За Българските псевдо герои ...
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
Re: За Българските псевдо герои ...
Стига със спекулациите, от нейни близки и приятели от фотографската гилдия, разбрах че е давала сериозни признаци на ментална неуравновесеност.
Жалко за жената и детето и, нека вярващите сред нас се помолим.
Жалко за жената и детето и, нека вярващите сред нас се помолим.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
http://photo-forum.net/forum/read.php?f ... 1&offset=0
Истината е незнайна, може и да си е била добре жената.
Не я правете луда веднага.

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Аз съм потресен от репортажа и много сериозно се замислям ,какво е накарало тази жена да го направи.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
bam-bam написа:http://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&t=1669631&i=1669631&offset=0
Много ми е жал за жената, но това нещо нормален няма как да го направи. Чисто раздвоение - иначе може да е абсолютно нормална просто в един момент поради някаква причина не е нужно да е емоционална или битова -превключва. Още повече на репортажа казаха не са се чували писъци и не са били видни явни признаци на болка, а това са 90 % изгаряния, това го могат само хора дето ама много сериозно се пренасят на друго место.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
MatriX_Fucked написа:Га будистки монаси се самозапалват в знак на протест срещу политика - те са герои, те са мъченици, а га българин се самозапали (политическия мотив е изключително ясен - пред президентството), то той е егоист-шизофреник...
+
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Ето отново - "няма как нормален да го направи"...Е, колега за теб какво означава "нормален"... Както малко по-горе споменах - самозапалването е част от борбата на будистите и хиндуистите срещу определена политика. Борба, която за разлика от борбите на редица християнски и мюсулмански групи не включва убиване на други хора.
Това, че ТИ не би го направил, не го прави "ненормално"... Аз не бих сложил пояс с експлозиви, други не биха се записали в специалните части, защото обичаите и правилата им не се считат за нормални...Лошото е, че много "нормални" стават джихадисти, кофтито е, малко отиват на страната на добрите...За да не ги заклеймят като откачалки...
Това, че ТИ не би го направил, не го прави "ненормално"... Аз не бих сложил пояс с експлозиви, други не биха се записали в специалните части, защото обичаите и правилата им не се считат за нормални...Лошото е, че много "нормални" стават джихадисти, кофтито е, малко отиват на страната на добрите...За да не ги заклеймят като откачалки...
Без страх, без спирачка!
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
MatriX_Fucked написа:Ето отново - "няма как нормален да го направи"...Е, колега за теб какво означава "нормален"... Както малко по-горе споменах - самозапалването е част от борбата на будистите и хиндуистите срещу определена политика. Борба, която за разлика от борбите на редица християнски и мюсулмански групи не включва убиване на други хора.
Човек, будистки и хиндуистки монаси не мисля са еталон за нормално. Реално не знам точната дефиниция, ако искаш ще викна приятелката магистратура в СУ клинична психология е , по цял ден е по диспансери и лудници да направи дефиниция.
В случай ставаше въпрос за нейната айде да не го казвам ненормална ами неестествена реакция към болка т.н. Знам човек полу припаднал скача от мост и почва да плува в ледена вода и после бегло помни какво в правил и какво е чуствал. Удря си главата в стената и почва да го боли на другия ден. Тва пред мене. Ама може би това са нормални работи само на мен ми се струват такива.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Защо изобщо я има тази тема?!
"На вкус и цвет товарищей нет" са казали братушките, така и тука.
На нас не ни харесва нейното деяние, но това си е наша работа.
Колкото и да се чудите защо, отговор няма да намерите.
А иначе моето мнение ще го изкажа чрез заглавието на един филм: "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде"
Айде лека нощ и понякога не трябва да мислите толкова много за неща, които не ви касаят косвено.
"На вкус и цвет товарищей нет" са казали братушките, така и тука.
На нас не ни харесва нейното деяние, но това си е наша работа.
Колкото и да се чудите защо, отговор няма да намерите.
А иначе моето мнение ще го изкажа чрез заглавието на един филм: "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде"
Айде лека нощ и понякога не трябва да мислите толкова много за неща, които не ви касаят косвено.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
BMW_RIDER написа: ако искаш ще викна приятелката магистратура в СУ клинична психология е , по цял ден е по диспансери и лудници да направи дефиниция.
.
Това, че някой е прочел Х на брой дебели книги не го прави квалифициран да дефинира и определя кой какъв е. Въобще науката психология на едно 90% ..
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
bum_bum написа:BMW_RIDER написа: ако искаш ще викна приятелката магистратура в СУ клинична психология е , по цял ден е по диспансери и лудници да направи дефиниция.
.
Това, че някой е прочел Х на брой дебели книги не го прави квалифициран да дефинира и определя кой какъв е. Въобще науката психология на едно 90% ..
Начи валовете ги разбираш, но за психологията не си прав

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Пламен, който се запали във Варна, не е бил луд. Не казвам, че е герой. Не всеки, който дръзва да направи някаква саможертва, е луд човек. Въпроса е, че от такива саможертви няма никакъв смисъл в настоящия момент, а не знам и кога е имало. Стандартите за нормално, правилно и подобни категории, днес зависят от нечие мнение, политика, кой знае какво. Те не са абсолютни и непроменими, нито общовалидни. И всички виждаме резултатите. Светът, в който живеем, в частност България, е място на една илюзия, именно, че всичко е наред, няма проблеми, ще се оправим, гледайте позитивно и всичко ще е ОК. Междувременно се водят поредица от въоръжени конфликти, в които умират хора къде ли не по света и обстоятелствата просто ни крещят в лицето, че всъщност нищо не е наред и по-важното, няма надежда да се оправи. А хората мислят за празници, как само да се забавляват докато умират хора, милиони си лягат гладни иli живеят в ужасни условия, други са преследвани и бягат за живота си, оставяйки собствеността си. Това не е важно обаче. Само статистика. Важно е да се върти ежедневно по радиа, телевизии и всякакви медии забавлението и приятното прекарване на свободното време. Забавлението е издигнато в култ. И Хелуин, и подобни, са все начини да се избяга от трънливата действителност и да се служи на този идол, наречен забавление. Защо хората се опиват, дрогират? Не ли за да им стане "хубаво", понеже иначе няма нищо друго хубаво. Някои хора, като тази жена, сигурно са прозрели това или нещо подобно и са посегнали на живота си, именно с мотива, че вече не виждат смисъл да живеят, техният живот е загубил целта си, нямат надежда и да се забавляват и просто да гледат позитивно, не ги грее много. Поне в смъртта им да има някакво послание, нещо полезно. Мнозинството луди по лудниците са със същия основен проблем, те са загубили смисълът на своя живот, чувстват се безполезни, непотребни, никому ненужни. Децата не са достатъчен мотив някой да живее и да вижда смисъл в това. И тези хора умират, а какво тяхната смърт говори на нас живите, които оставаме? Поклащаме лицемерно глави, пускаме някоя и друг дежурна реплика и продължаваме напред, било каквото било, живота продължава. Само че утре, някой друг ще направи същото. Може би в момента, когато пиша това, някой посяга на живота си някъде. Да кажем, че тези хора са луди, безотговорни, е най-лесният начин, да се измъкнем от отговорността за собственият си живот и какво правим с него. Не е въпроса тези хора дали са герои или не. Въпроса е ние какви сме и какво правим.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Добре де, не е ли по-добре, като си отчаян от нещо да го отстраниш него. Не виждам нищо лошо да залееш депутат, магистрат, банкер, партиен лидер ... що трябва да си причиниш това заради някой/нещо. Оставянето на по-малки деца, сираци, няма да коментирам. Как няма да ме слуша главата, а ще се сетя да се самозапаля на пъпа на София.
А, като ми е дотегнал живота, ще си се надрусам в къщи, ще заделя едни пари за погребение, че и там е зор, и така.
Баси "държавата"
И последно, ако управата на този форум иска да наложи правила, то този подфорум трябва сериозно да се преосмисли, че напрежението, парадирането, грандоманията и простотията у някой ескалира често или да се позволят масови словесни мелета, че на братчеда, на леля му, на зетя й брат му се жени, не мога да избера с айфон 6 или нексус 4, да сляза от х6-та, че и двата няма да ми ходят, на позлатената тока, на колана от крокодилска кожа.
А, като ми е дотегнал живота, ще си се надрусам в къщи, ще заделя едни пари за погребение, че и там е зор, и така.
Баси "държавата"

И последно, ако управата на този форум иска да наложи правила, то този подфорум трябва сериозно да се преосмисли, че напрежението, парадирането, грандоманията и простотията у някой ескалира често или да се позволят масови словесни мелета, че на братчеда, на леля му, на зетя й брат му се жени, не мога да избера с айфон 6 или нексус 4, да сляза от х6-та, че и двата няма да ми ходят, на позлатената тока, на колана от крокодилска кожа.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Чета, чета ...
Има едно основно, фундаментално чувство за несправяне с живота, което явно е напълно непознато на повечето, ако не и на всички.
Това чувство идва от вмененото още в невърстна възраст чувство на достойнство, идващо от изпълняване на личното задължение да "се оправяш сам с живота". Когато човек не успява да си нареди нещата сам в личен план, но няма нито политическа култура, нито близки приятели "с възможности", остава с едно неясно чувство за несправяне с живота, което смазва личното му достойнство и всякакава визия за светлото или поне мъгливо бъдеще. Абстракцияте "държавата е виновна" спира да има значение и човек приема личното си несправяне като изцяло негов, дълбок личен проблем.
Сигурен съм, че доста самоубийства стават по тази причина, както и че някои самозапалвания бяха провокирани от нея.
Не пожелавма на никой да стига до там, но нека все пак бъдем толерантни към чуждите слабости НЕ СЪДИМ за другите от нашата камбанария. Има кой да ги съди. Ако нямаме съчувствие или поне разбираме, нека си замълчим.
Никой не се пали от хубаво, това преподлагам е ясно.
Има едно основно, фундаментално чувство за несправяне с живота, което явно е напълно непознато на повечето, ако не и на всички.
Това чувство идва от вмененото още в невърстна възраст чувство на достойнство, идващо от изпълняване на личното задължение да "се оправяш сам с живота". Когато човек не успява да си нареди нещата сам в личен план, но няма нито политическа култура, нито близки приятели "с възможности", остава с едно неясно чувство за несправяне с живота, което смазва личното му достойнство и всякакава визия за светлото или поне мъгливо бъдеще. Абстракцияте "държавата е виновна" спира да има значение и човек приема личното си несправяне като изцяло негов, дълбок личен проблем.
Сигурен съм, че доста самоубийства стават по тази причина, както и че някои самозапалвания бяха провокирани от нея.
Не пожелавма на никой да стига до там, но нека все пак бъдем толерантни към чуждите слабости НЕ СЪДИМ за другите от нашата камбанария. Има кой да ги съди. Ако нямаме съчувствие или поне разбираме, нека си замълчим.
Никой не се пали от хубаво, това преподлагам е ясно.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
Според мен на всеки човек на планетата, трябва да се даде една е30-ка или е36-ца с м50+ двигател и заварен диференциал и света ще бъде по-щастлив и усмихнат.
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3