Гараж в Надежда и околоностите
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Гараж в Надежда и околоностите
Здравейте, търся гараж под наем в Надежда и околностите за Бимата, да спи на топло. Трябва ми нещо с нормална достъпност понеже е ниска колата. Да се сещате някъде, че в интернет намерих няколко, които са дадени вече.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Гараж в Надежда и околоностите
devent написа:Здравейте, търся гараж под наем в Надежда и околностите за Бимата, да спи на топло. Трябва ми нещо с нормална достъпност понеже е ниска колата. Да се сещате някъде, че в интернет намерих няколко, които са дадени вече.
до северния парк устройва ли те?
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Имаше и в Обеля няколко. Мога да разпитам ако не ти е далеч 

ATR-42/72
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Да ползвам и аз на колегата темата. Гледам обявите за гаражи в Дружба 1, че искам да си купя един и цените са нереални. Единия който ми е най удобен му искат 540евро на квадрат
тия хора съвсем са изкуфяли тоя гараж е в краен жилищен квартал не на жълтите павета.
Колко е реалната цена на квадратен метър гараж в крайните жилищни квартали по принцип?

Колко е реалната цена на квадратен метър гараж в крайните жилищни квартали по принцип?
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
maxpower написа:Да ползвам и аз на колегата темата. Гледам обявите за гаражи в Дружба 1, че искам да си купя един и цените са нереални. Единия който ми е най удобен му искат 540евро на квадраттия хора съвсем са изкуфяли тоя гараж е в краен жилищен квартал не на жълтите павета.
Ми тука при нас се продаваха 2 гаража като моя за по 6-7000 лв

ATR-42/72
- devent
- младши ентусиаст
-
kiko написа:до северния парк устройва ли те?
Малко ми е далече, но не ме притеснява, дай повече инфо? Ако искаш и на ЛС.
DLVasilev написа:Имаше и в Обеля няколко. Мога да разпитам ако не ти е далеч
Засега се придържам към Надежда, ако не намеря, ще съм ти благодарен да поразпиташ за Обеля

- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d '00
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: Брутилда
Колега има паркинг в Толстой, зад едно частно училище. 55лв на месец е абонамента под навес (не знам дали има) и мисля 40 за открито място. намира се на улица "Република"

- devent
- младши ентусиаст
-
ico530d написа:Колега има паркинг в Толстой, зад едно частно училище. 55лв на месец е абонамента под навес (не знам дали има) и мисля 40 за открито място. намира се на улица "Република"![]()
Може ли малко по-точно обяснение? Кое е училището или номер на ул. Република, че си е дълга

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Надежда-2, първата или втората успоредна на Ломско шосе има паркинг с навес 60лв, не знам за места.
Ако може някой да сподели цени за гаражи под наем в Надежда/ Обеля/ Връбница/ Свобода...
Ако може някой да сподели цени за гаражи под наем в Надежда/ Обеля/ Връбница/ Свобода...
- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
devent написа:ico530d написа:Колега има паркинг в Толстой, зад едно частно училище. 55лв на месец е абонамента под навес (не знам дали има) и мисля 40 за открито място. намира се на улица "Република"![]()
Може ли малко по-точно обяснение? Кое е училището или номер на ул. Република, че си е дълга
Значи срещу фитнеса Флайс има едно палестинско частно училище. На самата пряка се завива по дължината на училището и има голяма табела АВТОПАРКИНГ на една ламарина. Ако те интересува мога да попитам какви места има. Има охрана, малко бодлива тел. Има и един за 15то училище, но там са малко мангасари и ми изчезна един суичър от паркинга (забравих си колата отключена), та не ти го препоръчвам.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
аз знам един подземен в дървеница за 40лв на месец, ама вече не е валиден 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- devent
- младши ентусиаст
-
ico530d написа:Значи срещу фитнеса Флайс има едно палестинско частно училище. На самата пряка се завива по дължината на училището и има голяма табела АВТОПАРКИНГ на една ламарина. Ако те интересува мога да попитам какви места има. Има охрана, малко бодлива тел. Има и един за 15то училище, но там са малко мангасари и ми изчезна един суичър от паркинга (забравих си колата отключена), та не ти го препоръчвам.![]()
![]()
Намерих го това при Флайс-а, колега. В момента нямат закрити места, евентуално като се освободи място под навес ще ме имат превдид, но това съм го чувал стотици пъти на много места

Иначе там зад 15-то ги знам, изключително непрятно мнение имам за тях. Наложи ми се да изкарам там 2 месеца и една хубава дума не мога да кажа. Много ти благодаря за информацията

Между другото там при флайса, видях едно сиво е46 купе с форумни стикери, ако прочете темата, моля да ми пише на ЛС имам 1-2 въпроса за сигурността на паркинга.
Продължавам да търся закрит паркинг/гараж под наем в района. Не съм вярвал, че е толкова сложно, ужас направо

- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
devent написа:ico530d написа:Значи срещу фитнеса Флайс има едно палестинско частно училище. На самата пряка се завива по дължината на училището и има голяма табела АВТОПАРКИНГ на една ламарина. Ако те интересува мога да попитам какви места има. Има охрана, малко бодлива тел. Има и един за 15то училище, но там са малко мангасари и ми изчезна един суичър от паркинга (забравих си колата отключена), та не ти го препоръчвам.![]()
![]()
Намерих го това при Флайс-а, колега. В момента нямат закрити места, евентуално като се освободи място под навес ще ме имат превдид, но това съм го чувал стотици пъти на много места![]()
Иначе там зад 15-то ги знам, изключително непрятно мнение имам за тях. Наложи ми се да изкарам там 2 месеца и една хубава дума не мога да кажа. Много ти благодаря за информацията![]()
Между другото там при флайса, видях едно сиво е46 купе с форумни стикери, ако прочете темата, моля да ми пише на ЛС имам 1-2 въпроса за сигурността на паркинга.
Продължавам да търся закрит паркинг/гараж под наем в района. Не съм вярвал, че е толкова сложно, ужас направо
Имаш едно ухо за тоя паркинг, аз там си държа колата, та ще ги подпитвам и като се освободи ще пиша в темата ако те интересува още.

- Rezashki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46/330xd
ico530d написа:Колега има паркинг в Толстой, зад едно частно училище. 55лв на месец е абонамента под навес (не знам дали има) и мисля 40 за открито място. намира се на улица "Република"![]()
Потвърждавам за цените, има и подземен гараж към сградата, която е до самият гараж. Казаха преди няколко месеца, че ще пускат паркоместа и в него.
п.с. Колеги да имате наблюдения, тези от вас които ползват паркингът, но от по-дълго време дали случайно да е имало кражби или някакви подобно ситуации? Защото на места от страната на новият блок, ограда е изключително ниска, а онзи ден сигурно 30мин. будих пазача

14 мнения
• Страница 1 от 1