Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Re: Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

Мнение от © » 26 Окт 2014, 9:07

Явно хората, които искат да имат инфраред порт на телефона си купват андроид, останалите айфон :mhihi:
Уиндос не знам дали използват тази екстра
Titanium backup не би бил по силите на 90% от хората с айфон, за андроид процента естествено за андроид процента е много по-малък - обяснимо е защо

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 26 Окт 2014, 11:31

Nedko Anev написа:Винаги съм се чудил кой идиот (с извинение) се прибира вкъщи, сяда си в хола и вместо да се протегне да вземе дистанционното от масата си вади телефона губи си времето да пуска App за да си пусне телевизора или каквото и да е друго.

Ми нормално да се чудиш щото такива неща в близкото десетилетие на ябълката си няма да видиш и евентуално ако го пуснат някога и го пробваш ще се увериш колко е удобно и практично :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Окт 2014, 13:49

Нямам идея защо така заклеймявате IR като дистанционно на мобилен телефон,след като все още всички климатици и 99% от телевизорите ползват IR ,ако че технологията е на 50 години.
Всъщност малко бъркате,IR на телефона ми е само като за дистанционно ,мисля че не може да се трансферират данни.

Искам и да внеса някаква яснота относно моята позиция за смарт апарати.
Първо,за мен ниският клас смарт апарати са само разочарование за потребителите и така се разочароват от операционната система.
Второ,когато някой пита "какво да си купи" като мобилен апарат със операционна система ,без да има претенция каква,винаги го съветвам да си вземе айфон ,като смарт устройство,защото знам че който няма претенции ,няма да му е интересно да си рови в апарата и перфектен за това е айфон.

Слави
Аватар

Мнение от © » 26 Окт 2014, 15:44

С това последното си напълно прав, взема айфон и няма какво да му развали :mhihi: Някои хора търсят точно това и от там идват споровете
Трансферирането на данни само през WiFi, даже като казахте че пускате климатиците взех да се чудя какви са тия климатици с WiFI :mhihi: инфрачервения порт съвсем го бях забравил

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 26 Окт 2014, 16:57

Абе вие не разбрахте ли, че във форума на БМВ Клуб БГ НЕ се толерира нищо друго, освен BMW и iPhone ? :D батките тука си ползват айфони, разбираш ли, и всичко друго не струва ;)
туй че, айфона е с функционалност като на фенерче с камера и калкулатор, не е проблем, щото е алуминиев, и има нагризана ябълка на гърба си ;) апък марки като Huawei (най-големият производител на комуникационно оборудване и услуги В СВЕТА), Xiaomi, Meizu, ZTE, са като от Lucky Boy, и са с нулева себестойност. Нищо че, китаеца ми работи по-бърже от скъпоценния айфон, кара повече на батерия, и не се гъне :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 26 Окт 2014, 17:00

ръб написа:Абе вие не разбрахте ли, че във форума на БМВ Клуб БГ НЕ се толерира нищо друго, освен BMW и iPhone ? :D батките тука си ползват айфони, разбираш ли, и всичко друго не струва ;)
туй че, айфона е с функционалност като на фенерче с камера и калкулатор, не е проблем, щото е алуминиев, и има нагризана ябълка на гърба си ;) апък марки като Huawei (най-големият производител на комуникационно оборудване и услуги В СВЕТА), Xiaomi, Meizu, ZTE, са като от Lucky Boy, и са с нулева себестойност. Нищо че, китаеца ми работи по-бърже от скъпоценния айфон, кара повече на батерия, и не се гъне :mhihi:

Честно ли с гордост произнасяш името на телефона ти, когато някой те пита какъв е :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ръб » 26 Окт 2014, 17:02

Аз не робувам на марки, и съвсем не ме притеснява това. Само за типичният българин може да бъде проблем ;) аз от комплекси не страдам :yes:

Huawei Ascend Mate 7 - 6" в размерите на iPhone 6+ :mhihi:

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 26 Окт 2014, 19:33

don_gori написа:
Nedko Anev написа:Винаги съм се чудил кой идиот (с извинение) се прибира вкъщи, сяда си в хола и вместо да се протегне да вземе дистанционното от масата си вади телефона губи си времето да пуска App за да си пусне телевизора или каквото и да е друго.

Ми нормално да се чудиш щото такива неща в близкото десетилетие на ябълката си няма да видиш и евентуално ако го пуснат някога и го пробваш ще се увериш колко е удобно и практично :winky:

Мислиш ли,че нямам Android телефони вкъщи точно с IR и никога не го ползвам супер безсмилено... или като киселите гъзари да сменям канали в заведенията пффффф... функция ЛИГНЯ за деца под 16г. полезна около 2% или може да се направиш на мангасар ако си на почивка вместо да дадеш 5лв. за климатик да си го пуснеш с "готиния" телефон. :bchug:

п.п: iQuit !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ръб » 26 Окт 2014, 19:42

Това прозвуча малко като "имам ел. регулиране на волана, ама за к'во да го ползвам, като мога и без него" :clap:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 26 Окт 2014, 20:17

Недко това , че ти се правиш на първобитен човек не прави фукнцията безмислена :winky:
А само защото Ябълките са ви орязани от към такива неща не трябва и останалите хора да падат на толкова ниско и примитивно ниво :mhihi: Радвайте се там на "безжичното и мистериозно" трансфериране на файлове и на "новия" център за нотификации и ни оставете да си ползваме лагавите телефони :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 26 Окт 2014, 20:28

don_gori написа:Недко това , че ти се правиш на първобитен човек не прави фукнцията безмислена :winky:
А само защото Ябълките са ви орязани от към такива неща не трябва и останалите хора да падат на толкова ниско и примитивно ниво :mhihi: Радвайте се там на "безжичното и мистериозно" трансфериране на файлове и на "новия" център за нотификации и ни оставете да си ползваме лагавите телефони :mhihi: :mhihi:

Радваме се бе :dunno: Ако страдах от липса на Android и IR нямаше да минавам към iOS за втори път ;) Не знам какъв % от хората в темата са имали сериозен опит и с двете, но ми се струва че е доста малък.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Окт 2014, 20:37

In_Memoriam написа: Не знам какъв % от хората в темата са имали сериозен опит и с двете, но ми се струва че е доста малък.

То на някои си им личи, след като не знаят елементарни функции :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Окт 2014, 20:58

Всъщност вече и айфон има nfs,някой пробвал ли е вече тази функция,?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от azotos » 26 Окт 2014, 22:10

^ Ако имаш в предвид NFC, то при Айфона е заключена и може да се ползва само за услугата apple pay -идеята им доколкото четох е външните разработчици да нямат достъп до нея и от там по-голяма сигурност на транзакциите. А в България поне за момента няма къде да плащаш с нея .
...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 26 Окт 2014, 22:27

In_Memoriam написа:
ръб написа:Абе вие не разбрахте ли, че във форума на БМВ Клуб БГ НЕ се толерира нищо друго, освен BMW и iPhone ? :D батките тука си ползват айфони, разбираш ли, и всичко друго не струва ;)

Честно ли с гордост произнасяш името на телефона ти, когато някой те пита какъв е :mhihi:

Честно не ми пука какво ще си помисли някой като спомена името на телефона ми(НТС) и името на колата ми (Пежо). И съвсем честно, заклевам се, за мен работят минимум две нацепени батки с лачени Мерцедес и Ауди и Айфони, които в свободното си време са бизнесмени гангстери а на практика са ( много печени :lol: ) и понеже съм им шефче, винаги могат да ми услужат, ако се наложи с някоя маркова гъзарска вещ за да блесна в хайлайфа. За съжаление тези които искам да впечатля имат по няколко имота зад граница и отдавна са надживели Айфона и 10 годишните натокани премиум автомобили като средство за изява. :lol: :lol: :lol:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата