Най-добър Висок Клас SmartPhone ?
Модератор: Общи модератори
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Добре де, като малки деца се джафкате... аднроид или айфон... просто не мога да разбера. За всеки влак има пътници... хохо, според мен и двете платформи са яко дървени, но поради липса на по-добро това трябва да избираме. Айфона как ми е забивал, никога никакъв аднроид не ми е забивал така... даже и тъпата му батерия не можеш да извадиш..и така по цял ден.. и няма рестарт и няма рестарт.. .цепеница.. мразя ги... направени са за маломни американци. Андроида си е просто дървен.. но това всички си го знаем.. ниска стабилност но поне предвидима... лесен ресет хаха. Най - доброто в жанра смартфон си остава безсмъртната Nokia 6310i йейе... 

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
MonsteR написа:даже и тъпата му батерия не можеш да извадиш..и така по цял ден.. и няма рестарт и няма рестарт.. .цепеница.. мразя ги... направени са за маломни американци.
Home бутона + Power ON/Off да ги задържиш не е проработило? Сигурен ли си?

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Приказки от 1001 нощи.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Грубо като сметна някъде около 2000 дни съм ползвал Айфон, как пък така един път не ми заби, че да трябва да го рестартирам?
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
bum_bum написа:Грубо като сметна някъде около 2000 дни съм ползвал Айфон, как пък така един път не ми заби, че да трябва да го рестартирам?
+1, но аз съм с около 1000 дни

@MonsteR само като стигнах до частта от поста ти в която казваш, че "няма рестарт" срях да чета просто нямаше смисъл

- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
Вчера си "играх" с едно Xiaomi - е няма такъв телефон - как не лагна 1 път за каквото и да е, предвид, че беше пусната камерата, видео 1080р, теглех торент, свиреше музика, пусната навигация и цъках игра и пак всичко върви мазно.
Беше си издевателство отвсякъде и батерията си заминаваше бързичко, но играчката се представи отлично. Един приятел има сервиз за телефони и ми каза, че е отварял няколко такива за да ги чисти, вътре били направени адски добре - надеждно и подредено. Чудя се дали като ми писне лумията да не си поръчам един и аз...
Беше си издевателство отвсякъде и батерията си заминаваше бързичко, но играчката се представи отлично. Един приятел има сервиз за телефони и ми каза, че е отварял няколко такива за да ги чисти, вътре били направени адски добре - надеждно и подредено. Чудя се дали като ми писне лумията да не си поръчам един и аз...
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
Не знам какво ви навежда на мисълта, че вие сте представителната извадка на потребителите на айфон... не падам от небето и много добре знам как се рестартира. Случвало ми се е 2 пъти за 1 година.. все още съм с него, но ще се отърва при първа възможност. Има много недостатъци лично за мен... но това си е мой проблем. Напълно съм съгласен че е наистина елементарен за работа и обема от потребители 60% + сигурно поради точно този факт ще го хареста и предпочетат. Тази машина обаче е направена с дълбоката мисъл да плащаш за всяко нещо и изобщо.. да си плащаш, няма такъв малоумен интерфейс за връзка с ПЦ... сега ще кажете, че не е малоумен.. ама мен не ме интересува точно това(щото епъл иска твоите $). Просто не залягайте толко много зад определена платформа модел.. трябва да се опитват различни и да намерите вашия. Интересен факт също е че епъл хората са нещо като сектанти.. не искат да чуят за нищо друго.. не знам защо е така.. просто е факт. В ЮК всички живо цъка айфон.. в УС обаче насищането не е толкова голямо.. има всякви марки. Според мен част от манията на айфон е сървиса, който получават на запад потребителите от епъл не толкова машинките...

Било предназначено да си плащаш... Ми хората не са го направили за клошари, сещаш ли се?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
MonsteR написа:Тази машина обаче е направена с дълбоката мисъл да плащаш за всяко нещо и изобщо.. да си плащаш
На андройд приложенията също са платени и така би трябвало да бъде ! ( това,че могат да се свалят без да плащаш е друг въпрос.)
Винаги съм съпортвал хората който пишат приложения защото от малък имам интерес към това и като цяло програмиране и хич не е лесно и не смятам да плюя на труда на тези хора които доста се стараят. Особено за 2-3 лв. на фона на 1000-1300лв. за iPhone ! Жалко,че повечето хора не са така и не им дреме. Сигурно съм един от малкото които си е плащал за Андроид приложения, но да плащал съм и не съм съжалявал.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Хаос написа:Било предназначено да си плащаш... Ми хората не са го направили за клошари, сещаш ли се?

Прощавайте, не се сдържах. Точно 2 мин., след като прочетох поста качиха това меме в гага-та.

Без страх, без спирачка!
Въобще не съм съгласен за плащането, ако не си плащал при андроид спокойно може да не плащаш и тук. Е зависи какво искаш да правиш и кога т.е. преди или след като е излязъл джейлбрейк
Нещата са по ограничени, трябва да си нагласиш кое как ще правиш за да ти е лесно. При андроид носех малък кабел с мен и включвах където ми падне телефона. Сега почти не свързвам айфон, но и не усещам нужда, има предостатъчно места в интернет, където всичко може да ми е на разположение като се наложи. Най-много да ми потрябва юсб флашка пък той айфона не става за това
За забиването въобще не съм съгласен, но там нямам стаж - 2-3 месеца само. Но определено това е най-силната черта на "опростената" ОС

За забиването въобще не съм съгласен, но там нямам стаж - 2-3 месеца само. Но определено това е най-силната черта на "опростената" ОС
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
Ти какво говориш? Разискваме стандартна функционалност на устройството - с джейбрейк можеш да създадеш брик... хохо.. Изобщо не говорим за апс.. и за ай-фон има много и добри безплатни апс. Става въпрос че малката гнус е направена да източва сметката.. с единствена мисъл за това... тя и за това има толкова хубав екран.. за да точи по лесно. Андроида и на него му се иска същото нещо да направи, но според мен създателите му не са били толкова безсърдечни и са оставили много вратички на потребителите.

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
От всичко прочетено в поредната интересна тема, излиза, че най-хубавият телефон е този със следните характеристики:
Минимална цена, там се класират китайските с максимум ядра, ром и рам
Максимално голям екран
Да е отворена система, за да може поне 10 пъти на ден да се закача към всеки компютър, да се сваля и качва я филм, я тонове и т.н.
Минимална цена, там се класират китайските с максимум ядра, ром и рам
Максимално голям екран
Да е отворена система, за да може поне 10 пъти на ден да се закача към всеки компютър, да се сваля и качва я филм, я тонове и т.н.