Този автомобил във вторник премина на червен светофар на Sofia Land посока кулата :lol:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

Потребител
Аватар
Кара: ..
Мечтае да кара: M, M, M, M.....

Мнение от Vantage » 17 Окт 2014, 16:37

За Авентадора е ясно.... почти всеки ден засичам Балбузанов и колкото и пъти да съм виждал колата, винаги я гледам като хипнотизиран...просто изглежда все едно е от друга планета. И в движение, във високи обороти- гледката и звука са :paranoid: И наистина пуска от време на време по някое палаво пламъче отзад...сигурно са махнали катализатора :mhihi: Но и 700 к си е една доста добра сума...
Галардото е добър вариант за хора с по-малки възможности :mhihi: Незнам точно каква е цената на екземпляра, който колегата е набелязал, но ако не е много голяма разликата с новия модел, аз бих пробвал да се класирам за Huracan.

П.П. хубаво е да има и такива теми от време на време...малко разнообразие от 36ците за по 2-3 к. :mhihi:
...there is no replacement for displacement...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 17 Окт 2014, 16:51

UBAH5 написа:
doomy525 написа:Като казахте за тоя Куката преди една седмица беше атракцията на Свищов..уникална кола! Снимката я свалих от нета..девойчето не го познавам :lol:

Този автомобил във вторник премина на червен светофар на Sofia Land посока кулата :lol:

Хахах,този „автомобил“ въобще не знае,че съществуват такива животни,като светофар,лента и посока на движение,места за паркиране и т.н.Преди известно време,пред свидетели в оживен час,вкара обратно в патрулката с шутове и шамари двама милиционери пред хотел „Ростов“ в Плевен.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 17 Окт 2014, 16:56

Отворете нова тема за интересни факти около Куката. Тази е за друго. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Окт 2014, 17:03

То там не тема, а цял форум трябва да е :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

Мнение от oxam » 17 Окт 2014, 18:31

bum_bum написа:
jorsenbmw написа:Кара като леля ми.

jorsenbmw написа:прекален разход на гориво за възможностите на колата,каквото и да означава това.

Е тва е вече кофти. Ако вземе да кара нормално си представям кво става :mhihi:

имам лични наблюдения от един друг в10 мотор :mhihi: като го карам както трябва се радвам като падна под 35/100 на градско :shock:

иначе ми е най-хубаво на магистрала - 6та, 1400-1500 оборота и 120 км/ч на круз контрола (моят има афтърмаркет, слаган от някой мързелив американец) и с пуснат климатик падам на 11/100
Изображение Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 17 Окт 2014, 19:30

bum_bum написа:То там не тема, а цял форум трябва да е :mhihi:

:OT:
що бе, къв е тоя? сериозно питам :lol:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: ..
Мечтае да кара: M, M, M, M.....

Мнение от Vantage » 17 Окт 2014, 20:03

doomy525 написа:що бе, къв е тоя? сериозно питам :lol:

:OT:
Скромно момче с малък бизнес, което по някаква случайност няма проблем да кара с изцяло затъмнени прозорци... :mhihi: Спомням си и някои предишни негови коли: Carrera GT, GT3 RS, R8 и други подобни кошници. :smoke:

По темата...чакаме колегата да се похвали с някой бик и да пусне снимки да оплакнем окото и ние. За разхода си мисля, че ако ще си купувам Ламбо и подобни автомобили, 20-30 на 100 няма да ме притеснят силно. :D
...there is no replacement for displacement...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 17 Окт 2014, 20:22

Може вече да съм го споменавал, но съм имал възможност да карам Мурсиелаго преди 8-9 години. Дори две различни коли. Всичко ми се стори ужасно твърдо. Абсолютно неподходящ автомобил за градски условия. Около 10-15 километра се влачих из града на 1-2 скорост и направо ми се схвана левия крак от натискане на съединителя. На едното съединителя му беше заминал и от представителството обадиха цена от 8000 евро. Като качество на материалите едно ниво над Ферари 360 Модена, с което можах да направя директно сравнение. Предполагам, че Гаярдото е една идея по-приятно и леко за каране от Мурсиелагото, а и малко по-евтино като разходи по него. Ако можеш да си го позволиш, няма какво да му мислиш. Качваш се, караш и преценяваш дали ти харесва. На мен лично Астън Мартин ДБ7, което имах възможност да пробвам малко след това ми хареса повече и от Ламбото и от Ферарито - супер комбинация между спортна кола и лукс.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 17 Окт 2014, 21:34

да внимават, че тоя човек , как да се каже - не е от най-големите самаряни :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 17 Окт 2014, 22:00

ебахти държавата - всички знаят откъде са парите, и му треперят..... как не успяха да го думнат, нали го бяха гърмели преди години...
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 17 Окт 2014, 22:15

Механджията написа:ебахти държавата - всички знаят откъде са парите, и му треперят..... как не успяха да го думнат, нали го бяха гърмели преди години...

още по-тъпото е че доста му се кефят и припадат ... точно като к**ва пред милионер

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата