Карате ли като идиоти?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Карате ли като идиоти?

ДА
67
60%
НЕ
44
40%

Общо гласове : 111
Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 27 Окт 2006, 10:52

Трябва да се кара внимателно-определено,но някой път попадам на такива дебили,че ми идва да ги ги удрям челно докато мога :idea: А всяка сутрин с тръгването си казвам,че няма да се нервирам и всяка сутрин няма как да не стане....поне няколко пъти
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

Потребител
Аватар

Мнение от PPP » 27 Окт 2006, 10:57

Тези които карат като "идиоти" в добрия случай ще се осъзнаят,преди да утрепят себеси или някой др.
Изображение

Не карай с крака и ръце,а с ум и сърце!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 27 Окт 2006, 10:58

The 5th element написа:Трябва да се кара внимателно-определено,но някой път попадам на такива дебили,че ми идва да ги ги удрям челно докато мога :idea: А всяка сутрин с тръгването си казвам,че няма да се нервирам и всяка сутрин няма как да не стане....поне няколко пъти

пък за нервите няма да ви разказвам ...

Оставете дебилите по улиците и некадърните шофьори, те не са виновни, Господ ги е наказал.

А за дупките и това, че няма НИТО ЕДНА РАВНА УЛИЦА В СОФИЯ (че и в който и да е друг град)??!!! Понеже карам почти по джанти и доста ниско до асфалта и постоянно, ДРАН, трес, пляяяс, бахти и улиците, бахти и чудото! :ranting: Как да не се изнерви човек и да пътува нормално!
По-добре е да ги прелитам, ако може с 400 км/ч.

Няма оправия в тая скапана държава, все повече си мисля да сложа край на мъките си и да емигрирам (поне ще карам по читави ПЪТИЩА). Много ли искам??????????????????????????? :evil: :evil:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 27 Окт 2006, 11:59

Не съм привърженик на рацерското карене в града, а и извън него тва не съ писти :!: Тези от вас който ме познават знаят къв сам луд на терена :mhihi: :mhihi: :mhihi: , но в града тва не го правя НИКОГА :!:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520

Мнение от fANTONa » 27 Окт 2006, 12:03

е в софия нали направиха там некви улици, кво се оплаквате ...
иначе е нормално ако има друг човек в колата да се кара спокойно, според мене би било и нормално да се кара спокойно ако си сам в колата , но тва не се случва често ...
инач да ви кажа 2 пъти съм бил на пистата в Калояново и ми беше достатъчно да си начеша крастата поне за малко , улиците са направени за придвижване , не за състезания ....
вичо ... колкото до емигрирането , не си мисли че тука няма дупки, има , но са малко по-добре запълнени , а по магистралитте стават адски много катастрофи и то с големи скорости и кофти последици , освен това изобщо няма да сложиш край на мъките, повqрвай ми ... хич не е лесно да си далече от родината, приятелите и хората за които те е грижа и които обичаш ... има такива които бързо се приспособяват и не им пука за нищо ... но тва си е индивидуално ...
БМВ

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 27 Окт 2006, 12:04

Карам като идиоти заради идиотските задръствания. След няколко минути висене на едно място не издържам и тръгвам през насрещното да се престроя най-отпред.

Въпреки че вчера щях да изкривя ламарини при съвсем спокойно каране заради някаква патка.
Карам си спокойно (около 40км/ч) по гео милев където в момента са прилични задръствания заради ремонта на шипченски проход. Някаква патка изкача от пресечка и за да не се блъсна в нея излизам в насрещното и докато гледам отдясно тая и отляво насрещната колона (разминаване на по 2 косъма от двете страни) щях да се нацепя в камиона който беше пред мен защото беше спрял рязко. И цялата тая простотия заради някаква която явно не знае къде е спирачката.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 27 Окт 2006, 12:22

XaMaB написа:Карам като идиоти заради идиотските задръствания. След няколко минути висене на едно място не издържам и тръгвам през насрещното да се престроя най-отпред.

Въпреки че вчера щях да изкривя ламарини при съвсем спокойно каране заради някаква патка.
Карам си спокойно (около 40км/ч) по гео милев където в момента са прилични задръствания заради ремонта на шипченски проход. Някаква патка изкача от пресечка и за да не се блъсна в нея излизам в насрещното и докато гледам отдясно тая и отляво насрещната колона (разминаване на по 2 косъма от двете страни) щях да се нацепя в камиона който беше пред мен защото беше спрял рязко. И цялата тая простотия заради някаква която явно не знае къде е спирачката.
Те жените карат зле,защото мъже ги учат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 27 Окт 2006, 13:47

Само като съм сам в колата си позволявам разни простотии,
иначе има ли човек в колата бавно и спокоино.

Сега като се замислих за пример направо :shock: на слизане към вкъщи
опит за дрифт без даже да се сетя че на 20 метра има спирка и пешеходна пътека.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520

Мнение от fANTONa » 27 Окт 2006, 14:05

pesho написа:Само като съм сам в колата си позволявам разни простотии,
иначе има ли човек в колата бавно и спокоино.

Сега като се замислих за пример направо :shock: на слизане към вкъщи
опит за дрифт без даже да се сетя че на 20 метра има спирка и пешеходна пътека.

в колата може да си сам , но около колата е пълно с пешедодци ...
правилно си се замислил и дано се сетиш за това когато пак се опитваш да дрифтиш там ...

мисля че има постатъчно писти и паркинги където може да се упражнявате без опасност за околните ... все пак нали това го правите за собствено удоволствие а не да се изфукате пред целия град ... (или само така си мисля)

да не стане ... играчка => плачка ...
БМВ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 27 Окт 2006, 14:11

Преди две години ми бяха взели книжката.
След връщането й, вече си спазвам правилата.
Лично в моя случай отнемането на книжката ми послужи за доста добър урок. Взех си поука и то сериозна.
Сега единственото правило, което нарушавам е превишена скорост на магистралата, естествено когато условията го позволяват.
Смятам обаче и това да корегирам.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 27 Окт 2006, 14:24

carmanf1 написа:Преди две години ми бяха взели книжката.
След връщането й, вече си спазвам правилата.
Лично в моя случай отнемането на книжката ми послужи за доста добър урок. Взех си поука и то сериозна.
Сега единственото правило, което нарушавам е превишена скорост на магистралата, естествено когато условията го позволяват.
Смятам обаче и това да корегирам.

мисля, че имаме познал верния отговор...
Ако вземат книжките на 100-на хиляди души (реално заслужаващите са много повече) нещата ще се поуспокоят. Около 90% съм сигурен. На мен, ако ми вземат книжката ще ОТКАЧА! Не мога без колата си, макар и по 2-3-4 пъти в седмицата, т.е. не всеки ден. И това при положение, че не върша работа с нея, а само и се кефя, ами тея, на които колата им е нещо крайно наложително, като им вземат книжката и останат без хляб малко, ще се държат по друг начин! :confused: :confused: :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 27 Окт 2006, 14:43

vicho написа:..... ще се държат по друг начин! :confused: :confused: :confused:

Аз бях болен, докато бях с отнета книжка. :(
Лешиха ме от най-голямото ми удоволствие :(
Обещах си обаче, че докато съм без книжка,
кола няма да карам. Макар да съм имал много възможности
да си поначеша крастата, не го направих.
След връщането на книжката,
вече съм със съвсем друга култура и манталитет на шофиране.
И тва не е чудо само за три дни, две години изминаха от тогава.
Малко преди на мен да ми вземат книжката,
на един от най-добрите ми приятели му взеха книжката
(беше направил голяма селяния).
Аз обаче не си взех поука, докато не го изпитах на гърба си :uups:
(Тооо, т'ва на мен не може да се случи, си мислех) :mhihi:
Всеки трябва сериозно да се замисли......... не само за себе си.........

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 27 Окт 2006, 15:44

аман от пилоти ей;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 27 Окт 2006, 16:33

Engi написа:аман от пилоти ей;)

ти ли ще го кажеш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ка не та е срам

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 28 Окт 2006, 9:47

Аз съм страшно съобразителен. Много рядко се изсилвам. Не ме е страх за себе си, а просто по софийските улици идиотите са много и е лошо когато двама себеподобни се саберат на едно крастовище. Тъпото е че всичко става толкова бързо, а щетите са огромни.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата