Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

Мнение от TNT » 24 Окт 2014, 23:10

Защо? Според мен Windows е по-добре от Android :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Окт 2014, 0:06

Гадното усещане че андроид е кофти идва от ниските класове смарт устройства с андроид.
Няма по-голямо прецакване от нисък клас смартфон, независимо windows или андроид.
Всичко останало, андроид vs IPhone vs windows phone са тотални глупости и комплекси (говоря за високите класове)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 25 Окт 2014, 0:09

Както и висок клас на андроид след няколко години. За мен не е нормално един телефон след 3-4-5 години да е направо неизползваем. Просто при ниския клас тези години са по-малко.
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 25 Окт 2014, 0:25

И кво. Samsung Galaxy S2, който подарих на приятел, че си взех Note 3, в момента е с най-новия Андроид, обновява си се,
работи в пъти по-бързо от iPhone на същите години с най-новия iOS. Да не кажа, че работи десетки пъти по-бързо :idea:
И това е телефон на повече от 3 години :idea: Само му смених задния панел и батерията преди да го подаря, че иначе ебаси подаръка щеше да е :ok:

Та Android телефон от висок клас си е най-читавото за мен :idea: Мога да му сложа каквото си искам,
има софтуер за него и работи супер яко. Сега чакам Note 4 или Nexus 6, да видим :ok:

Cyberloner написа:Та за софтуера:
Предимства на ябълката:
1. Работи стабилно, особено ако програмата идва от компанията-разработчик или от някой дето вече много пъти е писал софтуер за тях - просто са запознати до болка с желязото и особеностите му и си знаят как се правят нещата.
2. Приличен избор хубави програми, които работят бързо и безпроблемно.
3. добра поддръжка и грижа за клиента от страна на компанията-производител

Тия факти как точно ги установи :?: Все пак разработчиците са едни и същи. Приложения за Андроид надхвърлят
тези за iOS и са доста стабилни и т.н. Да не говорим, че има хиляди хора, дето блъскат свободен код за Андроид.
Та това дето си го написал никак не е вярно :idea: Днес един колега ми показваше как като си чете мейла на iPhone-а
щяло да му се покаже на MAC-а нотификейшън и ще продължи да го чете от там и от 10 пъти стана 1 :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Да не говорим, че в Андроид телефоните има такива неща, дето iOS потребителите ще ги видят след 2-3 години :idea: :idea: :idea:
Визионера го няма и Apple вече не са това, което бяха :idea: :idea: Сега са просто име и зомбита гравитиращи около него :idea:
Последна промяна zAcK на 25 Окт 2014, 0:36, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 25 Окт 2014, 0:36

И аз съм имал галаксита :mhihi: А и с кой последен андроид е това С2 :lol:

П.П. Ти iPhone имал ли си?
Последна промяна TNT на 25 Окт 2014, 0:38, променена общо 1 път
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 25 Окт 2014, 0:37

TNT написа:И аз съм имал галаксита :mhihi: А и с кой последен андроид е това С2 :lol:

П.П. Ти iPhone имал ли си?

С 4.4.4. :idea: Имам и iPhone 5 ;) Та споко :idea:
Последна промяна zAcK на 25 Окт 2014, 0:39, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 25 Окт 2014, 0:38

Официално?
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 25 Окт 2014, 0:40

TNT написа:Официално?

Не :idea: , но си се обновява :mhihi: И какво като не е официално, не забива и работи.
И работи много по-бързо от iOS 8.1 на някой iPhone-и ;)

На Note 3-ката съм с 4.4.2, да :mhihi: Старичък е :ok:

P.S. Иначе мисля да си взема MacBook Pro, та не съм чак такъв хейтър :mhihi: Просто едно е BSD-то на MAC-а,
друго е скапания iOS на прехваления иФон :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Окт 2014, 0:43

zAcK написа:И кво. Samsung Galaxy S2, който подарих на приятел, че си взех Note 3, в момента е с най-новия Андроид, обновява си се,
работи в пъти по-бързо от iPhone на същите години с най-новия iOS. Да не кажа, че работи десетки пъти по-бързо :idea:

Kooooo :shock: :shock: :shock: НЕ!

Тва говно Галакси С2 изобщо е някакво толкова тотално недоразумение, че изобщо не трябва да се нарича телефон. 15 броя не са рутвани, бутвани и т.н. Инсталирана има само една допълнителна програма. Всичко останало си е оригиналдъ. Ако можех бих го забранил със закон тва.

Изображение

Относно бизнес телефоните, че нали за това е темата и нещата, дето в ИОС ще ги видим след години... с ИОС 8 и Йосемит ОСХ хандроида имат малко да догонват ми се струва.
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 25 Окт 2014, 0:46

bum_bum написа:Тва говно Галакси С2 изобщо е някакво толкова тотално недоразумение, че изобщо не трябва да се нарича телефон.

И защо, ако можеш да обясниш :D Все пак е вече близо 4 годишен телефон.
Ако искаш може да взмем един S2 и един iPhone 4s с последните iOS и Cyanogen 4.4.4 и да ги тестваме :?:

iPhone 4s е по-нов, ама щото iOS 8.1 май не става за iPhone 4, та те така :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна zAcK на 25 Окт 2014, 0:50, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 25 Окт 2014, 0:49

Първо - на 4 конкурент е С1.
Второ - 4.4.4 не е официалния софтуер, така че все едно сравняваш БМВ с чипосан мерцедес :mhihi:

П.П. Гледам се edit-на :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Окт 2014, 0:50

Те тук са пред мен и двата. Той и 4-ката е там някъде на годинки. Самсунга е чистак-бърсак нов, а Айфоня е видял бая служба.

Не знам тоя цианохуй какво е ама ако предположим, че търсим бизнес телефон и аз съм да кажем един бизнесмен тоя телефон ми трябва да го извадя от кутийката и да работи, а не да търся цианонещо си и да ровя цял ден по форумите, че да търся как да го ъпдейтнва.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 25 Окт 2014, 0:50

bum_bum написа:а не да търся цианонещо си и да ровя цял ден по форумите, че да търся как да го ъпдейтнва.

:bchug:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 25 Окт 2014, 0:52

bum_bum написа:Не знам тоя цианохуй какво е ама ако предположим, че търсим бизнес телефон
и аз съм да кажем един бизнесмен тоя телефон ми трябва да го извадя от кутийката и да работи,
а не да търся цианонещо си и да ровя цял ден по форумите, че да търся как да го ъпдейтнва.

:yes: Тук си прав и това не го отричам. Така е :idea:
Ама пак да попитам, с какво един iPhone 6 е по-добър от Note 4 например :?:

Колкото до търсенето, не е толкова сложно :mhihi: Става за 5-10 мин. и после се обновява автоматично,
при това всеки ден, защото опън сорс дивелъпърите са ненормални :mhihi: :mhihi: :mhihi:

P.S. Да не задълбаваме тая тема, че още помня годините, когато сума бизнесмени бяха с джейлбрейкнати айфони :mhihi:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 25 Окт 2014, 1:03

Не знам за Note 4, ама S5 е баси тоягата :mhihi:
https://www.youtube.com/watch?v=nCln9_mgZJo

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата