Препоръчайте компактен фотоапарат "сапунерка"
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Препоръчайте компактен фотоапарат "сапунерка"
Ще помоля фотографите да не ме хранят много - трябва ми нещо което се събира в джоб . Камерите на смартфоните , крашват тотално на тъмно и не стават . Пари за СЛР не ми се дават , поне за сега а и за целите е доста неудобен .
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: Препоръчайте компактен фотоапарат "сапунерка"
Много неща не си споменал като предпочитания .. пари/зум/видео/екстри.
А храната ще е задълже
А храната ще е задълже

- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
bam-bam написа:Много неща не си споменал като предпочитания .. пари/зум/видео/екстри.
А храната ще е задълже
Зуум не ме бърка - при приближение винаги се губи качество, видео не ме бърка особено , пари - до 300лв но питането ми е , няма ли и за 150лв апаратче да върши същата работа или има разлика в качеството на снимката
- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
acho.rs написа:bam-bam написа:Много неща не си споменал като предпочитания .. пари/зум/видео/екстри.
А храната ще е задълже
Зуум не ме бърка - при приближение винаги се губи качество, видео не ме бърка особено , пари - до 300лв но питането ми е , няма ли и за 150лв апаратче да върши същата работа или има разлика в качеството на снимката
Губи се щото масата хора снимат с апаратчета точно за 200 лв, се едно с телефон, да не кажа, че сигурно някои от тях са по-добър вариант от сапунерка за 200 лв.
Умно момче си и сам може да си отговориш предполагам .. сякаш има разлика между М-ка и 20ка .. те и двете са коли, ама .. нали

Ако искаш да се кефиш на снимките отдели малко повече и може и да се получи или нещо 2 ръка в олх.
Иначе за тез пари се 200 май какво ще вземеш, все ще е зле,ако си претенциозен.
И пак помисли хубаво , какво искаш като резултат .. както не те бърка зума и снимаш от далеч, така ще почнеш да го искаш.
При видеото ще е същото .. я някое клипче на сбирка , я друго.

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
аз бих ти препоръчал някой canon за тия пари. правят много добри снимки(за нелюбители фотографи). аз имам canon ixus 220 нещо си(не съм го ползвал отдавна), който е на около 5 години и съм доста доволен.
ти казваш, че видео-то не те интересува, но иначе тия апарати снимат 1080п видео, което излиза доста добре на компютъра
п.п. имат и добър дизайн(поне каноните).
ти казваш, че видео-то не те интересува, но иначе тия апарати снимат 1080п видео, което излиза доста добре на компютъра

п.п. имат и добър дизайн(поне каноните).

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
За мен бих си взел това http://www.emag.bg/digitalen-fotoaparat ... D9MBJBBBM/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
http://www.technomarket.bg/products/091 ... -dsc-h300b - Най-ниския клас от серията. Но за 300 кинта е супер ! Имам го вече месец и съм адски доволен ! 30 пограми за снимане, 720p HD video,20,1 мегапиксела, 35- кратен зуум с перфектен фокус дори и на максимален зуум. Страхотна машинка радвам и се много ! 

http://olx.bg/tsifrov-fotoaparat-samsun ... -i51084379 e това, ако можеш да си го намериш нов, още по-хубаво, ама едва ли. Спряха да правят нещо сапунерки със сензори 1/1.8 щото им конкурират полупрофесионалните апарати 

Не Мы такие, Жизнь такая
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
За 200лв няма как да е по-добре от телефон..Хубавите сапунерки са по 400-500лв, ако са нови. Аз имам canon S95 и е отлична за сапунерка, нищо общо няма с други сапунерки и телефони, но такова дори 2ра ръка за 200лв ме съмнява да може да се намери.
Сега погледнах как ги харчат в Бг и щях да припадна, 800-900лв, а аз го купих преди 1.5-2 години за 300евро..
Сега погледнах как ги харчат в Бг и щях да припадна, 800-900лв, а аз го купих преди 1.5-2 години за 300евро..
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Канон е май правилната марка за сапунерки. Иксус-миксус и т.н. Ама забрави за снимки на тъмно с апарат от 2-300лв. То на камера за 2к ако искаш да снимаш читаво на тъмно трябва да се изръсиш за светкавица, кво остава за сапунерка.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Аз винаги съм държал сапунерката да снима точно на тъмно без светкавица. Такива са сапунерките с голяма матрица и снимките стават много добри, но както се каза, сапинерка с голяма матрица струва пари.
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2