"специално" паркиране
Модератор: Общи модератори
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Re: специално паркиране
И на мен не ми е приятно някой да ми удря вратите, но това са хора със същото (не)мислене, като тези които спират на две паркоместа, защото имало много свободни или за да не ги очукат съседните коли. Същите, на които им пречат всички останали участници в движението; правят ляв завой от дясна лента, защото бързат; паркират на втора линия, защото бързат; не си плащат синята зона, защото са за бързо, а после "Що ме отнесе паяка?".
Ето нещо ново:
Сондьора написа:Много по-зле има...
Ето нещо ново:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна sapio на 22 Окт 2014, 7:56, променена общо 1 път
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
В БГ явно много хора се имат за турбогазари!
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
Лично подкрепям това с лепенкирте. Даже преди време имаше инициатива и се лепяха такива на които пишеше "Паркирал си като идиот".
- sapio
- младши ентусиаст
-
Ето и един пресен:
- sapio
- младши ентусиаст
-
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
bam-bam написа:sapio написа:Ето и един пресен:
Хах !
Този е от наште ... не се брои !
баце ти всички са от наште бре на снимките:)
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Мисля, че не ме разбра какво исках да кажа 
Той човека като се припознае, ще си каже , що нарушава правилата

Той човека като се припознае, ще си каже , що нарушава правилата

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
на ви още един от днес

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
понякога когато някой е спрял като идиот, ти трябва да спреш до него и после той като се махне, изглежда, че ти си идиота 

Не знам, колко трябва да си смел или тъп (едно от двете е , но не съм сигурен кое) за да спреш по този начин. Смел , че да си кажеш, никой нищо не може да ми направи на колата, тъп- да не го осмислиш. Защото аз никога не бих се замислил да спра така, поради ред причини. От морална гледна точка, защо да го правя, аз съм нещо по-специално от другите хора ли? Аз съм по-голям тарикат от другите? Страх ме е за колата (нищо че не е скъпа и готена, но с това разполагам и нямам други възможности), да не я надраскат, откъртят нещо, счупят някой джам, както по горе се спомена с павета и т.н. После само разправии, пари, време и то за някаква абсолютна глупост, че не си направил 1-2 маневри. Както казах, трябва или да си мега смел или мега тъп. Това е според мен. Ама тъп , говоря за мега тъп, тип дебил, който като му говориш и кажеш 2-3 изречения, и той да е още на първото , като изобщо не е в разговора горкия. В последно време се убеждавам в това, че тъпанара може да те разбере само по един начин и това не са приказките, за съжаление. А чистия и брутален бой. На такъв трябва да му се нацепи канчето, ако искаш да те разбере, защото чисто и просто не е достигнал нивото на разговори и осмисляне на думички. Затова си служи само с едно, с първичното, закона на джунглата, кой е по-по-най. Като му надделееш и той почва да те слуша и уважава. Колко е жалко само. Много примери имах, за съжаление, за да стигна до този извод и съвсем не ме разбирайте погрешно, аз съм против този начин и винаги се опитвам да оправя нещата с приказки, но като имаш с/у себе си един разярен "питбул" на който устата му пръска слюнка в процеса на "разговора" и чака всеки момент да ти скочи, друг начин няма. И накрая всичко се свежда до това дали си победил било то чрез приказки или чрез физически контакт.
Та най-добре е мисля, да не обръщате толкова много внимание на тоя и оня как спрял, защото само си хабите нервите, а тях няма кой да ви ги върне. Ти бъди човек и най-вече израстващ, а оня го остави да си мре в помията, защото са малко тези които се усещат къде са и че трябва да се променят, но за това си трябва и акълец. Цивилизованият начин за оправията на тия е да си има лице поставено в такива райони и глобички. Поне ще влизат пари в хазната.
Та най-добре е мисля, да не обръщате толкова много внимание на тоя и оня как спрял, защото само си хабите нервите, а тях няма кой да ви ги върне. Ти бъди човек и най-вече израстващ, а оня го остави да си мре в помията, защото са малко тези които се усещат къде са и че трябва да се променят, но за това си трябва и акълец. Цивилизованият начин за оправията на тия е да си има лице поставено в такива райони и глобички. Поне ще влизат пари в хазната.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Не забравяйте, че в сегашните шофьорски курсове и изпита пред КАТ няма полигон. Милото ми като взе книжка на дърти години, имаше някаква бегла представа къде точно и се намира колата на пътя. Плюс минус два метра. И от некадърност си паркираше точно така. Като и направех забележка ми се дърпаше, че КАТ са оценили способностите и като шофьор а аз само издребнявам и се заяждам
На всичкото отгоре най и прилегна да ми кара джипа дълга база и беше някаква трагедия. А не го правеше нарочно и без връзки си взе изпита пред КАТ. След три години нещата си дойдоха на мястото, но в началото беше ад.

- sapio
- младши ентусиаст
-
В минимална защита, ще кажа, че мястото наистина е малко недомислено.
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
А колата е толкова хубава.......

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Е колко да е хубава.Той човека си плаща на вноски гражданската,че явно му идва нагорно наведнъж.
Вероятно и гражданската му съвест е на вноски и него ден не е била платена.
Вероятно и гражданската му съвест е на вноски и него ден не е била платена.