възможно ли е да съществува идеална жена

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: възможно ли е да съществува идеална жена

Мнение от Е.Димитров » 07 Ное 2014, 20:46

Мисля че съм го писал вече и може би ще се повторя,но..
Идеалната жена съществува, и тя се движи с идеалният мъж.
Та като търсиш идеалната жена,погледни ти колко си пич.
Та не може да си прасе и да търсиш идеална жена,,всъщност може, за мъжа прасе идеалната жена е жена..прасе.
Та в тоя ред на мисли, "идеалната жена/мъж" е субективно понятие.
Като показвате общо приети красиви жени, това не значи че те са красиви за всички,имам едни познати,единия си пада по по-възрастни жени и направо му треперят панталоните,друг пък по по-едри,направо рубенсов тип,че даже от горе...
Имах един познат,той метър и пеесе,ама жена му волейболистка,една голяма и едра,а пък ръката и,китката и като "връзка банани",та си викахме "тая ако му опука един шамар,направо ще му отвие главата,ама те си се обичаха и може би не го биеше...поне не редовно че да му личи.
А и не е вярно това за красивите жени,те , красивите жени не са толкова недостъпни, щото всеки си вика "баси колко е убава,на мене ли пъ ше ми пусне" и чак заекват и пропускат,а то се иска малко смелост :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 07 Ное 2014, 21:18

vicho написа:чудя се и се мая - Черната, Русата или Червената Златка?
........

идеални ли са? :dunno:
.......

Лично на мен са ми противни и са много далече от идеални. Който иска да си ходи със Златки, Матки, Патки и т.н. Истината е една : Жената е такава,каквато мъжът я провокира да бъде :winky:

Имало едно време обикновени мъж и жена. Жената се казвала Елена, а мъжът – Иван. Връщал се мъжът от работа, сядал пред телевизора и си четял вестник. Жена му Елена, приготвяла вечерята. Сервирала на мъжа си вечерята и мърморела, че нищо не прави в къщи и малко пари печели…

Иван се дразнел от мърморенето на жена си, но не й отговарял грубо, само си мислел: ”Самата тя — мърлячка, а пък придиря. Когато се женихме, съвсем друга беше - красива и нежна.”...

Веднъж, когато мърморещата жена поискала Иван да изхвърли боклука, той с неохота се откъснал от телевизора и тръгнал към двора. Като се връщал се спрял пред вратата на къщата и мислено се обърнал към Бог:

- Боже мой, Боже мой! Несполучлив излезе животът ми. Нима цял живот ще трябва да се влача с такава тантонеща жена, че и некрасива? Това не е живот, а истинско мъчение...

И внезапно чул Иван тих глас Божи:

- Бих могъл, Иване, да ти помогна в бедата: мога да ти дам прекрасна богиня за жена, но щом съседите ти видят внезапната промяна в съдбата ти, ще се изумят. Нека постъпим тъй - жена ти Аз ще променям постепенно, ще вселявам в нея на богиня дух и външността й ще променям. Но само запомни: ако с богиня искаш да живееш, животът ти достоен за богиня трябва да стане.

- Благодаря ти, Боже. Всеки мъж живота си да промени заради богиня е способен. Кажи ми само кога ще почнеш да променяш моята жена?...

- Още сега аз малко ще я променя. И с всяка минута ще я променям все към по - добро...

Влязъл в къщи Иван, седнал на креслото, взел вестника и пак включил телевизора. Но не му се четяло, не му се гледал филм. Нямал търпение да погледне - дали пък поне мъничко не се е променила жена му?

Станал, отворил вратата към кухнята, опрял рамо на рамката и почнал внимателно на разглежда жена си. Тя стояла с гръб към него, миела съдовете след вечеря. Елена изведнъж почувствала погледа и се обърнала към вратата. Иван гледал жена си и мислел: ”Не, няма никаква промяна в жена ми”.

Елена, като видяла необичайното внимание на мъжа си и без да разбира нищо, изведнъж оправила косите си, поруменяла и попитала:

- Защо ме гледаш така внимателно, Иване?...

Мъжът не се сетил какво да каже и сам смутен внезапно произнесъл:

- Да ти помогна ли за съдовете? Не знам защо се сетих…

- Съдовете? Да ми помогнеш? - тихо повторила удивената жена, смъквайки мръсната престилка... - ами аз вече ги измих.

Наистина, направо пред очите ми се променя - помислил Иван - изведнъж се разхубави.” И започнал да бърше съдовете.

На другия ден след работа Иван бързал към къщи с нетърпение. Нямал търпение да види как постепенно се превръща в богиня мърморещата му жена.

“А ако изведнъж много е станала богиня? А аз както преди не съм се променил? За всеки случай ще купя аз цветя, за да не се излагам пред богинята.”

Отворил към дома вратата и спрял като омагьосан Иван. Пред него Елена стояла с хубава рокля, която преди година той й купил сам. Хубава прическа, в косите панделка. Той се объркал, неловко подал цветята, без да откъсва поглед от Елена. Тя взела цветята и тихо ахнала, цялата поруменяла и свела поглед. “Ах, колко са прекрасни на богините ресниците! И колко са кротки по характер! Каква необичайна вътрешна красота и външност!”... И ахнал на свой ред Иван като видял масата с приборите от сервиза, запалени две свещи, и две чаши, и с аромат божествен привличала храната.

Когато седнал той на масата, жена му Елена срещу него седнала, но скочила внезапно и казала:

- Извинявай, забравих да ти включа телевизора, но ето купила съм ти новите вестници.

- Не ми е нужен телевизорът и вестници не ми се четат, все едно и също пише в тях - Иван й отговорил искрено. По - добре ти ми кажи, как утрешната събота би искала да си прекараш.

Съвсем изумена, Елена го попитала:

- А ти?

- Случайно два билета за театър купих. Но през деня ще си съгласна може би да се разходим по магазините. Щом ще ходим на театър, трябва първо да отидем в магазин и да ти купим достойна рокля. Едва не се изтървал Иван да каже заветните думи: ”рокля, достойна за богиня”. Затова се смутил, погледнал я и ахнал пак. На масата пред него седяла богиня. Лицето й от щастие сияло, очите й блестели. Стаената усмивка била и малко въпросителна. “О, Боже, колко са прекрасни наистина богините! А ако всеки ден се разхубавява тя, дали ще успея аз да съм достоен за богиня? - мислел Иван, и изведнъж пронизала го мисъл като мълния: Трябва да успея! Докато все още е богинята до мен. Трябва да поискам и да моля дете да ми роди. Дете от мен и от най - прекрасната богиня.”...

- Какво замисли се Иване, вълнение ли виждам на лицето ти? - Елена питала мъжа си.

А развълнуван той седял, не знаел как да й каже съкровеното. Шега ли е - дете да искаш от богиня?! Бог такъв подарък не му бил обещал. Не знаел как да каже за желанието си Иван и станал мачкайки покривката и промълвил:

- Не знам… Ще може ли… Аз… исках да кажа… Отдавна… Да, от теб дете аз искам, богиньо прекрасна...

Тя, Елена, се приближила към мъжа си Иван. От пълните с любов очи сълза щастлива се плъзнала по алените бузи. Ръка на рамото на Иван положила и сгряла го с дъха си горещ...

“ Ах, каква нощ! И какво утро! Какъв ден! Прекрасен е животът с богиня!” - мислел Иван, като обличал за разходка втория си внук...
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 07 Ное 2014, 23:53

bum_bum написа:
Nukem написа:Много си е добре Кучкова, :D за връзка не знам, но като визя си е много добре.

Стегни се малко, момче. Караш е60, имаш баси пресата .. недей налита на такива чак вуци. :mhihi:

Между другото пресата съм я подобрил доста, почвам всяка тренировка с 35мин само корем 3 х3 упражнения в супер серии за корем + 2 цикала с витамини вече направих :mhihi: :)))).
По-темата, тя Кучкова в такива коли се е возила и се вози дето моята е60-ка, няма да и направи и грам впечатление! Истината е че един средностатистически инженер като мен няма как да си позволи приятелка от калибара на Кучкова. Иначе за идеални жени познавам 3, и са ми братовчедки за съжаление.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 08 Ное 2014, 0:09

Временно може и да ти се стори такава,но няма да е за дълго
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Ное 2014, 0:38

TNT написа:Сложи снимки де :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тая тема е за жени ве. Ако искате друга за педераслък си направете :cop:

Nukem написа:Истината е че един средностатистически инженер като мен няма как да си позволи приятелка от калибара на Кучкова. .

Зависи какво разбираш под "позволи". Ако е да си я "позволиш" за 1-2 пъти не мисля, че си съвсем без шанс. :mhihi:
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 09 Ное 2014, 21:55

ейй я по сериозно по темата.тук е заприличало на фън темата.

аз мисля,че идеалната жена не съществува.
жената е създадена за да му е гадно на мъжа,
иначе в началото все са идеални,но след като се нагоди на съответния мъжки характер
и започва тровенето,те тогава ние мъжете започваме да им казваме змии или от тоя род.
в този ред на мисли аз в момента се самозаблуждавам,че съм намерил идеалната...кой знае пак какво ме чака :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 09 Ное 2014, 22:08

Идеални хора НЯМА!А за колегите,които си мислят,че идеалната трябва да се интересува от коли,да им подава ключове и да е цялата в масло...ще пораснете все някога :winky:

ПС Много странно впечатление ми прави засиления модераторски контрол в най-несериозните теми из форума :shock: Какво очаквате от подобни теми?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 09 Ное 2014, 22:14

Съмнявам се да излезете с едно мнение по въпроса кое точно е "идеално"...
Ще ми е интересно да видя една формулировка с която всички да сте абсолютно съгласни.
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Ное 2014, 1:28

Естествено, че въпроса е напълно риторичен и темата не е съвсем сериозна. Пък и твоя въпрос.. няма как 100 различни човека да имат един идеал за каквото и да е било.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 10 Ное 2014, 10:02

Pisobella написа:Съмнявам се да излезете с едно мнение по въпроса кое точно е "идеално"...
Ще ми е интересно да видя една формулировка с която всички да сте абсолютно съгласни.

Веднага! Идеалната жена е: ниска, с квадратна глава, само два предни зъба, с малки ръчички и вдетинена! Мога да обясня и защо....
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 10 Ное 2014, 11:02

E34 написа:Веднага! Идеалната жена е: ниска, с квадратна глава, само два предни зъба, с малки ръчички и вдетинена! Мога да обясня и защо....

Заинтригува ме ... :mhihi:
Я кажи защо, имам генерално предположение, ама знам ли, може и да бъркам?.... :lol:
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 10 Ное 2014, 11:37

E34 написа:
Pisobella написа:Съмнявам се да излезете с едно мнение по въпроса кое точно е "идеално"...

Веднага! Идеалната жена е: ниска, с квадратна глава, само два предни зъба, с малки ръчички и вдетинена! Мога да обясня и защо....

..... малка уста. Тия два зъба отпред, не са ли на кофти място :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 10 Ное 2014, 11:49

Ще си позволя да цитирам от Библията:

И мъжът й я хвали, казвайки:
29 Много дъщери са се държали достойно, Но ти надмина всичките.
30 Прелестта е измамлива и красотата е лъх; Но жена, която се бои от Господа, тя ще бъде похвалена.

Мнозина от днешните жени, не се държат достойно. Даже въобще не знаят това какво значи. Мнозина живеят без мъже, като свободни електрони, с тоя, с оня. Всъщност, много по-важният въпрос е, къде са мъжете, които могат да оценят наистина една жена, според критерии, които не са субективни.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Мнение от Cyberloner » 10 Ное 2014, 12:47

Pisobella написа:
E34 написа:Веднага! Идеалната жена е: ниска, с квадратна глава, само два предни зъба, с малки ръчички и вдетинена! Мога да обясня и защо....

Заинтригува ме ... :mhihi:
Я кажи защо, имам генерално предположение, ама знам ли, може и да бъркам?.... :lol:

Да може да лапа близалката права, да можеш да си оставиш бирата отгоре докато се занимава с близалката, за зъбите не знам, за да може всичко, което хване да и се струва голямо и за да си слага всичко в устата :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 10 Ное 2014, 14:11

Ако темата е за идеалният мъж, то формулировката е ясна. Идеалният мъж трябва да бъде нещо средно между банкомат и вибратор.

Да перифразираме една поговорката, от "Грозни жени няма! Има мъже, които не могат да ги оценят!", на няма жена, която да не е идеална, има мъже, които не могат да я оценят :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата