Проблем с форума
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с форума
Колеги, от известно време като се пробвам да вляза във форума и ми изписва ето това:
''На хоризонта се задава сайт със злонамерен софтуер
Понастоящем извършители на атака срещу bmwpower-bg.net може да опитат да инсталират опасни програми на компютъра ви, които крадат или изтриват информацията ви (например снимки, пароли, съобщения и номера на кредитни карти).''
И не мога да вляза, като ми го покаже това съобщение. Напоследък взе да се случва постоянно... Проблема само при мен ли е или нещо става със форума
Понастоящем извършители на атака срещу bmwpower-bg.net може да опитат да инсталират опасни програми на компютъра ви, които крадат или изтриват информацията ви (например снимки, пароли, съобщения и номера на кредитни карти).''
И не мога да вляза, като ми го покаже това съобщение. Напоследък взе да се случва постоянно... Проблема само при мен ли е или нещо става със форума

..Bayerische Motoren Werke..

- Gatz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '12 Е70 40d
Re: Проблем с форума
M-coupe написа:Колеги, от известно време като се пробвам да вляза във форума и ми изписва ето това:
Аз имам същият проблем !!!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
абе аз си мисля че ненормалния ми еипълски лаптоп го прави това а то какво било...
явно има друг проблем
явно има друг проблем

- Tsaneff
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 TOURING 3.0D
Решение при Гугъл Хром: Влизате в Настройки, цъкате Разширени настройки, в раздел Поверителност има една отметка, която трябва да се махне: Активиране на защитата срещу фишинг и злонамерен софтуер. Но да предупредя, че така няма да ви предупреждава за други сайтове...
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Продължава да съобщава, че сайтът е знонамерен. 

Аз не мисля, че някоѝ ще тръгне да хаква форума, ама ме дразни това съобщение
или може би това е отвесна атака на масоните заради политическата тема и агентите тук.. 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
и при мен е по същия начин 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Google ни е маркирал като злонамерен форум!
Единственото решение е администратора да пусне една молба до чичо Гугъл да ни отмаркира!

Единственото решение е администратора да пусне една молба до чичо Гугъл да ни отмаркира!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Проблема е отстранен, скоро предупредителното съобщение ще изчезне.
Ще ви помоля когато имате проблем с форума да пуснате постове/теми в съответният за целта раздел.
Ще ви помоля когато имате проблем с форума да пуснате постове/теми в съответният за целта раздел.
10 мнения
• Страница 1 от 1