Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 525D
Мечтае да кара: M5
Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....

Re: Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

Мнение от RIDDICK » 25 Окт 2014, 1:15

Galaxy S5 е най доброто за момента на пазара

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330xd LCI

Мнение от hamann25 » 25 Окт 2014, 1:17

RIDDICK написа:Galaxy S5 е най доброто за момента на пазара

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

За мен ноте 4 ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Окт 2014, 1:17

Не съм имал Ноут и нямам идея с какво Айфона е по-добър (освен чисто субективните неща, че не е направен от евтини пластмасарии и гаден метал :mhihi: )

Но, мога да кажа как е за Айфона. Звъни телефона, звъни и компа. Искам да се обадя- цъквам срещу името или телефона някъде в компютъра. Няма значение къде го видя- адресна книга, Гугъл контакти, мейл или друго място. Телефона го набира и си говоря от компютъра. Същата работа и с СМС-ите.

Каквото имам на компютъра го имам и на телефона. Работя върху файл, затварям го и после отварям и гледам или правя нещо върху него от телефона и обратното.

Отварям лаптопа и няма нет- пускам уайърлеса и без значение телефона дали е в чантата, джоба или гъза ми лаптопа се свързва и ползва неговия интернет.

Отделно хвърлям файлове на от телефона на компютъра и обратно с едно натискане, пълна съвместимост на поща, уеб, таблици, документи, бележки, карти, съобщения, разговори, римайндъри, календари, контакти и т.н..

Без да търся и да свалям програми, платени или безплатни без да ровя и да търся как да настроя и да го подкарам.. каквото ти трябва за да си вършиш работата е там, има го и работи. :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 25 Окт 2014, 1:22

© написа:Отдавна, но може да ни оставиш да си чешем езиците на тема андроид vs ios :mhihi: Тия с уиндос въобще да не се обаждат, че като гледам са двама -трима и просто нямат шанс в борбата :mhihi:

Спокойно, тук сме. :mhihi: Макар, че ВП 8.1 е перфектна за момента, ВП10-та ще си покаже зъбките, още малко ще почакаме. :mhihi: :yes:
Общо взето едина OS за всичко, както при Айфона и Мак. Но на разумна цена! :) В момента това се случва и то на доста бързи обороти. Имат да наваксват доста. :)
п.п. Хубаво е да се направи една тема OS vs OS за телефони! :idea: Естествено и стриктно да се подържа, че ще стане мазало. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Окт 2014, 6:47

Баси чудесата имали тея ябълки,тъпото е че ги имах и при тоя "тъп" SGS2 със сток ос.
Толкова хейт тука от хора,които нямат идея какви приложения има дадено устройство програма,ама като го открият на своето устройство направо го обявяват за единствено.
Все едно да си купиш кола и да разбереш че има климатик и подгряване на седалките и обявиш че това е единствено и неповторимо и се среща само в тая марка...въпреки че екстрата е от преди 50 години.
А такива изавления че видиш ли имаш SGS4. и ще го нарежеш щото бил баси тъпият апарат е показателно за пълно техническо невиждане (слепота)

П/п
Приятел програмист пише доста за IPhone, има само такива телефони,само такива компютри и...онзи ден откри и се впечатли от андроид под формата на Нексус 5.
Та някакси по се доверявам на професионалисти в избора и впечатления.

П/п 2
Убеден съм че с моят SGS4, освен дизайн,не може да му се опре на възможности,споделяне и тн която и да е ос,еле пък ябълка,пък вие си "откривайте" "уникални" неща на ипхонето.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 25 Окт 2014, 10:00

bum_bum написа:Не съм имал Ноут и нямам идея с какво Айфона е по-добър (освен чисто субективните неща,
че не е направен от евтини пластмасарии и гаден метал :mhihi: )

Има си джилязу и е доста по-приятен. Вече имах възможност да ги сравня двата :ok:
По-голям дисплей има с 0.2 инча :mhihi: за същите размери. Сменя му се батерията.
Има писалка, която на мен ми върши доста работа. Мултитаскина му е много як и т.н. :ok:
Не ми се изброява сега, че нямам време. И двата са много добри, но Note 4 за мен е по-як - Булдозер :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от azotos » 25 Окт 2014, 11:10

Зак,
ако говориш за корпуса на Ноут 3 къде точно видя джилязу :D . Ползвам го от около година и наскоро забелязах, че му се е спукала на моя, пластмасовата рамка около дисплея, точно в участъка където е изтънена за леглото на стилуса .Съответно смяната и върви със смяна на дисплея (тоест няколко стотин лева) и далеч не е гаранционен ремонт, а като се зачетох из нета, не е и единичен случай. И това без никакви сериозни падания изтървания и други драми.
Поне по времето когато излезе това си беше топ-модела, на най-големия производител на смартфони на планетата, а да е с корпус от най-долнопробната пластмаса ...неам думи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Все си мисля, че бих предпочел, изцяло алуминиев корпус, дори с риск да се налага, от време на време да го изправям с точилката :mhihi: :mhihi: .

BTKF8Hb.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 25 Окт 2014, 11:11

bum_bum написа:Каквото имам на компютъра го имам и на телефона. Работя върху файл, затварям го и после отварям и гледам или правя нещо върху него от телефона и обратното.

Отварям лаптопа и няма нет- пускам уайърлеса и без значение телефона дали е в чантата, джоба или гъза ми лаптопа се свързва и ползва неговия интернет.

Отделно хвърлям файлове на от телефона на компютъра и обратно с едно натискане, пълна съвместимост на поща, уеб, таблици, документи, бележки, карти, съобщения, разговори, римайндъри, календари, контакти и т.н..

Без да търся и да свалям програми, платени или безплатни без да ровя и да търся как да настроя и да го подкарам.. каквото ти трябва за да си вършиш работата е там, има го и работи. :dunno:

Айй стигъ бе :shock: :dunno: Тва е нечувано и невиждано за останалия свят извън ябългите :mhihi: Тряя се зема да се ръсна 2 бона за Айфон и още 5 за лаптоп , барем да мога с "едно кликване" да си прехвърлям файловете :lol: :lol: :mhihi:
Да ти подшушна на ушенце , че моя прост и забиващ Андроид си е шернат към локалната мрежа и си свалям и качвам файлове където и когато си поискам на телефона и обратно :winky:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 25 Окт 2014, 11:24

azotos написа:Зак,
ако говориш за корпуса на Ноут 3 къде точно видя джилязу :D .

За Note 4 говорим, нали него сравняваме с iPhone 6. То Note 3 няма с кой iPhone да бъде сравнен :mhihi:
Преди iФеновете само риваха, вижте си големите телефони , сега те да се видят - същите размери, по-малък дисплей :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 25 Окт 2014, 13:08

Е.Димитров написа:Баси чудесата имали тея ябълки,тъпото е че ги имах и при тоя "тъп" SGS2 със сток ос.
Толкова хейт тука от хора,които нямат идея какви приложения има дадено устройство програма,ама като го открият на своето устройство направо го обявяват за единствено.
.

Сподели, ако обичаш как през Галакси 2 говориш по тел от компютъра, пишеш СМС, работиш върху един и същ файл от мястото на което си прекъснал, ползваш му интернета без да шерваш от у-вото и т.н.?

don_gori написа:Да ти подшушна на ушенце , че моя прост и забиващ Андроид си е шернат към локалната мрежа и си свалям и качвам файлове където и когато си поискам на телефона и обратно :winky:

Нещо явно не си ме разбрал. За да отворя файл върху, които съм работил от едното у-во на другото не е необходимо да съм в същата мрежа, не е необходимо да съм в стаята, града и дори страната или континента. За кви локални мрежи ми говориш?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 25 Окт 2014, 13:12

bum_bum написа:За кви локални мрежи ми говориш?

Остави ... явно с тея ябълки са ви върнали в началото на 90-те , щом и 16 гиги били нещо достатъчно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 25 Окт 2014, 14:13

bum_bum написа:
Е.Димитров написа:Баси чудесата имали тея ябълки,тъпото е че ги имах и при тоя "тъп" SGS2 със сток ос.
.

Сподели, ако обичаш как през Галакси 2 говориш по тел от компютъра, пишеш СМС, работиш върху един и същ файл от мястото на което си прекъснал, ползваш му интернета без да шерваш от у-вото и т.н.?

don_gori написа:Да ти подшушна на ушенце , че моя прост и забиващ Андроид си е шернат към локалната мрежа и си свалям и качвам файлове където и когато си поискам на телефона и обратно :winky:

Нещо явно не си ме разбрал. За да отворя файл върху, които съм работил от едното у-во на другото не е необходимо да съм в същата мрежа, не е необходимо да съм в стаята, града и дори страната или континента. За кви локални мрежи ми говориш?

Te тея неща от колко години ги има ама някой си мисли че сега е открил топлата вода :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 25 Окт 2014, 14:38

don_gori написа:

Остави ... явно с тея ябълки са ви върнали в началото на 90-те , щом и 16 гиги били нещо достатъчно :mhihi:

Не знам за какви 16 гиги говориш, аз имам 128гб на телефона :dunno:

Никой не ми отговори на въпросите обаче.. имало ги. Кой телефон? Как се ползват тия опции, дето ги "имало"?

Посочи ми телефон, марка и модел отпреди "колко години" на който затварям файла в къщи, нямам wifi, мрежи, шеринги-меринги ставам и отивам някъде, отварям телефона и файла е там. Нека всички да чуем марка, модел на телефона и година на производство.

Да не се окаже, че бъркаме понятията нещо. Тук не говорим за Дропбокс, Гугъл Драйв и т.н., които и на Айфон си ги има от сигурно 4-5 години да си качваш снимки и документи там.
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 25 Окт 2014, 15:24

Сигурно ги има в някой custom цианошит rom :D
Андроида уж има страхотна функционалност, а елементарни неща са недодялани. Искам като си сменя телефона за 5 минути нещата да ми се връщат обратно, всичките ми 40 аппа във версията в които съм ги оставил, настройките им, снимки, бележки, файлове и всякви глупости, все едно не съм го сменял. И при условие, че съм на 250км от компютъра. Това става при iPhone с 2 натискания, без да му качвам незнам си кви ромове и аппове. Така като опре до клауд сървиси, apple-ския за мен лично е доста по-напред от google-ския.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Окт 2014, 15:54

bum_bum написа:
don_gori написа:

Не знам за какви 16 гиги говориш, аз имам 128гб на телефона :dunno:

Никой не ми отговори на въпросите обаче.. имало ги. Кой телефон? Как се ползват тия опции, дето ги "имало"?

Посочи ми телефон, марка и модел отпреди "колко години" на който затварям файла в къщи, нямам wifi, мрежи, шеринги-меринги ставам и отивам някъде, отварям телефона и файла е там. Нека всички да чуем марка, модел на телефона и година на производство.

Да не се окаже, че бъркаме понятията нещо. Тук не говорим за Дропбокс, Гугъл Драйв и т.н., които и на Айфон си ги има от сигурно 4-5 години да си качваш снимки и документи там.

На бързо само да кажа.
За разговори не ми се е налагало през компютъра ,но нещо си спомням Phоne to Pc имаше програма и я ползвах по едно реме отдалечено през компютъра да пиша СМС ,да драг енд дроб от телефона директно на ПЦ и обратно,да вдигам на обаждания,но не съм го ползвал,да шервам камерата през интернет на телефона към ПЦ и още доста неща.
За документите-
Не работя по документи на телефона,но ей сега се загледах в гугъл драйф че едни неща съм отворил някога и точно това прави,стои като "лайф фрейм" и от където и да го барнеш ,веднага се променя на всякъде и в телефона.ама сега се зачетох че не говориш за тези неща (всъщност ми стана интересно,как като без wifi,шеринг и тн,отваряш телефона и той файла там,малко странно без интернет се случват нещата,освен ако не е някаква нова технология)
Но пък доста си ползвам да си шервам екрана на телевизора ми ,снимки,музика,клипове дето съм си свалил съвсем спокойно на картата памет,дори лайф стрим може на телевизора да се пусне от телефона.
Да не говорим за разделяне на екрана (то май само самсунг го има за сега) и горната част може да си гледаш клипове,от долу да правиш нещо друго,която екстра аз не съм ползвал.

Интересното е друго,до онзи ден феновете на ябълката се кълнехте че 4 инча е супер и напълно достатъчно,усмивахте другите с техните тивита ..ама след като айфон направиха 5-6 инча устройства,някакси постепенно започнахте да приемате и тази теза,което е показателно за тесногръдие малко,да ме извиняваш.

Единственото дизайна на ябълката е чудовищен...но леко започва и това да не е правилно твърдение,започва да става малко гейски дизайна,но пък въпрос на вкус разбира се.
И отново да кажа-всички влакове имат пътници,но е хубаво все пак пътниците на някой влак да са малко по-малко агресивни в рекламата на ...влака си :bchug:

b00st написа:Сигурно ги има в някой custom цианошит rom :D
Андроида уж има страхотна функционалност, а елементарни неща са недодялани. Искам като си сменя телефона за 5 минути нещата да ми се връщат обратно, всичките ми 40 аппа във версията в които съм ги оставил, настройките им, снимки, бележки, файлове и всякви глупости, все едно не съм го сменял. И при условие, че съм на 250км от компютъра. Това става при iPhone с 2 натискания, без да му качвам незнам си кви ромове и аппове. Така като опре до клауд сървиси, apple-ския за мен лично е доста по-напред от google-ския.

Извинявай,какво каза?!
2 пъти губя данни на айфона заради някакъв крив рестор,да не казвам колко колежки се върнаха в първи клас без контакти и всичко.
В андроид всичко се пази,дробокс и други облаци,както и самсунг си имат собствен за апаратите, пазят всичко,както и официално на гугъл услугата и само като си сменя телефона,както стана от SGS2 към SGS4-всичко си се наля,дори историята на кого съм звънял и кой ме е търсил,дори и динамичният тапет на началният екран ми се смени.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата