София 2014г.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

София 2014г.

Мнение от barty » 04 Ное 2014, 21:34

Съжалявам колегата, останал без джанти, а сме в ЕС....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: София 2014г.

Мнение от nsfw » 04 Ное 2014, 22:12

В кой квартал става това, ако не е тайна? Ебаси, ще наплашат хората да не си взимат лачена кола :banghead:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 04 Ное 2014, 22:29

barty написа:Съжалявам колегата, останал без джанти, а сме в ЕС....
Ако това бмв беше спряно на парко място, а не в тревната площ, да го съжаляваш. Собственикът му бмв кара, а му е малко акълът и не може да спре където се спира.

По темата: вече двама познати сменят бмв с друга марка само 'щото се барат бмв-тата.

Имайта на предвид, че бмв не се краде от циганите, а от българо-тарикатчета. М-пакетчета и брони/джанти се крадат пак от българчета.

Каквото си посеете това ще жънете!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 04 Ное 2014, 22:34

nsfw написа:В кой квартал става това, ако не е тайна? Ебаси, ще наплашат хората да не си взимат лачена кола :banghead:

Кв.Манастирски ливади, ул. Иван Сусанин, а колата не е в тревна площ, така изглежда само.
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 04 Ное 2014, 22:36

nsfw написа:В кой квартал става това, ако не е тайна? Ебаси, ще наплашат хората да не си взимат лачена кола :banghead:

Не е до каква е колата или квартала! Такъв е манталитета и когато някой има нещо по-хубаво все ще има някой да го развали.
И аз имах подобно премеждие, а карам е36 купе :oops: .
На гости съм в приятелката ми тя живее в центъра до НДК и съм спрял на паркингчето на блока. Спрял съм на мястото, където родителите и си спират колата и съм сложил бележка, че съм спрял на мястото на това семейство, че съм в тях за вечерта, името ми и телефона ми за връзка, ако преча на някой.
Подчертавам, че на товя място си спират те от както живеят там!
Резултата е: Слизам сутринта две спаднати гуми и деруга като от нож по задния ляв панел с дължина 20-30 сантиметра. КАЖЕТЕ това на какво ви прилича :kuku: :censored: :ranting:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от streetracing12 » 04 Ное 2014, 22:41

Не се научихте да си паркирате колите на паркинг хора карате една от най-хубавата марка в света скъпа кола вложени много пари и да не може да дадете на месец по 70лв за паркинг е не ви разбирам честно.
Последна промяна streetracing12 на 04 Ное 2014, 23:00, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Мнение от Cyberloner » 04 Ное 2014, 22:43

streetracing12 написа:Не се научихте да си паркирате колите на паркинг хора карате една от най-хубавата марка в света кола скъпа кола вложени много пари и да не може да дадете на месец по 70лв за паркинг е не ви разбирам честно.Аз карам Е46 и просто колата като не ми е на паркинга не съм спокоен не знам вие си знаете но не ми е приятно да гледам бмв така

:kuku: това по-добре не го казвай никъде вече... Особено зад граница, освен ако не искаш да дойдат едни хора с една голяма шарена кола с червени лампички и да ти облекат едно бяло якенце.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 04 Ное 2014, 23:18

Никой никъде не е застрахован от такива неприятни случки,не само при нас стават такива работи.Разбира се при нас са по чести,но на мен специално са ми крали предно стъкло от колата на паркинг на 200 метра от много охранявана сграда и пълна улица с камери в град в Германия.Качвам се в колата и в купето вали сняг ,просто не можех да загрея ,защо тоя сняг е в купето :mhihi:
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Мнение от Cyberloner » 04 Ное 2014, 23:26

mfandakov написа:....на мен специално са ми крали предно стъкло от колата на паркинг ... в Германия...

:shock: :shock: :shock: я кажи в кой град това, аз за 5 години в мюнхен и околностите едно посегателство върху кола не съм видял. Имам усещането, че ако те хванат там да крадеш капачки за вентили или да точиш гориво от лека кола ще те вкарат в лудница а не в затвор...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 04 Ное 2014, 23:34

Аз затова 540-ката я държа в бомбоубежище и ме боли фара :ok: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Почти е сигурно, че и София да изчезне, колата ми ще оцелее :mhihi: :mhihi: :mhihi:

P.S. Това не е бъзик :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 04 Ное 2014, 23:46

абе какви парко места ви гонят .. не виждате ли в каква чалго-помия се намираме?! по голям провал от БГ няма в радиус от 9 000 км.
проблема не е страната, а хората..
май онзи наш политик изказал се "зле" по отношение на генетичния материалът по нашите земи се оказа за жалост прав..

не, че това няма да се случи с колата ви и в едно по западнало гето в САЩ или дори една Франция..но.. съгласете се, че на мини територията на БГ калта прелива..
Изображение

Назад към Извън Темата